Nou stil de viata (148)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

DELIDANA gata pauza . Speram sa scrie cienva care e ziua de dat raportul ca nu mai stiam sigur daca luni sau marti. \multam de info
Acum, am si eu o intrebare: de la un timp, tot observ atentionari cu privire la modul in care combinam anumite alimente la masa si care teoretic nu ingrasa, cum ar fi: frutele cu legumele si orezul...pai daca nu ingrasa, ca na, nu contin grasime, nu? de ce nu pot sa mananc un mar dupa ce consum la pranz, un sote de legume???? ce alte combinatii interzise mai stiti???? si va rog astept sugestii de meniuri ca aici e buba la mine, pe cuvant, rezist la dulciuri, rezist la bauturi carbogazoase, dar intru in panica atunci cand vad ca trebuie sa ma duc la cumparaturi si nu stiu ce sa fac de mancare...mi s-a luat de peste la cuptor cu legume, de iaurt cu cereale dimineata...
Alta "dandana": ati auzit sugestiile vedetelor?? ca ele nu se ating de mancare gatita si nu consuma mancare calda niciodata!!! DE CE???? sunetti de acord cu ele??? e o noua dieta-minune??? cam atat am avut de spus in prima faza....v-am plictisit??

Oana si Paul Constantin (28.11.2004)

www.itmadesimple.ro

PUIUTUL MEU, PAUL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Delidana...aici sunt pe faza...dar maine incep serviciul si...daca vrei deschid eu subiect nou dar...modificarile le fac seara de acasa....ca de la serv...cred ca prima sapt voi munci ca nebuna...sau nu...depinde ce mi se va cere. Asa ca...pot fi urmatoarea serifa...si apoi...tu...si tot asa pana apare si Carmen din concediu.

Onitza mai...cu combinatiile...nu sunt experta dar eu respect niste reguli care mi-au adus rezultate: Nu combin lactatele cu cereale sa fibre, Nu combin carnea decat cu legume, oua cu branza si legume...se poate..., fructe..incerc sa pap zilnic si cam atat.
Mancare gatita nici eu nu prea cred ca e ok intr-o dieta. Dar...Supe, sau mancaruri dietetice nu vad ce rau ar putea produce.

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Salut!

In primul rand: nu pot sa cred ce putin s-a scris, aoleu, ce cusute la gura ati fost!
In al doilea rand: am revenit cu un surplus de 2.5 kg. Nasol de tot, dar am mancat dulciuri si shaorme in prostie. si bere, dupa cum vedeti www.totsites.com/tot/iustin_si_teo/photos/g0" target="_blank">pozele
Ne-am simtit minunaattttt, am facut plaja la Navodari si seara ne-am distrat la Mamaia.
Copiii au fost incantati!

Dordia, faine pozele de la mare.

Onitza, bine-ai revenit! Sper maine sa-mi fac timp sa-ti raspund la intrebarea cu combinatiile. Acum scriu pe fuga.

La multi ani Violeta!

La multi ani Stefan!

Delia,

revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Ioi, Carmen, ce poze faine, ce baieti haiosi ai si ce fain ca te-ai distrat asa de bine si v-ati simtit asa de cool!!! Las ca dupa cat te stiu de ambitioasa, ai sadai jos kilele alea in no time!

Delidana .

Tzuni, pe unde umbli iar? si abia astept sa vad ce faci.

Iau cu mine un laptop, poate poate reusesc sa ma conectez si sa va scriu cate ceva.

Vio & Bfly si pe curand!

Dragelor, va pe toate si ne revedem in curand!

Roxa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Buna seara!

Mephala pupici pentru urari si super pozele.
Dordia super pozele, mai ales ca au fost majoritatea din prima saptamana de concediu, cand eu nu am fost.

Salutari tuturor fetelor si pupici.

Va las acum ca mai am treaba, maine incep serviciul si nu am nici un chef.

Pe maine seara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Mephala bine ai revanit din concediu...si...ai niste baieti...cu niste ochi....de vai de tine ce coada o sa ai la usa....Superbe poze.
Lasa ca si eu am pus pe mine...dar marti vad cat exact...ca zilele astea am mai bagat pe la mese festive...si deci...azi am papat pepene si....pepsi iar maine...trec la regim. Marti o sa vad exact ce daune s-au produs.
Violeta inca o data pt "sf.Adrian"!

Pe sor'mea o cheama si Adriana de aceea ii tot urez.

GAta ca...maine...incep scarbiciul...offf....vreau la pensie.....!!!

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput

Neatza!

Multumesc pentru aprecieri, adevarul e ca ne-am simtit bine de tot. Am savurat fiecare clipa.

Voi ce-ati mai facut?

Onitza, ziua de raport e marti. Poti sa-l dai si miercuri, nu se suparara nimeni.
Referitor la ce zic 'vedetele' despre mancarea gatita calda, le dau dreptate: e atat de buna, incat te ingrasi numai cand o vezi. Fac exceptie ciorbele de legume, de pui, gatite in stil sanatos, fara prajeli.
Despre combinatii, e bine sa respecti regulile lui Montignac.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

Buna dimineata dragelor,ce faceti?
Eu am avut un weekend relativ plin,am pus doua kile si-mi vine sa-mi tai venele de ciuda.Vad maine la raport cum stau,poate sunt doar umflata.Am fost sambata seara la o petrecere la firma la consort,unde am mancat doua fripturi,salate si vreo 5 cocktailuri,ieri ditamai gratarul udat cu bere si vineri..nici nu mai stiu.Ma duc sa mai beau o ceafea,am jucat poker pana la 3 dimineata si sunt cam zombi acu
Asta e,de azi incep iar dieta stricta.Ai mei mai au cateva zile si pleaca,sotzul pleaca apoi aproape 2 saptamani intr-o delegatie,copilul mananca la gradinita de doua ori/zi,asa ca nu trebuie sa mai gatesc masiv si nu am nici tentatii cand sunt singura.
Va pup,va urez o saptamana faina si ma duc sa pregatesc niste materiale,am curs azi.

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.

Anca
carnaval
Marc

Mergi la inceput

bau, bau!!!
toate sunteti in concedii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

quote: