Nou stil de viata (148)
Raspunsuri - Pagina 27
violeta70 spune:
Buna ziua si eu!
In primul rand va multumesc tuturor pentru urari si va pup de mii de ori

......
Aseara am ajuns tarziu, am stat si am descarcat pe PC niste poze de la mare si uite asa m-a apucat ora 2.00 PM. In plus aseara nu am avut net. Poze cred ca o las pe sor-mea sa posteze, ca eu stau mai prost la tehnica, cel putin la inceput pana invat. Dar are ea o gramada de poze.
La mare a fost super ok, vreme splendida, dar cam putin. Oricum ma bucur ca apa a fost super, am innotat si m-am scufundat (cu vizor si toate cele): am vazut crabi, guvizi, chefali si o flora subacvatica superrr.
In rest m-am odihnit, am fost o zi in Vama, unde a fost o nebunie pentru ca am nimerit in plin festival: Stufstock.
In alta zi am fost in Saturn, la parcul de distractii, pentru cei nici. Asa m-as fi dat si eu in anumite "obiecte" de pe acolo, mai periculoase, dar nu ma simteam f. bine, asa ca mi-a cam fost teama si am renuntat. Si uite asa au trecut cele 7 zile. Am facut de vreo doua ori gratar pe terasa vilei. Cam asta a fost scurtul concediu, ca de luni merg la servici. Binenteles ca mai am zile, dar le mai las pentru alta data.
Acum va las ca trebuie sa fac putin curat, si sa bag masina de spalat. Chef nu prea am dar trebuie.
Va pup si va urez o dupa-amiaza placuta si cu cat mai putina caldura, ca aici la Bucuresti mori.....

Bfly spune:
Buna fetelor!
Violeta

...Sa fii fericita si sanatoasa multi ani de acum incolo! Sa ai parte numai de impliniri si bucurii! 
Ieri n-am avut timp sa stau la calculator si am intarziat cu urarea. Scuze!
Bine ai venit din concediu! Si tu Dordia bine ai venit sa ne mai dai
ca ne-au lipsit
! 
Zuzilici m-am apucat sa tin dieta pe care am postat-o la subiectul de diete. Vad ca e destul de eficienta pentru mine. Poate ti se potriveste si tie! Incearca! Succes! 
Eu n-am mai facut mare lucru...curatenie, spalat, grija de bebel etc.
Dieta merge ok. Deja m-am obisnuit cu ea si mi se pare foarte usor de tinut.
Va
!
roxana1974 spune:
Carina, thks a lot! Gagici scriu greu copil stricat tastatura, care bate aiurea...puii mei!!!
...slaba miscare h m m m
plec in concediuuuuuu
de luni ![]()
Bfly spune:

Concediu placut Roxana! 
Vaaaaaaaaai ce liniste pe aici! ![]()
Mi-e doooooooor de un concurs, mai ales ca sunt pe felie! ![]()
Azi am doar fructe...sper sa trec cu bine si peste ziua asta. Ar mai trebui sa tin si ziua aia de post negru, adica sa mananc nimic. Si recomandarea e sa se tina dupa ziua de fructe cand deja te lesini de foame. Nu stiu daca voi putea, chiar daca e numai o data pe luna! 
O zi buna tuturor!
Va
!
violeta70 spune:
Buna fetelor!
Bfly mersi de urare si bafta la dieta. Dar ai grija ca dietele stricte nu fac f. bine. Ti-o spune cineva care a tinut o gramada.
Roxana Concediu placut!
Intr-adevar cam slaba miscarea pe aici. Tzuni unde esti??????
Aici la Bucuresti murim de cald. Sa speram ca nu mai e mult si vin si zilele racoroase de toamna, ca nu mai putem!!!!!
Va las acum si va urez un week-end cat mai placut!
Pupici 
Dianami spune:
Violeta,
! Multe bucurii si reusite in viata!
Fetelor, eu iau o pauza momentan, in curand vine licenta, sunt prinsa si cu serviciul si nu ma pot tine de treaba, nici nu pot intra sa scriu.
O sa revin cu forte proaspete! Succes in continuare tuturor! 
Diana si Iulia (15 iulie 2005)
dordia2000 spune:
Buna seara!
Eu azi iar am sarit calul cu o masa copioasa la mama dar...gata!!! S-a zis cu desfraul asa ca...ma cumintesc si ma pun pe slabit sa ajung departe ca....deja stau cam mult intre 80-85 si....sper ca in max o luna sa scad sub 80 si sa imi schimb target-ul si categoria.
M-ar mobiliza mai bine un concurs dar....incerc si fara. In Sept am 2 nunti....deci...o sa mai sar un pic calul dar sper sa nu se vada rau!
VA poop si revin mai pe seara cu poze!
Diana mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
onitza spune:
Buna fetelor, ma mai tineti minte???
eu nu v-am uitat; am revenit cu forte proaspete, in randul celor care vor sa slabeasca.
MEPHALA vin si eu la tine cu rugamintea de a ma trece din nou pe listuta?? maine dim spun si cate kg am, ok? multam mult.
SPOR LA SLABIT!
PS: astept sa scrieti in continuare meniurile voastre zilnice ca asa sunt intr-o lipsa de inspiratieeeeee!!!
Oana
si
Paul Constantin (28.11.2004)
www.itmadesimple.ro
PUIUTUL MEU, PAUL
dordia2000 spune:
Onitza bine ai revenit!!!
si spor la slabit!!!
Aveti la semnatura...la albumul "Mare 2007" poze cu flacaul meu si cu gasca si cu mine vreo 2 si cu Violeta 1 ca....m-am axat mai mult pe copil si faze comice...si cum eu sunt fotograful si Tati cameramanul....eu apar f. putin...dar...oricum as fi ocupat toata poza asa...ca am lasat loc frumosilor copilasi!
Va poop si Enjoy!!!
Diana mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
Delidana spune:
Dordia, bine ai revenit! Am vazut pozele, imi pare bine ca v-ati distrat asa frumos la mare. 
Onitza, gata cu pauza?
Te asteptam cu datele, marti, la raport. Carmen e in concediu, momentan am preluat eu rolul de "serifa". 
Diana Mirela, la raportul urmator te vom trece pe lista de "pauza" si te mai asteptam pe la noi cind iti mai rezolvi din probleme. Iti urez mult succes cu licenta! 
Bfly,
.
Roxa, n-am ragusit dar nici mult nu mai aveam. ![]()
Fetelor, s-ar putea sa nu fiu prea activa in zilele urmatoare, de aceea rog pe una din voi care a mai preluat stafeta (poate Dordia) sa deschida subiect nou in cazul in care ajungem la pagina 21 si eu n-am aparut. Eu voi incerca sa fiu pe faza insa exista posibilitatea sa nu reusesc. Multumesc. 
Va pup.
www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie