Nou stil de viata (148)
Raspunsuri - Pagina 25
Delidana spune:
Dragelor, am facut modificarile de rigoare in lista, va rog sa va verificati datele si sa ma trageti de mineca daca am facut vreo greseala.
Bfly, asa e, nu e sezonul. ![]()
Ina, poate ne incurajam amindoua sa scapam de
pina la raportul urmator, ce zici? O competitie amicala, ceva?
M-am pus inapoi in lista, asa ca trebuie sa fac ceva....
Tzuni, tu ce faci azi?
Oare cind se intoarce Carmen?
Roxa-boxa, unde esti? Hai ca ma doare-n git de cit te-am strigat. ![]()
www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
carolinah spune:
+ 1 Kg.
S-ar zice ca merit porc, dar adevarul e undeva pe la mijloc. Zilele trecute am fost in traininguri si nu am baut suficienta apa, asa ca probabil ca am retinut apa. Sambata dimineata de ex aveam 55.8, parca.
lina, cu Alina si Ana... si tati, evident
mimi_dumy spune:
Hello,
Delidana, la mine e o greseala : acum am 65 kg, saptamana trecuta am avut 66,1 kg (65,9 am avut inainte de concediu).
Multam. 
Mimi &
Daria (4 nov 2005)
Delidana spune:
Mimi, am rezolvat problema.
Carolinah,
.
Tzuni, unde esti? Stai la umbra? ![]()
www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
ina C spune:
Delidana, din pacate plec de miine pina luni seara...Poate saptamina viitoare concuram...sigur marti voi avea tot purcelus dragut.
va pup pe toate!
"Sa nu cautati a face pe om mai bun prin ratiune, ci prin exemplu;nu incercati a misca decit prin emotie;sa nu credeti ca puteti trezi dragostea decit prin dragoste.Fiti ceea ce vreti sa fie celalalt.Viata voastra, iar nu cuvintele voastre sa fie o predica."(II.Fr.Amiel)
mamica dulce spune:
Buna seara fetelor,asa-i ca (inca) nu m-ati uitat? Mai mult de o postare pe saptamana nu am mai reusit..Tata si sora mea mai au cateva zile si pleaca acasa si in plus,tat-taaaa am job! Sunt super fericita si mandra ca m-au acceptat (la o scoala particulara fac pregatire la engleza cu copii de la a sasea la a zecea).Nu am foarte multe ore,nu sunt multi bani,dar e super,imi place foarte mult si sper ca in cateva luni sa-mi fac si o clientela privata ca sa-mi rotunjesc veniturile cat de cat.Cert e ca de o saptamana de cand mi-au spus ca am luat interviul sunt intr-o stare perpetua de recapitulare la gramatica si cautare de exercitii...luni am avut primele doua cursuri,am avut un morcov urias,mi-am pregatit discurs,materiale dar degeaba atata munca,a fost ok. Astazi am mai avut un curs cu 3 baieti de a opta si nu cred ca vreti sa stiti cum sunt elevii aici..mai ales aia care au nevoie de pregatire..2 au fost ok,dar unul...un copchil de mi-a venit de cateva ori sa-l trag de urechi sau sa-l dau afara..Super bogat,il doare la basca de scoala si engleza,au ai lui un balci la care sunt lucratori romani..cand a auzit ca sunt din Romania a inceput sa-mi recite toate injuraturile pe romaneste(stalcit si cu accent desigur),dar ce cuvinte l-au invatat muncitorii...mi-e rusine sa le reproduc aici. Dar super destept baiatul,istet,frumusel foc si smecher...exact branza buna in burduf de caine.Lenes,impertinent,tupeist...l-am luat pe toate partile azi,am fost dura cu el,l-am pus la treaba cu toate ca el mi-a zis clar ca n-are kef,am vorbit si cu frumosul,ba ca si cu un copil mic,ba ca si cum ar fi fost egal..cert e ca la urma,dupa un razboi de 90 de minute,in care chiar ca m-am surprins pe mine de cat de dura am fost in anumite momente(cand au inceput sa se injure intre ei si alte ghidusii) a vrut sa jucam spanzuratoarea si mi-a spus ca sunt cea mai cool,mai buna decat profa lui(careia i-am tinut azi locul) si care din punctul lor de vedere e dusa cu pluta
Inca nu cunosc personalul scolii,abia am inceput luni, dar m-a uns la suflet complimentul![]()
Scuzati ca m-am lungit prea mult,dar eu sunt super incantata de primul meu job in tara asta
Va pup,promit sa citesc din urma,sa vad daca sunt noutati..
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.
Anca
carnaval
Marc
violeta70 spune:
Buna seara fetelor dragutelor!
Ne-am intors azi, pe la ora 21.00. Drumul a fost groaznic, cu soarele in fata. Bine ca am ajuns cu bine.
Nu stau mult ca mor de oboseala.
Raport la mine: 64.3 kg , deci stagnare. Este super pentru o saptamana in care am mancat destul, dar totusi rational. Sunt superrrrrr multumita.
Vreau sa urez si eu cu intarziere
GIULIEI si lui STEFAN
. Dragilor sa fiti sanatosi si fericiti alaturi de parinti.
Va las acum si va trimit multi pupici

mamica dulce spune:
Violeta...LA MULTI ANI !!!! acusi e ziua ta,iti doresc numai fericire!!

am uitat sa spun raportul meu-stagnare.
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.
Anca
carnaval
Marc
dordia2000 spune:
Haloooooo!!!!
Am veniiiiiiit!!!
In primul rand....

tuturor celor care s-au sarbatorit in perioada in care am lipsit!
Si....La multi ani fericiti, plini de sanatate si noroc pt surioara mea iubita, rationala si frumoasa!!!
A fost suuuuper, dar pana martiea viitoare nu raportez nik ca nu imi place ce vad.
Am luat cu mine cantarul dar...nu am putut sa ma abtin la: bere+seminte (am facut concurs si cred ca s-au consumat 5 baxuri in 2 sapt). Si am mai avut o pb.: nu am putut sa pap de regin ca tb sa papa ce ramanea de la fi'miu pt ca tati nu se satura ce ce ramanea asa ca el comanda separat...deci....m-am ingrasat...dar dupa vreo 2 zile de legume-fructe vad exact cat.
Poze o sa pun zilele urmatoare...ca maine sarbatorim o Violeta frumoasa
si iubita asa ca...pana marti sper sa imi revin la regimul de viata mult dorit.
VA poop si noapte buna!!!
Diana mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz