Nou stil de viata (148)
Raspunsuri - Pagina 2
gusta spune:
Buna.
Raport 66kg
Carmen am vorbit ieri inainte de a se termina ziua si aseara am avut vizita unor prieteni si am bagat 4 napolitane .Nici eu singura nu ma mai inteleg.Cata vointa aveam si acuma e dezastru.Carmen iar la intrebarea pe care ai pus-o eu nici nu am stiut ca este ziua lui Sabina.
InaC bravo.
Dati si mie o idee ce cura sa tin ca trebuie sa ajung la 63 de kg cat aveam cand m-am urcat pe masa de operatie ca altfel o incurc cu operatia .
Marilena si Mara Augusta
cornelia_laura spune:
Buna dimineata fetelor. Nu mai imi cer scuze pt absenta ca deja cred ca v-ati saturat de ele. In orice caz v-am citit dar nu am avut dispozitie de scris pe nicaieri.
Dar revin pe baricade ca nu se mai poate
. Cu rusine va anunt pentru raport :85 de kg

. Sunt si eu socata dar asta e. E adevarat ca astept rusii, dar totusi 3 kg in plus e cam mult...Si cum pe 22 plecam la mare de ieri sunt la regim.
Meniul de azi
:
MD: 1 Activia de baut, 2 felii de paine de secara, 1 ceai verde, cafea
Gustare: 1 nectarina mare
P: o pulpa de pui fripta, salata
Gustare: 2 felii de pepene rosu
C: 1 iaurt, 1 felie de paine de secara
carmen, tu ai dreptate cu zilele de nastere dar uite eu uneori pur si simplu nu am puterea sa scriu nici aici..si recunosc ca nu intotdeauna citesc la "Evenimentele comunitatii".
Sabina, cu intarziere mare si scuzele de rigoare iti urez din suflet LA MULTI ANI, SA FI SANATOASA SI IUBITA!!
Si sa ai o nastere usoara si un bebe sanatos!
Mercedes, si tie tot cu intarziere iti urez sa-ti traiasca baiatul
! LA MULTI ANI Cristian!!!
Cornelia, mami dewww.onetruemedia.com/shared?p=1f7b802ef8d6f642515014&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eduard(21.06.2004) si Eric
(13.07.2006)
ina C spune:
Buna dimineata la cafea!
mephala, cu rusinea de rigoare declar ca nu citesc la "Evenimentele comunitatii" .Pe Sabina nu am mai prins-o cind am intrat eu la voi, insa ii spun si eu cu intirziere "Sa fie fericita, iubita si sa se bucure de cei dragi!".
aseara dupa ce am scris am mai mincat 2 felii de pepene.
astazi:
md cafea
p 2 oua fietre tari cu doua rosii
c gratar cu salata ...sper
va doresc o zi minunata si sa fiti iubite!
pentru masa : sa nu aveti pofta!
"Sa nu cautati a face pe om mai bun prin ratiune, ci prin exemplu;nu incercati a misca decit prin emotie;sa nu credeti ca puteti trezi dragostea decit prin dragoste.Fiti ceea ce vreti sa fie celalalt.Viata voastra, iar nu cuvintele voastre sa fie o predica."(II.Fr.Amiel)
ina C spune:
Raport : stagnare...in sfirsit am scapat de uritul porc.
"Sa nu cautati a face pe om mai bun prin ratiune, ci prin exemplu;nu incercati a misca decit prin emotie;sa nu credeti ca puteti trezi dragostea decit prin dragoste.Fiti ceea ce vreti sa fie celalalt.Viata voastra, iar nu cuvintele voastre sa fie o predica."(II.Fr.Amiel)
ina C spune:
quote:
Originally posted by ina C
Raport : stagnare...in sfirsit am scapat de uritul porc.
Delidana, in Moldova te astept eu cu mare placere daca vrei sa vii!
Mercedes spune:
La multi ani cu intarziere Sabina! esti nascuta in aceeasi zi cu fiul meu. sa ai o viata frumoasa in continuare cu multa sanatate alaturi de cei dragi tie.
Recunosc si eu ca nu citesc evenimentele comunitatii ....
Tzuni spune:
Buna dimineata, fetelor!
Mephala,recunosc ca abia ieri am vazut si eu c-a fost ziua Sabinei - de obicei eu nu sunt atenta la zilele de nastere- astept sa vad un mesaj cu LMA de la voi si vin si eu cu urarea. Sorry...
AM terminat baia,am facut si poze, dar mi-am uitat acasa cablul USB si n-am cum sale postezsa le vedeti.Poate maine.
Ina C te pup si eu. 
Gusta, nu teda batuta, ia-o de la capat - daca te tin nervii
Delidana, vrei sa ajungi in Moldova? Ai grija ce-ti doresti...stii tu...
Nastad, Roxa-Boxa 
Va pup si pe voi: Zuzilici (unde esti?
), Crystina, Khristin, Justasmallkiss, Carolinah, Puskin, Violeta, oLo, Miag, Mamicadulce, Cornelia, Hopes 
Dordia, esti la munca?
Raport: 65.2kg
Revin.
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
mephala30 spune:
Dragelor, imi cer scuze eu, dar m-ati inteles gresit.
N-am reprosat nimanui ca nu citeste la 'Evenimentele comunitatii', doar v-am sesizat un fapt nu tocmai frumos.
De aceea avem lista cu zile de nastere pe prima pagina, s-o mai consultam din cand in cand....daca nu, o stergem si gata!
Atentie:
maine e ziua lui Zuzilici...
Tzuni, asteptam pozele. ![]()

Oana(03.04.2003) si
Doru(23.06.2006)