Nou stil de viata (148)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Delia, se pare ca serifatul nu prieste decat catorva fete: tie, mie si Dordiei.

Ina, Gusta, voi nu vreti sa incercati?

Tzuni, bafta! Am incredere in tine: esti mare si te descurci!

De azi, timp de 3 zile, voi adopta 'dieta japoneza' (o zi orez integral, alta de peste si a treia de orez). Plus o zi de pui la rotisor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

quote:
Originally posted by mephala30

Neatza!

Zuzilici, multumim pentru sampanie. Speram ca vei fi mai activa.

Asa sper si eu... Abia astept sa recuperez si sa vad in ce stadiu mai sunteti fiecare.
Ce-ti mai fac flacaii?

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by doroty

LA MULTI ANI, ZUZILICI! Sa fii sanatoasa ,voioasa si sa mai faci bebei frumosi si sanatosi! Multe succese la locul de munca!

Sanatate si liniste sufleteasca. Doroty cu minunea de baietel, Onut(23.01.03)

Multumesc Doroty. Si tu sa ai parte numai de bucurii in viatza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina C spune:

Andreea, sa-ti traiasca Tudor si sa te bucuri de el pina la adinci batrineti!

Delidana si mephala, eu sunt total atehnica...nu am fost capabila nici sa-mi fac un album.Plus ca intr-o luna intru in renovari...

mephala, esti fenomenala!vrei sa ajungi la 45?

Tzuni, bafta multa!Daca iti tinem toate pumnii, asa cum am promis, o sa fie ok...
cind ai timp sa-mi spui si mie la ureche cum e cu vizita in Moldova a Delidanei si " ai grija ce iti doresti..."...

pupici la toate fetele si puii lor!

"Sa nu cautati a face pe om mai bun prin ratiune, ci prin exemplu;nu incercati a misca decit prin emotie;sa nu credeti ca puteti trezi dragostea decit prin dragoste.Fiti ceea ce vreti sa fie celalalt.Viata voastra, iar nu cuvintele voastre sa fie o predica."(II.Fr.Amiel)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Carmen eu ma bag nu zic nu ,dar nu stiu sa deschid capitol nou.Daca se ofera cineva si ma ajuta cum se face eu deschid urmatorul capitol fara probleme.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bfly spune:

Buna fetelor!

Raport cu maaare intarziere: 73,500 kg (se vede influenta musafirilor care s-au dus pe la casele lor pana la urma)

Am postat si dieta pe care am inceput s-o tin incepand de azi!
Doroty esti invitata mea s-o studiezi...tu ziceai ca esti interesata!

Andre_ea sa-ti traiasca voinicelul Tudor! Sa fie sanatos!

Zuzilici iti doresc si tie toate cele bune si ! Sa ai parte de tot ce-ti doresti, sa fii iubita, fericita si sanatoasa!

Va ! Promit sa vin mai des pe aici de-acum incolo! (...daca nu ma mai trezesc cu niscaiva musafiri)!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

Week end placut!

Doina, Oana(03.04.2003) si Doru(23.06.2006)

www.flickr.com/photos/11093178@N02/page10" target="_blank">Album Oana si Doru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Buna seara!

TUDOR Andre_a sa-ti traiasca flacaul, sa fie sanatos si fericit alaturi de de cei dragi.

Doroty , mersi de intrebare, Dordia face super bine, s-a ars un pic (asa e ea nesatula). Am sa merg si eu saptamana viitoare, pe 16.08, tot acolo. Sper sa am si eu un pic de vreme buna. Dar la cat de ghinionista sunt.....

Tzuni sper ca te distrezi bine si abia asteptam sa ne povestesti.

Ca si InaC , nici eu nu sunt prea tare in ale calculatorului, poate decat la contabilitate si situatii diverse, asa ca nu ma bag la serifat. In plus la cat de "des" intru eu, mai rau v-as incurca.

Maine cred ca am sa intru pe seara, pt. ca in cursul zilei facem un drum la Craiova (colega care a murit face 6 saptamani), si nu am putut sa nu mergem. Macar atat!

Asa ca acum va las, ca mor de somn. In plus cred ca am racit un pic. Va vine sa credeti pe caldurile astea?
Pupici tuturor fetelor

Mergi la inceput

Andreea sa-ti traiasca Tudorel. Petrecere frumoasa.
Tzuni break a leg! Asteptam amanunte cat mai detaliate.
Fetelor weekend placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina C spune:

Buna dimineata la o buna si aromata!

doroty, parca m-a lasat si pofta de inghetata de cind am constatat ca nu sunt insarcinata!Am in frigider de citeva zile si nu am atins-o.

violeta,si distractie placuta dordiei!

Tzuni, nu ne mai fierbe...

Delidana,mephala, gusta, Bfly,carina, nastad, cornelia, roxana, puskin,carolinah,Zuzilici .

ce mai stiti de mamica dulce si Diana Mirela?

o zi minunata si revin...astazi sunt casnica!

"Sa nu cautati a face pe om mai bun prin ratiune, ci prin exemplu;nu incercati a misca decit prin emotie;sa nu credeti ca puteti trezi dragostea decit prin dragoste.Fiti ceea ce vreti sa fie celalalt.Viata voastra, iar nu cuvintele voastre sa fie o predica."(II.Fr.Amiel)

Mergi la inceput