ce ma fac cu sotul meu.....?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bobocel_07 spune:

Initial am crezut ca toata situatia asta se datoreaza faptului ca stati cu mama ta in casa.Crede-ma ca asa mai fac si eu cand ma cert cu soacra ii reprosez sotului si stiu ca asta afecteaza relatia ca in fond si la urma urmei nu el e vinovat de comportamentul maica sii.Si crede-ma ca si eu i-am spus sotului ca nu ii mai suport nici un membru al familiei dar am spus-o la nervii si el a inteles asta pentru ca era foarte mare presiune asupra mea din partea lor.Dar in momentul cand i-ai spus sa va mutati singuri si el a refuzat din pricina ca a-ti bagat bani in casa aia nu-l mai inteleg.Poate intr-adevar nu a vrut sa renunte asa usor la ceea ce ati facut acolo si avand probleme cu mama ta a plecat lasandu-va acolo el nefiind pregatit sa stea cu chirie si sa va mai si intretina, a considerat ca mai bine ramai cu mama ta (mai ales ca ti-a reprosat ca ai ales familia si nu pe el) iar el sa vina cand are chef.Eu consider ca nu e suficient de responsabil atat timp cat a ales sa plece singur si nu cu voi care sunteti familia lui.Iar faptul ca a ascultat barfele altora si te-a facut in toate felurile nu mi se pare corect.Incearca sa ai o discutie cu el intreaba-l de ce a plecat fara voi,ce are de gand de acum inainte in privinta ta si a fetitei si spune-i ca daca continua in ritmul asta nu mai are ce cauta in viata ta.

alexia_07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

parerea mea din proprie experienta, ca nu se va schimba. deci...fii mami pt copilul tau si refa-ti viata. si cand mai ai timp, intra si pove cum mai sunteti.nu esti singura, ai o minune de fetita care erita sa creasca intr-o familie. nu cu un om care nu stie ce vrea.
pupici
Meli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefany_p spune:

incercati sa va mutati singuri, doar voi 3..fara mame fara soacre

Mergi la inceput