CATE SHANSE?????????

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yasmine spune:

Nu exista "pericolul", exsista SIGURANTA!

>>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin

Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena http://www.rhp.ro/Andreasn/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns filofteia spune:

Deci se pare ca nemultumiri are si el nu numai tu. Eu va sfatuiesc sa gasiti un psiholog bun si sa megeti amandoi. In pericol este relatia voastra si de aici tot ce ati construit impreuna.
Si nu te mai agata atat de copil pentru ca pare unul normal, crescut de parinti cum trebuie. Nu ai ce sa-ti reprosezi din punctul de vedere al copilului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alesssia spune:

diana, draga mea,

in cazurile in care sotul tau incepe sa faca aceste crize de care vorbesti.....incearca, asa ca pe un compromis din partea ta...sa TACI. pleaca in alta parte si lasa-l. pentru ca el continua aceste crize si pentru faptul ca sunt alimentate de tine. ia incearca si aceasta varianta....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meg67 spune:

esti dispusa sa ii mai dai o sansa sa te raneasca, sa te mai treaca inca o data si inca o data prin tavalug?...pentru ca asta e sansa pe care i-o dai...

unii oameni stiu sa pretuiasca atunci cand li se (mai) da o sansa, altii nu...
pentru cei din urma sansa se transforma in posibilitatea de a mai gresi/rani odata

gandeste-te la ce mesaj primeste el cand i se mai da o sansa (ceva de genul "e ok ceea ce fac, ea accepta orice...mai fac odata - imi mai da o sansa etc")...poate ca daca te-ar pierde ar intelege cumva ca nu poate sa continue la infinit cu acest comportament...
dar tu ramanand langa el (inca o data...) probabil crede ca e ok si ca il accepti asa cum e si ca..raul nu se pedepseste intotdeauna

eu zic ca nu ii faci un favor dandu-i o sansa, nu cred ca asa se va indrepta
il iubesti indeajuns incat sa ii dai drumul daca ai stii ca e spre binele lui (ca sa nu mai zic de binele tau..)?

gandeste-te un pic :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns filofteia spune:

quote:
mi s-a spus ca nu merit sa fiu mama acestui copil, aici pe forum, ca instantza nu mi-l va da ca nu-l merit.

Prea te afecteaza ce spun altii. Diana, eu am impresia ca prea multa lume se "baga" intre voi, indiferent cu cine tine.

quote:
ca i-am spus o data ca ash vrea sa chem femeie sa-mi faca curatzenie cu 500.000 pe zi, [propusesem sa o chem o data pe saptamana si eu am mai mult timp de invatzat, imi calca (erau caldurile alea imense) si imi face curat si in loc sa-shi ia el bere in fiecare seara, platim femeia

Nu te supara, dar eu il cunosc destul de bine pe barbatul meu ca sa stiu ca se va enerva daca ii cer menajera pe banii pe care isi ia el bere. Si cred ca orice barbat s-ar enerva daca ceri in acest mod. Asa ca pentru ce sa deschid un astfel de subiect care nu ar duce decat la cearta? Stiu bine cum stam cu bugetul si ca nu ne permitem o menajera.

quote:
Pentru ca aceste randuri sa nu devina randurile fetei mele am mai dat o shansa:

Este bine ca i-ai dat o sansa, dar nu astepta sa se schimbe. Parerea mea personala este ca oamenii nu se schimba. Uita-te atent in urma si vei vedea ca asa a fost mereu, dar atunci nu aveai copil, nu aveai examen si poate ceva mai multi bani.
Ca sa aveti o sansa trebuie sa invatati sa traiti impreuna pentru ca se pare ca nu mai stiti. Doar asa aveti o sansa. Altfel nu. Iar sansa asta nu depinde numai de el ci si de tine. De cum te vei purta cu el.

Eu mi-am asumat rolul de a echilibra relatiile in familia noastra ... eu asa ii spun. Dar pentru asta iti trebuie un echilibru al tau interior, care nu exista. De aceea trebuie sa mergeti la psiholog. Sa va invete sa va regasiti echilibrul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Dianaintruder, ai scris: iese rar undeva fara mine, ma apreciaza ca femeie

Tu chiar mai crezi ce spui??? Nu-l mai culegi de prin net cafe-uri si din parc??? Si cum te apreciaza ca femeie mai exact? Cand urla si te injura ca la usa cortului? Eu cred ca nu da doi bani pe tine, sincer! Sta cu tine din inertie. Din cand in cand il apuca damblaua pentru ca il toci la cap cum ii toci pe toti cei de pe forum. Pentru ca insisti si insisti cu orice prostie. Pentru ca nu auzi ce zic ceilalti, te auzi doar pe tine vorbind si te minunezi uneori cat de bine le zici tu! Iti pierzi zile intregi pe forumuri, scrii romane (chestie care iti mananca aproape tot timpul liber) si te lauzi cat esti de buna pentru el, pentru fetita, pentru toti. Si cum TU nu meriti sa ti se intample asta.

Hahaha, ma umfla rasul citind ce apreciezi tu la el. Un amarat de parfum...Exista barbati care gatesc, care schimba pampersi, care culca copiii seara si le citesc povesti, care spala vase, care isi calca singuri camasile, care fac curatenie cot la cot cu sotiile lor, care se duc cu copiii in parc, la doctor, care nu ar indrazni sa ridice mana macar...ce sa zic...mi-e mila de tine... Si de fetita ta...

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78981" target="_blank">Povestea Burticii
Dialoguri strumfesti
Poze strumfesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

quote:
Originally posted by BalMascat

Happy in To, asta cred ca a fost primul mesaj al Dianei, credeam ca si l-a sters demult

Diana este atat de obositoare pt noi cei de pe forum, ca ma intreb oare cum de o suporta cei din jurul ei.
si probabil ca raspunsul e simplu: nimeni nu o suporta, sotul e mereu nervos, mama ei o evita si nu mai vrea sa auda ca vine sa stea la ea (stie si femeia ca azi vine, maine pleaca cu coada intre picioare) si tot asa.
cum sa traiesti cu Diana? cine ar rezista?
eu cred ca nimeni
si cel mai rau este ca nici ea nu poate trai cu ea insasi.

De ce nu-i dai si una, tot nu e buna de nimic, nu? Si ai grija ca dupa ce i-ai dat una, dobarata la pamant fiind, sa-i mai dai inca una, sa nu cumva sa se mai ridice, sa ramana acolo!

Diana, imi cer scuze. Nu baga in seama rautatile, tu vezi-ti de drumul tau. Am sa te intreb ceva, ai citit subiectul despre abuzul domestic? Si inca ceva: sotul tau iti face cadouri des? Cand obisnuieste sa-ti faca daruri, dupa certuri? Stii, asta e tactica agresorului. In scurtele perioade de liniste ofera daruri victimei ca sa nu se mai simta el vinovat, sa-si spele constiinta si si ca sa creeze un sentiment de culpabilitate victimei ("ma iubeste, eu sunt de vina, eu il provoc, el e baiat bun, cum sa il las etc"). Tu incearca sa te detasezi si sa vezi exact cum se prezinta situatia si ce ai de facut. Si inca ceva: incearca sa strangi ceva bani. Fa-ti un cont de care sa stii doar tu si pune ceva in el, lunar. Putin, mult, nu conteaza, dar strange ceva. Pic cu pic. Vezi ce faci cu examenul ala si apoi cauta un job care sa-ti asigure independenta financiara. Dupa aceea ori renunti la el, ori poti avea surpriza ca si el sa caute un job mai bine platit, ca deh, va fi mandria lui de cocos ranit la mijloc. Si poate ca atunci se va mai calma, nu va mai fi violent (eu sunt sceptica, dar s-au mai vazut cazuri). Si nu te mai lasa pacalita de darurile lui, incearca sa te detasezi si sa gandesti la rece.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BalMascat spune:

quote:
Originally posted by cl

De ce nu-i dai si una, tot nu e buna de nimic, nu? Si ai grija ca dupa ce i-ai dat una, dobarata la pamant fiind, sa-i mai dai inca una, sa nu cumva sa se mai ridice, sa ramana acolo!

Draga cl,

nu dau una si inca una, ca nu impartasesc stilul tau.
ce sa-i faci, trebuie sa accepti: nu toti suntem ca tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmine spune:

quote:
Originally posted by dianaintruder

mi s-a spus ca nu merit sa fiu mama acestui copil, aici pe forum, ca instantza nu mi-l va da ca nu-l merit.

diana

Nu-i adevarat, intorci cuvintele cam cum iti place tie!

>>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin

Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena http://www.rhp.ro/Andreasn/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raly spune:

Parere personala: Diana nu vrea sa divorteze si punct. Va provoaca pe voi la discutii ca asa s-a obisnuit sa i se raspunda indiferent ce are de spus.
Cred ca s-a despicatdeja firul in 4, ignora sfaturile voastre bune si merge pe aceeasi linie. Este cel mai activ membru din cati am vazut vreodata. Daca pui cap la cap postarile ei cred ca iese un roman de sute de pagini.

Diana, ai copil, esti tanara, sanatoasa canalizeaza-ti energia in lumea reala sa te realizezi familial si profesional, fetele ti-au dat sfaturi bune, insa totul depinde de tine sa schimbi ceva.
Eu nu vreau sa te ranesc in nici un fel, dar te urmaresc de mult si am impresia ca ceea ce faci tu aici pe net este doar un joc.

Succes si fetelor nu o mai alimentati cu idei si sfaturi de oricare ar fi ele. Puneti punct si lasati-o sa isi vada de viata ei reala.

Numai bine.

Mergi la inceput