Mamici de martie-aprilie 2008 (5)
Raspunsuri - Pagina 26
simonette spune:
Nu stiu cat tine dar sper sa treaca odata ca ajung la divort pana sa nasc, ca s-o satura si el de mine si eu de el tot unul la altul
La mine a inceput sa se vada burta Azi am observat ca am cam explodat un pic! De acum sa vezi ce grasa ma fac!
Simonette12+
PozeLuca
BB2
Kya spune:
Buna dimineata somnoroaselor!
Pana acum nici o miscare?
Noi ne-am tarat pana la servici, si cascam intr-una. Greturile mi-au dat o pauza, cu toate ca ele sunt greturi de seara, dimineata nu am decat arsuri in stomac. Dar seara... o sa incerc cu o bucatica de ghimbir tinuta sub limba.
In rest, ieri mi-a spus dragul meu sot ca incep sa ma rotunjesc... . Da, am luat vreo 2 kg intr-o luna si jumatate. Si burtika care pana acum o trageam si nu stiam cum sa o ascund mai bine, acum o arat in voie. Nu se vede inca mai nimic, dar nu ma mai plang ca sunt grasa...!
Mai am 3 zile pana la eco!
A inceput o mare dragoste
Kya
---------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
pucca spune:
Neatza fetelor!
Kya si pe mine m-au lasat ieri seara gretzurile in pace, dar acum ma doare capul ingrozitor si nu stiu ce sa mai fac .
7+
mcrissa spune:
Buna randunici!
eu va citesc in continuare, dar din pacate nu ma pot alatura voua la maici de martie-aprilie.Sunt Z5.sper sa pot ajunge la odiseea de mai-iunie cu toata ca am inima stransa ca acolo am fost si anul trecut.
imi pare tare rau andreea_and.daca vrei sa vorbesti cu cineva, poti intra aici.vei gasi niste fete minunate , care pe mine m-au ajutat sa ma ridic si sa gasesc puterea sa o iau de la capat
Cristina in asteptarea mormolocului
Dana-Bianca spune:
Buna dimineataaaaa...inca din patm-am trezit...am avut o tentativa de mic dejun si acum mi-e somn mare din nou...asa ca va puppppp si mai dorm putin.
Si eu ma rotunjesc..de fapt sunt eu rotunda bine (am inceput sarcina la 80 de kg...sa nu ma mai intrebati pe parcurs cite am ca mi-a fi sa spun)...si fiindca sunt tare balonata io am o burta de vreo 5 luni
Mi-i rau....dorm ca mai trece.
Puppppppppppppppp
http://bd.lilypie.com/VE2Kp3.png
LucianaRosu spune:
Ma numesc ; si eu am sarcina de 4 saptamani, si 11 zile azi (ar trebui sa fiu mamica de aprilie 2008). Dar am fost la primul control saptamana trecuta, cand mi-a facut ecograf, si sarcina avea 6 mm (la doar 4 sapt si 4 zile); si daca marimea n-ar fi fost cea buna, s-a vazut!!! o mingiuta mica, agatata undeva in mijloc, sus; noroc ca medicul mi-a explicat ca "chestia" in care e agatat e uterul!
Sugestia mea ar fi poate sa repeti ecografia; se poate si la un laborator neutru, numai pentru analize.
Am inteles ca mai conteaza cat de plina e vezica.
Eu astept acum saptamana viitoare pentru o noua vizita la medic. Sper ca totul sa fie in regula.
Iti tin pumnii!
natynic spune:
Buna, randunicilor, primiti o membra noua? Am si eu o sarcina mica, prima din viata mea, si am misiunea sa o duc pana in aprilie 2008, deci ma incadrez.
Raspund si eu la treaba cu greata, mai ales ca-s medic (dar, cardiolog!): nu, nu sunt de luat pastile decat daca e musai, adica varsaturile sunt nashpa, eu una greata o suport desi imi ia uneori respiratia. Problema mea e alta: dureri de burta zilnice, unele foarte puternice si pe astea ginecoloaga mi-a zis sa le tratez musai, cu No-Spa si scobutil. Maine merg la control, am fix 6 saptamani, am niste emotii imense, sa-mi tineti pumnii! Pup
naty
miri2007 spune:
Buna randunici!
Andreea imi pare tare rau pentru ca trebuie sa treci prin asa ceva!
Dumnezeu si Fecioara Maria sa te ajute sa depasiti momentul cat mai repede si in final sa vine si bebe mult dorit si sanatos!
Eu nu m-am trecut inca pe listuta pentru ca mie la eco la d-na dr Bosneag nu mi-a dat inca data programata a nasterii. Sper ca la urmatorul, adica la 13 saptamani sa stiu si sper ca totul sa fie bine, ca de cand aud tot felul de probleme asa de tare ma stresez. Din acest motiv nici nu am vrut sa spunem la parinti mai devreme, dar fiindca simteam nevoia sa vorbesc cu mama le-am dat vestea pana la urma si i-am rugat sa se roage ca totul sa fie bine.
Pana la urma testul asta dublu se face la 11, 12, sau 13 saptamani?
Voi cum l-ati facut sau cum l-ati programat?
Sanatate multa la toate mamicile si toti bebeii!!!
Miri2007
miha74 spune:
Fetelor ....
verdict: sarcina oprita in evolutie... E GROAZNIC!
zice ca a ramas la dimensiunile de 8 saptamini, adica la o saptamina dupa ce mi s-a confirmat sarcina la eco.
Am fost imediat la medicul meu...si pentru linistea mea, ca eram toata numai plans, mi-a zis sa mai fac o eco. M-am programt vineri dupa amiaza. Acum am o umbra de speranta ca mi-am facut un test si a ramas pozitiv!!! La sarcina de anul trecut, tot oprita in evolutie...imi ieseau testele negative!
Bafta multa voua si profitati din plin.
Miha
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)