Cand femeia inseala..si cere ajutor
Raspunsuri - Pagina 4
buli spune:
fara suparare, dar mie mi se pare ca "ti s-a urit cu binele" - dupa vorba populara.
mi se pare ca acel ceva ce te ducea spre el cit erati tineri si iti contrariai parintii, te duce si acum. poate e dorinta de a merge contra curentului, nu stiu.
in plus cred ca e si un fel de "autoverificare" sau confirmare - ia sa vad cit ma iubeste/daca ma mai iubeste tipul asta.
oricum, daca ai putut sa-l parasesti de doua ori, iubindu-l teribil, cred ca ar trebui s-o mai faci o data, definitiv.
ca sa spun pina la capat atitudinea ta imi pare cam imatura si e pacat de familiuta voastra.
asta e parerea mea, no offense
aidaciolac spune:
Of , Of! Cu prima dragoste nu e de glumit! Desi este o situatie mult diferita de a mea , tu ai o familie minunata care sa te ancoreze.
Pentru mine faptul ca ii place alcoolul ... nu zice nimeni sa bei un pahar cu prietenii la o terasa , la un chef ... dar sa mirosi in fiecare zi a alcool...!!! Bleah!
Ai o familie minunata , iti trebuie si o prietena adevarata care sa te scuture un pic.
Lasa-l draga , schimba nr de telefon , pleaca la plimbare cu copilul in loc sa te intalnesti cu el.
Grea decizie! Ai un mediu calduros , nu vad de ce vrei sa il strici. Totusi...
Zile senine iti doresc!
Aida - mama de pisica mica.
flo]
Rosey spune:
quote:
Originally posted by nume
El face parte din viata ta, din istoria ta personala. El este omul care iti evoca aventura si libertatea pt. ca asa te-ai simtit tu in vara aia; libera si aventuroasa. Asta e deci sentimentul care te leaga de el. Nu pe el il cauti cand vrei sa-l imbratisezi, cu toate ca asa pare, ci sentimentele tale pe care el le evoca.
Daca ti-e dor sa fii libera si aventuroasa nu inseamna ca ti-e dor de el. Gandeste-te un pic.
Super fain spus!
Cred ca asta e raspunsul la problema de fata.
http://bd.lilypie.com/AVkRp3.png
lorelaim spune:
Nume & MissParker - mi-au mers la inima postarile voastre
Eu am iesit din astfel de relatzie doar prin rugaciune: imi faceam Rozarul de cand deschideam ochii dimineata pana ajungeam la servici - unde ma concentram la max la ceea ce trebuia sa lucru (problemele de servici au fost o adevarata mana cereasca pt mine - am lucrat ca o "nebuna" - cu un randament fantastic), cand plecam de la servici reluam rugaciunea Rozarului... Am slabit intr-o luna 10 kg... Asa cum bine scria mihaela_80... rugaciunea era ca o mantra... nu stiu cum s-o denumesc... dar repetand-o nu ma lasa sa ma gandesc la altceva... Apoi dintr-o data, pur-si-simplu m-am "trezit" si m-am simtzit libera... F ciudat... dar eram "vindecata"...
Bunul Dumnezeu sa-tzi ajute sa te "lecuiesti" cat mai repede. Daca itzi iubesti sotzul si copilul... roaga-te, roaga-te, roaga-te si fii convinsa ca rugaciunea itzi va fii ascultata!
Lorelai
Haga Parken-Fluturi, Haga Parken-Flori de pai
Gabisor face "salata", Gabisor in parc,
A inflorit iasomia, Alte albume foto
"Daca dragoste nu e... nimic nu e..."
Clover spune:
Daca nu a functionat o data aruncarea cartelei, nu inseamna ca nu va functiona a doua oara.
Nu exista nici o varianta in care sa iti poti continua casnicia si sa te mai vezi indiferent in ce termeni cu acest barbat. Pur si simplu nu se poate. Gandeste-te ca iti risti casnicia si s-ar putea sa ramai fara nimic. Spui ca sotul lucreaza in armata, nu stiu cat de iertator si intelegator ar fi sa stie ca l-ai inselat. Mai ales ca nu exista motiv al tau aparent.
Nu il poti infia pe acest individ, nu il poti ajuta. Accepta faptul ca vietile voastre sunt separate si rupe orice legatura.
"Orice adevar este mai bun decat o incertidudine continua." - Arthur Conan Doyle
Ramona J spune:
quote:
Originally posted by Miramar
Ba da vei putea trai cu tine o data ce vei reusi sa accepti ca nu ai gresit cu nimic, asa ti-a fost dat tie in viata.
Glumesti, nu?
The best thing you can do for your children is to love your wife.
ina78 spune:
Nume... 85 % spui?
Se poate chiar mai mult. De cele mai multe ori exista cite ceva sau cineva din trecut care ne tot trage de mineca.
Din pacate e foarte greu sa te desprinzi. Parerea mea e ca atunci cind se consuma relatia e mai greu sa te rupi. Insa nu imposibil.
Greu l-ai facut deja. Ai constientizat drumul pe care trebuie sa-l urmezi. Stii ceea ce vrei, asa ca acum presupun ca urmeaza sa determini caile pe care sa apuci.
Cred ca acum iti trebuie determinare si vointa.
"O viata fara dragoste este asemenea unui an fara primavara."
reiki spune:
Mintea umana poate sa faca atat de multe ... dar trebuie folosita.
Daca esti convinsa ca asta vrei, iti sugerez sa iti aloci 20-30 de minute in care sa meditezi. Ce inseamna meditatia pe care iti sugerez sa o facei? Te retragi intr-un loc linistit unde sa nu fi deranjata de nimic. Te asezi comod, cu picioarele pe pamant, cu mainile si picioarele neincrucisate, cu ochii inchisi si iti imaginezi un loc unde sa te simti bine, sa te relaxezi. Doar cand esti suficient de relaxata ....
... inceatca sa-ti imaginezi viata alaturi de el. Cu tot ce inseamna asta, bune si rele, incearca sa simti, sa traiesti ceea ce iti imaginezi, sa traiesti acele momente in care esti in bratele lui, cum miroase a bautura, cum te simt cind te cheama, cum faci dragoste, cum te simti ca iti inseli sotul...
Cand ai trecut prin "experienta" asta treci apoi si imagineaza-ti viata fara sotul tau si fara copil. Imagineaza-ti cum sotul tau afla, cum ajungi la divort si cum iti pierzi copilul in urma divortului. Cum ajungi sa il vezi o data la doua saptamani, cum iti trece timpul intre cele doua vizite, cum il vezi doar in prezenta tatalui care nu te mai iubeste, din contra a ajuns sa te urasca pentru ce ai facut .... Continua sa simti sa traiesti intens acele momente fara sa te grabesti. Important este sa constientizezi sentimentele si trairile din acele momente, sa le faci cit mai intense....
In functie de cum vei reusi sa te implici in meditatie, rezultatele vor aparea mai repede sau mai tarziu. Poti sa repeti experienta asta de cate ori simti nevoia.
Daca esti credincioasa poti sa spui inainte sa incepi meditatia o rugaciune. Sa o spui ca pe o ruga, ca si cum cel caruia i te adresezi vegheaza deasupra ta.