Cand femeia inseala..si cere ajutor
Raspunsuri - Pagina 11
szivarvany spune:
Ea nu vrea sa termine cu el. E clar. Daca vroia isi schimba nr de celular, ii spunea demult sa mearga la draqu` in vreun bar si sa uite de ea, isi lua sotul si copilul si plecau intr-o vacanta undeva departe de toate astea.
Ea NU VREA. Punct.
In momentul in care va gandi la rece, ca are un sot bun, un copil sanatos si cam tot ceea ce inseamna familie, va realiza ca toate astea nu merita sa fie pierdute sau umbrite de prezenta unei persoane de teapa amantului.
Deci sa se decida CE anume vrea de la viata.
Capra cu varza nu se poate.
Si daca chiar nu "poate" renunta la amant, sa divorteze si gata. Dar sa nu cumva sa-i para rau mai apoi pt alegerea facuta.
Parerea mea.
Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
carmenp spune:
concret, la ce te referi?
quote:
Originally posted by reiki
De ce nu putem sa-i luam pe oameni asa cum sunt?
De ce doriti sa-i modelati dupa felul in care ganditi si traiti voi?
"lasa-ti inima sa zburde, lasa-ti mintea sa viseze" Nichita
violeta69 spune:
quote:
De ce nu putem sa-i luam pe oameni asa cum sunt?
De ce doriti sa-i modelati dupa felul in care ganditi si traiti voi?
"lasa-ti inima sa zburde, lasa-ti mintea sa viseze" Nichita
pai,eu ii iau pe oameni asa cum sunt...
dar daca vrea niste sfaturi,apoi normal ca sfaturile sunt dupa "felul meu de a gadni si a trai"....
nu prea mai merge sa lasi inima sa zburde cand acasa ai o familie....familie care nu a gresit cu nimic....
Vio,mamica de viitor "avionar"
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
dora78 spune:
Pai am luat si eu omul asa cum este... cu ditamai beleaua pe cap... N-am schimbat in niciun fel datele problemei. Si nici nu cred ca am incercat sa-mi impun vreun punct de vedere. Am scos doar ideea principala din majoritatea postarilor. Si anume sfatul pe care il voia doamna. Sfat care era, in linii mari, acelasi, pe la toata lumea. Nu cred ca un om poate fi "modelat" pe un forum... Viata de zi cu zi iti ofera modele, pe care le admiri sau nu, le copiezi sau nu... etc.
Dora, mami de Ami -- 7 ani - 12 februarie 2007
I'm the best, so "beep" the rest!
Amelia mea
vandal spune:
quote:
Intodeauna ma amuza felul in care reusiti sa intoarceti un subiect.
O femeie a cerut ajutor si ca de obicei dupa citeva pagini ajunge sa fie o ticaloasa fara suflet .....
Nu va cerea sa o judecati pe ea sau pe amant, doar sa o ajutati cu sfaturi sa-si rezolve problema.
Mi se pare mie sau tu te asteptai ca sfaturile sa fie de genul continua asa cu fundul in doua luntri?
Si daca e ticaloasa (alegerea ta de cuvinte care en passant o consider extrem de ofensiva) asta nu e vina nimanui. Este alegerea ei. Daca tu gasesti un calificativ duios pentru o persoana care isi neglijeaza partenerul de viata si copilul as fi si eu curios sa il stiu.
reiki spune:
quote:
Originally posted by vandalquote:
Intodeauna ma amuza felul in care reusiti sa intoarceti un subiect.
O femeie a cerut ajutor si ca de obicei dupa citeva pagini ajunge sa fie o ticaloasa fara suflet .....
Nu va cerea sa o judecati pe ea sau pe amant, doar sa o ajutati cu sfaturi sa-si rezolve problema.
Mi se pare mie sau tu te asteptai ca sfaturile sa fie de genul continua asa cu fundul in doua luntri?
Si daca e ticaloasa (alegerea ta de cuvinte care en passant o consider extrem de ofensiva) asta nu e vina nimanui. Este alegerea ei. Daca tu gasesti un calificativ duios pentru o persoana care isi neglijeaza partenerul de viata si copilul as fi si eu curios sa il stiu.
Indiferent de sfat cred ca te poti adresa unui om si fara sa-l umilesti. Crezi ca te mai baga in seama daca il califici in fel si chip? Sau calificativele sunt doar pentru cititori ca sa le arate cit de revoltati sunt uni sau alti? Cel in cauza sa ne scuteasca daca a indraznit sa posteze... sa ne suporte?
In fond nu cerea calificative, doar sfaturi.
ellej spune:
Pai a primit sfaturi... sa-i dea papucii amantului. Dar prefera sa faca e excursie la Brasov cu el. Sau erau binevenite doar sfaturile de compatimire?
Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu.
If God created us in His image we have certainly returned the compliment.
reiki spune:
quote:
Originally posted by ellej
Pai a primit sfaturi... sa-i dea papucii amantului. Dar prefera sa faca e excursie la Brasov cu el. Sau erau binevenite doar sfaturile de compatimire?
Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu.
If God created us in His image we have certainly returned the compliment.
Exact, dar pentru ca nu s-a conformat ati trecut la ... represari.
A_Iulia spune:
Reiki, nu a trecut nimeni la represari, s-au exprimat doar niste puncte de vedere si atata tot.
Oricum, iti admir perseverenta in a demnostra ca negrul e alb.
Si cum spunea un fost sef, pe care l-am admirat mult pentru verticalitate si nu numai: "You cannot be half pregnant".
Adina + Olivia 04.03.2004
maru spune:
ok, noi suntem obtuze si nu ne pricepem sa dam sfaturi pe placul domniei tale...
dar sfatul tau, draga reiki, care ar fi?
Doamne'ajuta!