ajutor!!!
Raspunsuri - Pagina 2
idi spune:
Buna Alina-Alina am observat ca te-ai confruntat cu o pb asemanatoare cu ce trec eu acum.Adica sangerez si sunt in a 4 saptam de sarcina si binenteles la echo nu se vede nimic.Sunt ingrijorata daca ai putea sa-mi mai spui ce tratament ai urmat si cand s-a vazut bebe.Cum a evoluat la tine?
estella spune:
si eu am avut aceiasi problema dar la 6 saptamani
Mi s-a spus ca sarcina este usor desprinsa. Medicamentul care ti s-a recomandat este tocmai pentru mentinerea sarcinii. Stai linistita nu fa efort si cred ca totul o sa fie bine
natynic spune:
Si eu idem estella. La ecografia facuta joi, la 8 spatamani incheiate, inca se vedea un pic de hematom acolo unde s-a desprins, dar cica fara importanta. Sunt tot pe utrogestan si no-spa si, avand uter cordiform (in forma de inima, deci cu tendinta la spasme si contractii) cica nu o sa ma despart de no-spa toata sarcina. Dar bobita mea de fasole era acolo, bine-mersi.
naty 8+
mamii spune:
Mai fetelor eu nici acum nu imi dau seama cum e cu sangerarile astea!
Sa va zic relativ pe scurt povestea mea!
Pe 1 oct am avut o scurta sangerare de 2 zile nu shtiam ca sunt gravida credeam ca mi.a venit mai devreme dar m.am inshelat la 15 zile dupa aceea mi.a venit menstra normal.Am zis ca este o dereglare .. apoi la cateva zile dupa ce mi s.a terminat menstra am aflat ca eram gravidutza.Si nu am avut nici o iminenta de avort nimic si toata sarcina a decurs super ok fara nici o problema!Sa fiu un caz mai special??Pe parcursul sarcinii am lucrat si nu am luat nici o pastila de mentinere a sarcinii!
Sarcina ushoara fetelor si FARA PROBLEME!
mami de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank">bebitzoi Alex 13.07.07