Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (54)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

BB am papt mersi frumos!!..si eu sunt predispusa la cezariana..ieri am aflat
..eu mi-am facut niste "friganele" ..nu am mai mancat de cand eram mica..

ROXANA 28+ "ursuletz" GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gill spune:

ellis...durerea de cap in ceafa poate fi semn de crestere a tensiunii.....daca ai posibilitatea....verifica-ti tensiunea....cat despre greturi..sisi la mine vor sa reapara.....dr a zis sa repet analizele si sa verific transmilazele.....sa nu fie vreo dereglare pe sarcina........sanatate!

quote:
Originally posted by ellis

MA DOARE CAPUL(IN CEAFA) FFF TARE, AM PAPAT MAI DEVREME O FELIE DE PAINE CU UNT SI CASCAVAL, MI-AM LUAT MEDICAMENTELE, DUPA CARE AM VOMAT INGROZITOR SI DE ATUNCI AM CAPUL INFUNDAT SI MA DOARE; PARCA ERAM IN LUNA A TREIA, NU A SASEA..OF OF. A MAI PATIT CINEVA? SAU O IAU IAR DE LA CAPAT CU STARILE ALEA? CE NAIBA FAC CU MEDICAMENTELE, LE-OI FI ELIMINAT SI PE ELE?

Ellis24+

GILL
26+..si sufletzelul mameiSARITA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_r spune:

dany26,data trecuta am facut totala,si pe urma am fost foarte somnoroasa,am dormit aproape tot timpul pana a doua zi cand m-a dus in rezerva. acum a nascut o prietena tot cu doctora mea si a spus ca i-a facut tot anestezie totala dar ca a trezit-o inainte de a o da jos de pe masa.nu stiu am sa fac ce-mi recomanda medicul anestezist.

27+ Anya si Matei

bebe Anya

oana si matei(12 NOV.2003)+BB2
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana_r_76/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Morning! Asta e zi de dormit, cel putin in Bucuresti.
Si eu stiu ca durerea de cap la spate e semn de tensiune ridicata.

Cami, tu cum te mai simti?

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

fetele voi mai stiti ceva despre : dsb,annitha, paula, olim, bibirox, bebika, ane ma???
jasmin, ce faci?? nu ai mai intrat de cateva zile!!!

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

viitoare mami 27+ de bubulina Iasmina Alyssa

poza eco bb si burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adalia spune:

quote:

MA DOARE CAPUL(IN CEAFA) FFF TARE, AM PAPAT MAI DEVREME O FELIE DE PAINE CU UNT SI CASCAVAL, MI-AM LUAT MEDICAMENTELE, DUPA CARE AM VOMAT INGROZITOR SI DE ATUNCI AM CAPUL INFUNDAT SI MA DOARE; PARCA ERAM IN LUNA A TREIA, NU A SASEA..OF OF. A MAI PATIT CINEVA? SAU O IAU IAR DE LA CAPAT CU STARILE ALEA? CE NAIBA FAC CU MEDICAMENTELE, LE-OI FI ELIMINAT SI PE ELE?

Ellis24+

Ellis, imi pare rau ca nu te simti bine..daca ai vomat imediat dupa ce ai luat medicamentele, le-ai eliminat si pe ele. parerea mea este ca e bine cand vomiti pt ca si asa se curata organismul de toxine.

capul se poate sa te doara tocmai datorita eliminarii de toxine (de asta doar capul atunci cand tii post negru).

in locul tau, as merge acasa, as bea un ceai de menta sau ceva racoritor si m-as baga in pat!

adalia 25+

a happy mom-to-be

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana vio spune:

Aha, deci 4D este doar ptr impresia artistica! Eu credeam ca "vede" mai bine in 4D . Deci e OK, fac sapt asta un 2D+3D, ca doctorasul meu petrece cam o ora cu fiecare graviduta (si dupa ce termina cu ea zice: sa nu mai vina alta azi ca nu mai pot!)si in sapt24 ma duc la Cluj! Sper ca fie mai respirabila vremea, ca data trecuta am crezut ca ma "coc"!
Ptr raceala eu am luat paracetamol sinus , n-am stiut ca nu-i voie in sarcina! Am luat deja 4pastile in 4zile. E grav??
In alta ordine de idei, al meu BB face niste tumbe, se roteste si loveste; sunt foarte incantata!
dana vio 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

MERCI, GILL SI ADALIA.
CHIAR MI-A CRESCUT TENSIUNEA 15/7 SI PULSUL 103, NU STIU DE LA CE M-A LUAT ASA...PASTILA DE TENSIUNE O LUASEM, DAR PROBABIL CA AM ELIMINAT-O, MAI STAU VREO ORA SI O IAU PE CEA DE PRANZ, MACAR SA-MI SCADA TENSIUNEA.

Ellis24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adalia spune:

quote:

MERCI, GILL SI ADALIA.
CHIAR MI-A CRESCUT TENSIUNEA 15/7 SI PULSUL 103, NU STIU DE LA CE M-A LUAT ASA...PASTILA DE TENSIUNE O LUASEM, DAR PROBABIL CA AM ELIMINAT-O, MAI STAU VREO ORA SI O IAU PE CEA DE PRANZ, MACAR SA-MI SCADA TENSIUNEA.

Ellis24+

Ellis,, e intr-adevar nasol sa ai si tensiune si puls ridicat. si eu am patit o data asa si asta fara sa ma agit..eram chiar in concediu. eu am luat atunci propranolol (sper ca am scris corect) sublingual si si-a facut efectul destul de repede.

adalia 25+

a happy mom-to-be

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

quote:
Originally posted by dany26

Fetelor eu la 24 sapt si 1 zi in ce luna sunt?a 6-a

24+ ANDREI

A 6-a, a 6-a esti, ati crescut mari, mergeti la scoala

Shery 27+ Alesia

my precious
eco-uri