mesaj mutat la -ntamplare!
domnilor moderatori de la discutii generale !
acest mesaj : http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=104865 nu se doreste a fi subiect de discutie intre parintii de copii cu nevoi speciale pentru a fi postat acolo... era un apel catre toata lumea de a sprijini acesti copii.... daca l-ati postat acolo... acolo moare.. .halal! sorry...
dar nu ma mira ca alte subiecte care nu au ce transmite sau de barfa si nu numai , sunt lasate acolo... iar ceva important este mutat..multumesc!
s-auzim numai de bine! si
Raspunsuri
ardeiash spune:
chiar nu se poate muta acest subiect la generale, va rog frumos?
marius spune:
Topicul specificat se incadreaza in mod cert in sectiunea in care a fost repozitionat. A fost o decizie corecta si conforma politicii site-ului.
Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro
Anul 2006 /Anul 2007 /Serbarea Ioanei
Pagina legislativa
Witchie spune:
ardeiash, sectiunea dedicata copiilor cu nevoi speciale nu este un depou prafuit prin care nu mai trece nimeni. Te rog frumos, nu ma face sa regret ca am insistat sa fie creata, tocmai de dragul de a pune lucrurile in ordine.
Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Pierdut mami
ardeiash spune:
da,,, da,, multumesc...
ma repet insa.. nu este subiect de discutie intre parintii cu probleme! se adreseaza tuturor... parinti sau nu, cu probleme sau fara.,, se adreseaza iubitorilor de muzica,, de copii samd
witchie .. sorry.. exista multe inimi adevarate pe siteul acesta... stiu asta ,,, insa nu toate trec pe la sectiunea creata de tine, in asa fel incat acesti copii sa poata fi ajutati, iata , de pilda ,, singurul ajutor gratuit,,, forumul lor .. poate fi desfiintat,, ca nu sunt fonduri,,, http://www.sindromdown.ro/option,com_smf/Itemid,27/topic,472.0.html
acolo striga de disperare toti.. si este de un real sprijin,,,
multumesc pentru intelegere
ardeiash spune:
witchie imi cer scuze,,
am citit intamplator in alta parte ceva,,, care m-a intristat si pe mine,,, mesajul meu nu este acela ca forumul dedicat copiilor speciali , de aici de pe dc nu este de ajutor,, ,departe de mine acest gand!
imi cer scuze daca din mesajul meu reiese altceva. l-am recitit,,, eu cerusem numai sa fie publicat la generale, insa ai dreptate, acolo se pierde ... ramannad la copii cu nevoi speciale .. va ajunge de fapt unde trebuie,,, am inteles,, imi pare rau de neintelegere