voi cum ati proceda?

voi cum ati proceda? | Autor: daniela6

Link direct la acest mesaj

baiatul mihaelei este la mine pe perioada vacantei.
este un adolescent de 14 ani foarte cuminte.
ma ingrijoreaza insa marea lui pasiune pentru calculator. el nu vrea o ora, doua, trei ci 24 din 24.nu vrea sa se intanleasca cu nici un alt adolescent desi pe multi ii cunoaste de cand era mic.vb doar pe mess cu oricine, dar nu sa iasa.
am incercat sa-i explic, a fost disperat. nu a comentat nimic dar a stat suparat .
am incercat mai hotarat"gata, cauta sa faci si alceva.nu te atingi de calculator". a plans.si el nu este un copil plangacios.
ii mai place totusi cv: sa citeasca. dar nu romane ci carti de stiinta si tehnica.parca e un mos de 80 de ani. este mult peste varsta lui.
ce ma fac? e normal?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adrianaa spune:

24 din 24 de ore mi se pare prea mult spus.

Se pare ca pustiul chiar este pasionat de tehnica, asa ca parintii ar trebui sa-i cumpere carti de stiinta si tehnica, ceea ce-l pasioneaza. Poate ar fi bine sa mai vina pe la el prieteni care sunt la fel de pasionati de computer , stiinta, tehnica, sa discute pe aceleasi teme, sa mearga el la ei.

istorioare cu talc (pentru copii)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela6 spune:

da.este foarte destept.
a intrat si la arte la clasa de arhitectura,si la desenatori tehnici. acolo i se potriveste cel mai bine pt ca ii place asa mult tehnica.
dar pb este ca nu prea gaseste adolescenti pasionati de stiinta si tehnica. la varsta asta copii au alte preocupari, asa ca sta pe calculator prea mult.
mie mi se pare o pb.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Pai gandeste-te de ce nu vrea sa socializeze.
Probabil este introvertit , probabil ca se face misto la greu de el pt. ca citeste atat si sta cu nasul doar in carti si computer.
Iti dai seama ca daca pana si tu ai spus ca parca e un mos , ceilalti cunoscuti ai lui probabil gandesc la fel , iar copiii nu se chinuie sa impacheteze parerile asa frumos.
Pe langa asta, poate baiatul e chiar un mic geniu si se stie ca e cam greu sa socializeze .
Nu trebuie sa il fortezi, mai degraba spune-i ca vine cineva la cina o familie cu copii cu care se intelege bine, scoate-l mai des in oras , intreaba-l de arhitectura,samd

http://www.hi5.com/friend/photos/displayMyPhoto.do?albumId=100560422

Mergi la inceput