Daca aveti muuulti bani si nu stiti ce sa mai faceti cu ei, o revista ne recomanda www.net-a-porter.com. Totul este de firma, produsele se pot returna, etcetera, etcetera. Io o sa fac o incercare dar imediat dupa perioada concediilor;)
Babai
Parca totusi mi-ar placea mai mult sa cumpar din magazine decat de pe net,mai ies si eu din casa,mai fac o plimbare si plus de asta sa simt eu materialul si sa vad cusaturile ca sigur sunt calumea.Ele sunt dragute,nu am ce zice dar asa gandesc eu...
"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."
poze
Eu doar am trecut sa spun ca ai un id senzational.
Altfel, strict la subiect, cand o haina costa aproape 2000 de dolari ar fi bine sa aibe cusaturile perfecte.
"Orice adevar este mai bun decat o incertidudine continua." - Arthur Conan Doyle
clover, sar'na de senzeishanal. In alta ordine de idei, io m-am uitat la pantofi, ceasuri, ochelari, zdranganele si genti. Haine, nu multumesc! Si foarte important: toate sa fie reduse!!! Nu dau 2000 pe-o carpa sau ce-o fi ea, poate sa-mi faca si cartofi prajiti cu tiramisu desert. Merg pe principiul ca haina e bine sa fie probata inainte. Deci, io recomand sa urmarim reducerile la produsele pentru pamantence!
Babai
Hahahahaha buna asta "merdenico" super !!!!!!!!!!
Eu mi-am cumparat haine si accesori dupa diverse situri si am fost multumita in general dar si eu prefer cumparaturile prin magazine .Insa cand ai copilul de 3 luni cu colici si etc si ai liber numai noaptea si atunci cu portia faci cumparaturi unde apuci ....oricum peturile din magazinele virtuale sunt umflate in general (mai ales in romania![]()
![]()
)
mami Amy si bebe Stefan