*** LA REDOUTE (40)***
Raspunsuri - Pagina 6
Tonia Antonia spune:
Madau, eu stau in Brasov si atunci cand merg la Cluj Napoca (Turda e inainte de Cluj, deci e acelasi drum) traseul nostru e prin Tg.Mures, nu are nici o legatura cu Sibiul. Acum nu stiu cum e mai scurt...daca e OK ca si numar de kilometri poate sa vina pe Valea Prahovei pana la Brasov (drum bun, fara probleme) si apoi sa iasa din Brasov pe drumul catre Sighisoara - Tg. Mures - Cluj (si acesta e un dum bun, l-am facut acum 2 saptamani).
Cat despre situatia cu LR: eu cred ca s-a incheiat aventura noastra de cumparaturi on line pe acest site...
lavi02 spune:
Aveam si eu o comanda de pe 11.07. In loc de aviz am primit mailul in care mi se spune ca mi-a fost anulata comanda ca nu se mai livreaza in Ro.
corap spune:
hey, lavi, te-ai intors? cum a fost la munte?
ok, s-a sfarsit aici, da' macar sa ne zica si noua. ca din mailu' lu' cristine reiese doar ca-s niste mari nesimtiti care s-au folosit de banii nostri si acu' ne zic "be patient", ca vedem noi cand si cum va returnam banii
iar le-am scris. le trimit cate un mail in fiecare dimineata, macar sa ma bage la spam desi nu cred ca stie
c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07
claujro spune:
Jasmine, pe linkul pus de mine, eu sunt logata, nu poti intra direct de acolo? Asteapta mailul de confirmare. Cred ca eu l-am primit a doua zi si de atunci intru automat logata...
Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
lavi02 spune:
Mai, eu recunosc ca am lansat comanda asta din 11 dupa ce Sabine mi-a scris in mail sa nu mai trimit comenzi ca "we do not deliver anymore in your country" asa ca nu am ce sa le comentez.
Intr-adevar era frumos sa ne blocheze contul, sa nu ne lase sa comandam dar cine stie ce soft au si ce complicat le-o fi sa faca chestia asta.
Naiba sa-i ia, eu nu-mi bat prea tare capul, am si alte probleme pe rol.
De munte am scris la mamici. Conditiile n-au fost chiar celebre, proprietareasa mi-a fost antipatica; dar per ansamblu a fost bine - copiii au fost simpatici foc, am luat aer, samd.
rall spune:
quote:
Originally posted by Jasmine
Ati vazut ca la ultimul pas iti spune ca primesti un mail de confirmare si trebuie sa dai click pe un link pe care ti-l trimit ei in mailul ala.Ei bine,mailul ala n-a venit nici acum (am incercat joia trecuta sa-mi fac cont).
Si eu am trait cu impresia ca nu ajunge mailul, dar l-am gasit zacand frumusel in folderul de SPAM
Tonia Antonia spune:
Jasmine, si eu patesc acelasi lucru cu forumul de pe achetergagnant.fr: nu pot viziona subiectul LR dar nici 3 Suisse si Cdiscount in dreptul carora scrie "Forum protégé". Cine naiba protejeaza acest forum si de ce il protejeaza? Si adresa de mail folosita la inscrierea pe achetergagnant nu are nici o legatura cu conturile de pe LR...
Ma intreb cum o fi reusit strumfa sa posteze...si sunt foarte curioasa daca va primi vreun raspuns. Fetele care pot viziona subiectul, sa ne tineti la curent.
Giova spune:
nu am apucat sa citesc ce ati scris.
eu inca nu am primit mail-ul cum ca nu mai livreaza in Ro. am comanda data pe 27 iulie. tocmai am primit un mail cu un nou cod. dar pana nu se clarifica, zic pas.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">
claujro spune:
Livration en Roumanie are 63 de vizionari si 1 sg raspuns.
Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
rall spune:
quote:
Originally posted by Jasmine
Eu zic ca e clar ca mi-au blocat accesul dupa adresa de mail.Si in cazul asta povestea cu sistarea livrarilor spre RO pare chiar serioasa.Aberez,cumva?
Eu chiar cred ca nu are absolut nici o legatura forumul cu siteul si cu contul tau. Probabil datorita faptului ca subiectele despre LaRedoute sunt cele mai vizitate, administratorii forumului au pus acea restrictie, sa fie siguri ca cine e interesat se inscrie pe forumul lor.
Cauta la SPAM mailul de la ei ca ajunge instant... (cel putin asa a fost la mine)