*** LA REDOUTE (40)***

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

Buna dimineata!Eu nu pot citi ce scrie e forum Claudia.E de bine sau de rau?
Din cate dtiu nu avem nici o strumfa in echipa,sau gresesc?
Avem o saptamana grea.Hai va pup!

Monikka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Message #1

Strumf
TekChercheur Pieton

Groupe : Membres
Inscrit : 02-08 07
Membre n° 21 794
Je suis: une Fille

Chers amis. Je voudrais savoir si vous savez quelque chose au sujet de l'arrêt des livraisons de LaRedoute en Roumanie. Merci beaucoup

veromarc
Ajouter à mes amis
Envoyer un message
Chercher ses sujets
Chercher ses messages Hier, 18:19 PM Message #2

TekChercheur Pieton

Groupe : Membres
Inscrit : 17-07 06
Membre n° 13 002
Je suis: une Fille

Non, mais chez moi (ile de la réunion) y a plus de relais.

Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

Multumesc Claudia.Poate primim azi niste raspunsuri si poate o fi bine.

Monikka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Aseara am pus pe pat lenjeria albastra cu vacute.Imi place foarte mult!

EU pe forumul frantuzesc nu pot sa citesc,am incercat sa-mi fac cont folosind adresa de mail de la contul nou LR,cel cu povestea cu American Express.Ati vazut ca la ultimul pas iti spune ca primesti un mail de confirmare si trebuie sa dai click pe un link pe care ti-l trimit ei in mailul ala.Ei bine,mailul ala n-a venit nici acum (am incercat joia trecuta sa-mi fac cont).Chiar asa baze de date sa aiba astia?Sa ma blocheze ca au vazut acea adresa de mail?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

quote:
Originally posted by Jasmine

Aseara am pus pe pat lenjeria albastra cu vacute.Imi place foarte mult!

EU pe forumul frantuzesc nu pot sa citesc,am incercat sa-mi fac cont folosind adresa de mail de la contul nou LR,cel cu povestea cu American Express.Ati vazut ca la ultimul pas iti spune ca primesti un mail de confirmare si trebuie sa dai click pe un link pe care ti-l trimit ei in mailul ala.Ei bine,mailul ala n-a venit nici acum (am incercat joia trecuta sa-mi fac cont).Chiar asa baze de date sa aiba astia?Sa ma blocheze ca au vazut acea adresa de mail?

Nu te-a blocat nimeni,nu toate mailurile ajung la destinatie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Inca n-am mail, nici raspuns la mesajele de vineri, nici pe conturile inca ne-avertizate nu mi-a venit mesajul ala frumos.
Am fost si la BCR si nu prea mi-e clar, am certu extras la cardul cu care am platit pe 28, in data de 28 apare doar alimentarea facuta de mine, apare tranzactia LR in data de 03.08, deci tocmai vineri, desi scrie insa tranzactie finalizata in sold jos scrie suma respectiva la total sume blocate 193; sold disponibil -183. Acum tipa de la carduri a zis ca nu stie nici ea ce sa zica, oricum mi s-ar parea ciudat abia vineri sa blocheze suma. A zis sa incerc maine sa vedem cum mai apare.

Mergi la inceput

Lorenza,o sa mai incerc o data sa-mi fac cont acolo.

Poate nu e o idee rea sa deschidem un subiect separat pe forumul frantuzesc,sa intrebam dac se stie ceva despre livrarile spre RO.Ce ziceti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Neata

O noua saptamana de asteptare...sper sa vina coletele alea..ca mi s-au lungit urechile asteptand

Multumesc fetelor ptr sfaturile ref la traseu...eu ma gandisem ca e mai sigur drumul pe Valea Prahovei, ca am inteles ca pe Valea oltului sunt nebunii aia cu tirurile, daca ai "noroc " sa se rastoarne vreunul..stai acolo cu zilele. Plus ca pare mai simplu...nu se merge prin defileu..etc.

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

quote:
Originally posted by Jasmine

Lorenza,o sa mai incerc o data sa-mi fac cont acolo.

Poate nu e o idee rea sa deschidem un subiect separat pe forumul frantuzesc,sa intrebam dac se stie ceva despre livrarile spre RO.Ce ziceti?

Este deja subiect deschis cu acest subiect. L-a deschis strumfa.
Edit: livrasion en roumanie se cheama si v-am dat copy-paste cu el.

Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)

Mergi la inceput

Asaaa,care va sa zica pot sa ma loghez pe forumul frantuzesc desi n-am primit nici acum mailul ala de confirmare.
Daaar...pot sa intru sa citesc oricare subiect inafara de LaRedoute.Aici imi da eroare si imi spune ca nu am dreptul sa folosesc aceasta "functionalitate".Pot sa citesc ce vreau eu despre 3Suisses,Camif,La Blanche Porte,etc,dar pe La Redoute n-am voie sa intru!
Frumoooos,nu?

Eu zic ca e clar ca mi-au blocat accesul dupa adresa de mail.Si in cazul asta povestea cu sistarea livrarilor spre RO pare chiar serioasa.Aberez,cumva?

Mergi la inceput