*** LA REDOUTE (40)***
Raspunsuri - Pagina 18
Bratu Monica spune:
Cu siguranta ca nu mai sunt hainutele noastre pe stoc.Frumos este ca banii i-au luat(in cazul meu).
Ce-i mai nasol e ca nu vom rezolva nimic,Asta e parerea mea.Banii i-om lua noi cumva dar adio LR.Si mi-e ciuda rau
Monikka
corap spune:
adik sa sper si io la coletu' din 6 ? si la ala din 14? ca la ultimul pot sa renunt, nu-i bai, erau niste kestii aruncate-acolo ca ma mancau destele sa dau o comanda.
chiara
c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07
Bratu Monica spune:
Eu stau si astept raspunsul lor cu groaza/
Voi pe unde mai shpopingati on-line?Mai livreaza careva in Romanica.
Vreau si eu o adresa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ca mor de plictiseala.
Ce dor mi-e de-o comanda scurta si am si cosul plin
Monikka
aissa spune:
Monica nu stiu...vad ca nu raspund la nici un mesaj.... Eu am de miercuri (parca), vineri, sambata si luni mailuri si nici un raspuns (pt ca in continuare refuz sa iau mailul de vineri drept raspuns la intrebarea pusa pe site miercuri).
Bratu Monica spune:
Ma uit la Promod.Livrarea 30 euro pentru Romanica si ajunge pachetul in 7 zile.
Monikka
claujro spune:
Eu am cotrobait de mult. Nici un alt site nu se comapara cu LR. Din pacate!
Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
rall spune:
quote:
Originally posted by Bratu Monica
Voi pe unde mai shpopingati on-line?
ebay.com / ebay.co.uk
Mi-am luat de toate de pe ebay: cosmetice, haine, electronice, parfumuri, bijuterii, lenjerie (un sutien Victoria's Secrets, din colectia noua, cu push up si super material m-a ajuns 22$, daca ma apucam sa comand de la ei pe site creca ajungea la 100$ cu tot cu vama, plus asteptam 3 luni pt el, si nu 7-8 zile ), etc...
madau spune:
Chiara ne dai sperante...mi-e si teama sa ma mai bucur..hai ca poate or veni toate
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
croco21 spune:
Chiara, cand ti-au expediat coletul?
Eu cred ca vin toate coletele pe care au luat banii, impresia mea e ca au lasat Romanica la urma, s-au ocupat de celalalte comenzi pana acum. Cred ca au inceput sa se ocupe si de noi pe la sfarsitul sapatamanii trecute cand am primit mailurile alea nasoale, de aia zic ca cel mai devreme avizele vor veni incepand cu vineri.
Croco
Rall, ai comandat pe ebay.uk anul asta? Ai platit vama sau alte taxe?