FIV 128

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_p spune:

PSJ, felicitari si mult-mult noroc pentru ca finalul sa fie unul extrem de fericit pentru tine!
Huski, leoaica din Dr. Taberei care face FIV cu dr. T???Eiiii, asta da coincidenta

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

quote:
Originally posted by Felicia

Mi-am luat temperatura aseara, aveam 37.4 iar dimineata 37.2. Eu zic ca e semn bun. Si-a mai luat cineva?

Abia astept sa treaca ziua asta sa aflu rezultatul.

pe toate.

eu

PUSSI 21+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

Cum creste Burtica Roz

Poze Cu Titutile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dream1971 spune:

PSJ FELICITARI!!!!!!!!!!!1 Asta da minune de la DD. sa fie bine si sa ai o sarcina usoara pana la capat si un bebe sanatos!

Cellu Totul e bine! Stai linistita. Un pentru tine si unul pentru George .

Felicia asteptam inca o veste buna pe ziua de azi!

pe toate si sa auzim numai de vesti bune de acum inainte...

Dream

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_p spune:

Fetelor, sunt disperata
Am FSH 14.19

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Psj, imi dau seama ce greu e sa ne te poti bucura de minunea asta, si sa fii cu inima stransa cu gandul la bb... ai vorbit cu un dr bun, sa iti spuna care sunt riscurile si ce se poate face? Sper sa fie bine pana la capat!
Ana_p, imi pare tare rau... nu ma pricep sa te sfatuiesc... ai vb cu dr?

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

First Carmen si Thea M sa va traiasca copilasii si sa fie sanatosi !Astea da vesti bune in acest capitol!!!!
Ana_p cu intarziere iti spun si eu LA MULTI ANI!Doamne ajuta sa ai cel mai frumos cadou de ziua ta,cat mai curand!Nu fii trista cu FSH-ul,s-au vazut reusite si cu FSH mare si pe mine ma necajeste faptul ca luna trecuta imi scazuse la 11,58 si luna aceasta era iarasi de 12,16,dar mie ovarul stang nu mi-a functionat la FIV-ul trecut ( probabil ca rezerva ovariana la ovarul meu stang e pe terminate) asa ca zicea d-na Matei ca e normal sa fie asa FSH-ul....Cand incepi????Iti tin pumnii stransi.
PsjFELICITARI!!!! S-a intamplat intr-adevar o minune pt tine!Doamne ajuta si ai mare grija de tine si de bebe!Probabil trompa ta era totusi buna si uite ca DD ti-a facut cel mai frumos dar!
Felicia iti tin pumnii stransi!
LilianaFi ma bucur ca esti din nou printre noi,nu mi-a mers netul cateva zile si mi-ati lipsit mult!Promit sa recuperez si sa nu mai absentez atat de mult!Tu cand faci FIV nr. 2?

Tuturor fetelor in asteptare sau pregatiri va trimit cate un gand bun si va tin pumnii !!!!!!!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

Ana nu plange, daca imi aduc bine aminte si Andicu () tot cu un fsh mare sa apucat de al doilea fiv si vezi ce frumusete de baiat are!Hai capul sus si de azi sa "vad" in postarile tale numai optimism si bucurie!Pe langa Vointa lui DD si moralul are o mare importanta pe drumul fiv-ului!
Psj feicitari si din partea mea, sarcina usoara si incredere in DD ca va fi totul bine cu BB-ul tau!

Anto
"Stau pe DC si asta imi ocupa tot timpul!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilianaFi spune:

Ana_p ..poate ca e mare valoarea fsh...dar cred ca merge pt un fiv norocos...tin pumnii sa vii cu vesti bune de la doctori si fii optimista...s-ar putea ca celalalt ovar sa stea mai bine cu rezerva ovariana...bafta multa !!!...

Kora dupa o pauza de doctori,analize...acum sint pregatita de un nou fiv,ca atare astept CM de august (cam in jurul datei de 18),apoi in z.21 voi incepe inhibarea...etc...tu..in octombrie ???...bafta anticipat !!!
Antosit...dar tu in ce stadiu esti ???...pe cind incercarea cu noroc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

felicia temperatura ta bazala este super!!!

Fetelor mai trebuie modificata listuta cu : 14 Iunie (12:45) Mary_lou, nastere prin cezariana, 38s, Patrick Andrei, 3.800 gr, x cm, Apgar 9 - deci ar trebui trecuta la
betty78 36+ cu [baietel}
AMR 23 zile

august 2006
bulinutza noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

LilianaFi eu deocamdata astept sa ma reglez cu CM (care iar imi joaca feste, ziua 36 si nu are nici un gand!) mai am la sfarsitul lunii august programare pt. niste analize si in rest visez la un fiv 3 norocos probabil in octombrie!

Anto
"Stau pe DC si asta imi ocupa tot timpul!"

Mergi la inceput