FIV 128
Raspunsuri - Pagina 30
kla78 spune:
PSJ cand le ziceam ca pshihic stau rau din cauza ca nu-mi explica nimic,absolut nimic imi zicea sa merg la psiholog de parca un psiholog ar stii sa-mi zica cati foliculi am sau cati embrioni sau ce calitate au,,,,etc.
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos
Aldolina spune:
Marrina, ma doare sufletul pentru tine
, stiu ce simti... Of, ce rau imi pare. Cred insa ca pana la urma, DD o sa-si aminteasca si de noi astea mai putin norocoase pana acum intr-ale FIV-ului...
psj spune:
am vazut mai demult un documentar despre un cuplu care facea fiv si in clinica aia aveau psiholog pentru fiecare caz in parte, le stia toata povestea, psihologul i-a sunat sa le dea rezultatul, nu medicul.
in fine, nu cred ca are nimeni astfel de pretentii dar sunt unii medici care te expediaza in cateva minute. eu am ramas cu un gust amar si inca mai cred ca daca ma lua cineva in seama cand ma plangeam de dureri mari nu ajungeam sa pierd ovarul. in schimb am primit doar asigurari ca e normal (sa am 40 de foliculi?) si ca ei stiu ce fac. doar norocul face sa mai fiu in viata. uff, ca iar mi-am adus aminte.
ella_72 spune:
Valeria poate te ajuta asta :
Nivelul hCG pe timpul sarcinii (pe saptamani de la UM):3 sapt UM: 5 - 50 mIU/ml
4 sapt UM: 5 - 426 mIU/ml
5 sapt UM: 18 - 7.340 mIU/ml
6 sapt UM: 1.080 - 56.500 mIU/ml
7 - 8 sapt UM: 7.650 - 229.000 mIU/ml
9 - 12 sapt UM: 25.700 - 288.000 mIU/ml
13 - 16 sapt UM: 13.300 - 254.000 mIU/ml
17 - 24 sapt UM: 4.060 - 165.400 mIU/ml
25 - 40 sapt UM: 3.640 - 117.000 mIU/ml
Femei neinsarcinate: <5.0 mIU/ml
Ella 
valeria72 spune:
Mersic mult Ella am vazut si eu dar numai DD stie.
I-mi spune-ti si mie unde as mai putea sa fac un Bhcg si sa-mi dea rezultatul in aceeasi zi ca la Medsana nu mai fac si la V.Babes am sunat si cica nu fac Bhcg
Aspiranta la titlul de mamica 
http://tt.lilypie.com/7sYpp3.png
psj spune:
Suna si la Bios Diagnostic, sunt pe langa administratia financiara sector 1, nu stiu nr de tel. dar stiu ca pot da in aceeasi zi rez. Cel mai bine suni si intrebi.
ana_p spune:
Marrina, 
o sa fie si bine, ai sa vezi!
Vin si eu cu vesti de la eco. In a zecea zi de ciclu si dupa 8 zile de stimulare am:
OS= 19.9, 17.6, 16.2, 14.4, 10.9, 10.5
OD= 20.8, 14
E= 8.5
Merg in continuare cu un Cetrotide pe zi si o sa fac 3 Gonal azi si maine. Vineri din nou analize si eco. Cam asta despre mine, sunt destul de optimista deocamdata. Nu mi-a spus insa exact cand va fi punctia si ma gandeam la zilele de abstinenta pentru sot...
Numai bine, fetelor!
Ana
VERET spune:
ana_p EU ZIC CA ESTE BINE SA VORBESTI CU D-NA MATEI IN LEGATURA CU DATA PUNCTIE,CA VA FI CU (+-) O ZI NU-I BAI
DAR EU DIN EXPERIENTA NEFERICITA DIN TRECUT AM AVUT SURPRIZE NEPACUTA LA O IA CAND SOTUL A AVUT ABSTINENTA 8 ZILE (A FOST PLECAT IN DELEGATIE SI A II A ZI HAI FUGUTA LA IA),A FOST UN DEZASTRU
ASTEPTAM NUMAI VESTI BUNE
TREBUIE SA SPARGI GHEATA 
VERET
ana_p spune:
Da, am vorbit cu dr. Matei si mi-a zis ca probabil duminica va fi punctia.
Multumesc mult pentru sustinere, fetelor!
Voiam sa va intreb daca pot face 3 gonal cu un singur solvent sau trebuie mai mult solvent. Sper sa ma descurc si cu injectia de Gonal, la Cetrotide a mers destul de bine, desi am emotii de fiecare data fie ca nu scot tot aerul, fie ca atunci cand imping pistonul sa scot aerul iese prea multa solutie. Dar incet incet ma perfectionez...![]()
Sunt cam obosita, am asteptat mult la cabinet si am inceput sa simt ceva actiune si in zona ovarelor. Fug sa fac un dus si sa ma intind un pic.
Va pup!
Ana