FIV 128

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns galuscuta spune:

Salutare fetele mele dragi!
Moniland-bine ai facut ca ai profitat si-ai fost la mare ca dupa vei sta la "arest" ca mine
Doris- si eu am avut mereu prolactina mai mare (intre 38 si 57 la o valoare max. de 25).La primele doua FIV-uri la Timisoara nu mi-au dat nimic dar in Austria pentru asta si pentru ovare multifoliculare am facut un tratament cu Glucophage 500mg timp de 2 luni.Se pare ca m-a ajutat.Nu mi-au dat nici un alt fel de tratament chiar daca am fost si la endocrinolog aici la Milano ca anii trecuti aveam si perioade de amenoree din cauza prolactinei.Aaa, si am baut cam 1 luna cate 2 litri de ceai de coada soricelului+cretisoara (amestecate)inainte de FIV.reamintesc ca aveam endometru de 7,5 la punctie....(la celelalte l-am avut de cca 9 ,9 si ceva).
Vacanta placuta in tara , eu anul asta stau pe tusa ca am grija de galuscute

17+

http://bd.lilypie.com/Xr8Mp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

galuscuta, anul acesta am facut deja 3 concedii si as mai avea o saptamana pe care ma gandesc sa o petrec afara undeva prin toamna. Nu de alta dar vara viitoare voi avea alte planuri cu concediu . Tare mult ma bucur pentru tine, pentru cei 2 baietei ai tai. Cum mai e Bia? A mai facut ceva? Cred ca e in al matusica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristal1995 spune:

Felicia: imi pare tare rau...Incearca totushi sa faci testul beta-hcg. Trebuie sa vezi ce valoare are, daca macar a incercat sa se prinda sau nu.
Valeria: ashteptam veshti bune maine II. Itzi tzin pumnii!!!
Pupici!

Aly

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

Valeria72, maine stau cu mana intinsa ca sa te iau la Odisee. Bafta multa si sa vii cu doua liniute. Unde faci testul? La Giulesti?...ca sa stim cam cand vii cu rezultatul...

Pupici tuturor.

Andreea 37+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valeria72 spune:

aniast72 fa testul la Medsana si astept sa ma sune Prof maine seara si dupa vin la raport

Aspiranta la titlul de mamica
http://tt.lilypie.com/7sYpp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

Valeria, de ce nu mergi la Bios Diagnostic? In 3 ore ai raspunsul... stiu cum e cu asteptarea si stiu cat de mult conteaza chiar si 5 min.
Tin pumnii stransi sa fie bine

Andreea 37+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adhnana spune:

Felicitari noilor mamici : Thea, Carmen, marylou
valeria72bafta multa la testul de maine
MRL, felicia
Mie mi s-a scurtat colul si trebuie sa stau mai mult in pat, asa ca va citesc cand pot.
Fetelor va pup pe toatesi va tin pumnii la rezultate cat mai bune

Adhnana 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luck spune:

Moniland
multumesc pentru raspuns si bine ai revenit in randurile noastre.
Este mare diferenta de pret intre puregon si gonal pt ca gonalul se da compensat? Daca am inteles bine o sa merg pe stimulare cu menogon+ 1 fiola puregon.
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Valeria poti sa mergi si la CMDT Babes http://www.cdt-babes.ro/contact.php si poti sa ai rezultatul intr-o ora jumate. Eu acolo mi-am facut testul si a fost cu noroc. Iti doresc din tot sufletul ca maine sa vii cu 2 liniute.

Pussi le numar, ca daca n u nasc pana pe 29, doctoritza m-a programat la cezariana. Pupici si sarcina usoara.

betty78 37+ cu
AMR 17 zile

august 2006
bulinutza noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DORIS_71 spune:

VALERIA, MARINA va astept cu vesti bune.

DIANA D scuze, am gresit, vorbeam de prolatina. ptr. raspunsuri.

GALUSCUTA ma bucur foarte mult ptr. reusita ta, mai ales ca imi aduc aminte cum erai jos cu moralul in ultima perioada. Sa-ti traiasca galuscutele si sa te bucuri de iei.
Ceai de cretisoara si de coada soricelului am baut si eu la prima incercare si am sa beau si de data asta. si sa ai grija de comori.

toate FIV-oasele.

Mergi la inceput