FIV 128

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

N-am reusit sa ma programez nici luna asta
Nu pot sa cred ca am stat ore in sir cu telefonul la ureche si n-am reusit sa-mi fac o prapadita de programare.

E descurajant.

Pupici la fete dulci

Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valeria72 spune:

Felicia e greu prin ce treci acum dar capul sus si mergi mai departe noi suntem aici alaturi de tine!!
Bafta multa la fetele care incep acum tratamentul si sa vina luna viitoare cu puiuti in burtici
Eu ce sa zic nu mai incap sanii sutien si ma cam dor, si in burtica sunt ceva batalii (sotul zice ca-i facem spadasini ).
Insa nu mai am stare pana luni la test. Oare o fi ceva si la mine in burtica ?

Va pupic dulce pe toate si weekend placut!!

Aspiranta la titlul de mamica
http://tt.lilypie.com/7sYpp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

betty multumim suntem bine! Voi vad ca numarati zilele pana la marea intalnire Tinem pumnii!!!
luck stiu ca unele fete tin cure de detoxificare inainte de Fiv.... nu stiu care e efectul, dar cica conteaza! Eu n-am facut nimic in afara de lichide si de o dieta de 5 zile pt. slabit! in schimb am .
valeria tinem pumnii pe luni

PUSSI 22+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

Cum creste Burtica Roz

Poze Cu Titutile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_p spune:

Luck, asta e ceea ce mi-a spus: ca la o valoare asa de mare a FSH-ului, ovarele nu ar mai raspunde asa cum trebuie la stimulare, prin urmare foliculii probabil ca nu vor creste corespunzator, dar merita sa incerc, riscul fiind ca, daca intrerup tratamentul, inseamna ca am irosit menogonul (asa a zis dr.). Dar pentru mine chiar nu mai conteaza asta, macar sa fie bine, acum sau data viitoare...

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki01 spune:

Valeria72, iti tin pumnii din tot sufletul, sa aiba DD grija de tine si maine sa vii cu II.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valeria72 spune:

Pussi, Miky va multumesc din suflet pt incurajari, insa nu prea mai am stare si mai am aproape 3 zile de asteptat, uff ce greu trece ultima parte.
Cu greu ma abtin sa nu iau un test, ca sotiorul meu zice sa asteptam tel doctorului ca pana acum a decurs destul de binisor si pate ne poarta noroc. Amintesc 11 foliculi, 6 ovocite, 5 embrioni, 4 buni si transferati. asa ca poate........DD stie ce vrea cu noi

Pupici dulci la toate fetele!!

Aspiranta la titlul de mamica
http://tt.lilypie.com/7sYpp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_d spune:

4 embrioni buni transferati - sunt o f buna sansa!
DD sa fie alaturi de tine, sa ai familia mult dorita!
Asteptam vesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns psj spune:

partea buna e ca mai ai DOAR 3 zile de asteptat, chiar mai putin.
dupa aia dai chef

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luck spune:

ana
multumesc.Nu mai stiu tu facu fiv la Giulesti?
Te intreb ca parca imi aduc aminte ca acolo chiar daca iti face punctia si nu obtii nici un ovocit nu platesti fivul spre deosebire de mine care daca fac punctia tb sa platesc fivul fie ca obtin ovocit fie ca nu.
BAFTA multa si sa vii cu vesti bune - ce faci acum mergi cu acelasi tratam. si cand mai mergi la eco?
Valeria
iti tin pumnii si sa vii cu vesti bune

Pussi
eu intamplator am tinut cura de care ziceam dar am pus pe baza ei rezultatul bun al analizelor pt ca a fost singurul lucru diferit fata de alta luna.
pupici la toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_p spune:

Luck, fac FIV cu dr. Tutunaru si Matei la Sabyc.
Spune-mi, te rog, am vazut ca tu ai oprit odata tratamentul ca nu ai raspuns bine , dar daca opresc tratamentul cu foliculii formati ce se intampla, se resorb, se sparg totusi? Nu exista riscul sa fac chisturi? Trebuie sa il intreb si pe dr. luni cand merg la eco...
toate fetele!

Ana

Mergi la inceput