Dragii mei,
Sunt si eu pe-aici pe la voi de niste timp. Multumesc pentru ocazie!
In ultima vreme insa observ cum internetul, aceasta minune a civilizatiei, patrunde in toate straturile. Sociale, adica. Cred ca ati observat si voi. Uneori observi cum vine cate un val de "turisti" care iau cu asalt toate threadurile, se bucura, bat din palme, descopera in delir ca DC creeaza dependenta. Dragut.
Ce vroiam sa spun... cand m-am inregistrat la voi emoticoanele (ceva ce eu folosesc foarte rar, poate ati observat) in fine cand aveam nevoie sa folosesc, gama de emoticoane acoperea complet nevoile mele. Am folosit in general si uneori .
In ultima vreme insa, dupa cum ziceam netu a ajuns in toate straturile iar eu citind anumite posturi am ajuns sa ma indoiesc de judecata mea.
[Sa va dau un exemplu din viata reala, nu din forum - un prieten care isi renova casa a aflat ca trebuie sa puna la inmuiat in apa placile de faianta inainte de a le folosi si m-a intrebat serios daca nu cumva placile se vor ridica la suprafata apei. Stiti, in momentul acela am simtit panica, intrebarea era atat de absurda incat atunci cand am auzit-o pusa la modul serios m-am indoit de realitatea in care traiesc!]
Sa revin insa. In ultima vreme am simtit nevoia sa folosesc doua emoticoane care nu exista in lista voastra! Mai exact:
1. Emoticon cu cineva care se inchina, in timp ce deasupra capului apare o bula in care scrie "Thuamneeee!!" (sau gizas! sau similare...)
2. Emoticon cu un cap langa care falfaie o manuta.
Va multumesc, sper ca veti lua in considerare sugestiile mele!
J si Carlita Carliontz (05.02.2006)