credite imobiliare fara avans-ceva de facut acasa

credite imobiliare fara avans-ceva de facut acasa | Autor: robymary

Link direct la acest mesaj

fetelor m-am gandit sa fac si eu ceva in timpul celor 2 ani de stat akas cu bebe mic si ideea mea era sa ma ocup de inchirierea unui apartament pentru o firma , sa ma ocup de acte, de taxe, de banci,etc.Dar mai intai trebuie sa cumpar apartamentul si as vrea sa-l iau cu credit ipotecar.Numai ca nu am banii pentru avansul ala de 25% care se cere la mai toate bancile.Stiti vreo banca care sa nu ceara avansul si sa nu aiba dobanzi mari? as aprecia un sfat, eu vreau sa iau cam 40000 euro pe 15 ani.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

iei credit de nevoi personale cu ipoteca pe un alt imobil si apoi ceri skimbarea ipotecii daca vrei sa ai ipopteca pe casa pe care o cumperi, numai ca trebuie sa te interesezi de costuri cand skimbi ipoteca, daca nu te deranjeaza ramane ipoteca pe casa respectiva pe care ai fakut initial creditul.

ori daca ai veniturile destul de mari(sot+sotie) faci un credit de nevoi personale pt avans si gata, numai ca trebuie sa ai veniturile mari ca sa acoperi 2 rate cel putin o perioada cat le ai pe amandoua, prima optiune mi se pare mai buna.

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput