hai la o cafea shi nu numai cap 4
Raspunsuri - Pagina 15
ina78 spune:
Belutza e servita.
Larisa acel inceput de care vorbesti tu se trasforma, insa ramine prezent, iar el trebuie trait in continuare.
Devenim mai maturi - sentimental - insa cred ca trebuie sa pastram cite ceva din inceputuri... din senzatiile de atunci.
"O viata fara dragoste este asemenea unui an fara primavara."
ina78 spune:
Belutza ... ne mutm pe plaja... ca a iesit soarele.
belutza spune:
quote:
Originally posted by ina78
Belutza ... ne mutm pe plaja... ca a iesit soarele.
a iesit pe naiba.. cine stie daca mai apucam sa facem vreo plaja anul asta
belutza
ina78 spune:
Sigur mai avem ocazia... Se aude pe la tv ca vine iar canicula...
Lasa ca asa mai respiram si noi. E prima zi dupa mult timp in care n-am dat drumul la aer conditionat.
iuliana_2007 spune:
Buna fetelor.
Imi da si mie cineva o ciocolata calda.
M-am trezit de dimineata dar de-abea acum am reusit sa intru si eu sa va salut.Si zice-ti ca ne mutam de aici?
Vad ca a mai aparut un subiect despre inselat,amant,deja mai avem putin si invatam cum sa inselam naibii.
Si tantii aia care are copil mic,un sot bun...ce mai o familie extraordinara face ce face,nu este rationala,trebuie sa se gandeasca la copil.Nu zic nu poate sa te loveasca vre-un sentiment de dragoste pt altcineva decat sotul/iubitul dar trebuie sa mai gandesti si la rece,rational pt ca poti sa raneste persoanele cele mai dragi tie inutil.Cand ai motiv sa o faci fa-o dar cand nu,nu merita...
"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."
poze
A_Iulia spune:
Buna fetele,
Eu nu pot sa postez la subiectele respective pentru ca nu le inteleg. Serios. Stau si ma gandesc cat de limitata sunt in gandire, inselatul por si simplu nu incape in mintea mea.
Nici atitudinea de "vai saraca a facut-o dar uite ca ii pare rau" nu ma prinde. In fond suntem responsabili pe faptele noastre si mi se pare aiurea sa nu poti sa spui NU, mai ales cand au atatia in jur de suferit. Vad ca fetele sunt mai deschise, au cate un cuvant bun...eu nu gasesc. Nu pot sa mangai pe cap pe cineva care a inselat, la fel cum nu pot sa gasesc circumstante atenuante unui criminal, oricat de rau i-o parea de ce a facut.
Dar eu nu as face niciodata si nici nu cred ca as tolera. Asa am judecat pana acum, asa judec acum si imi doresc sa judec la fel si sa gasesc unul la fel de ingust la mine ca si mine.
Acum ca stiti si parerea mea, astept sa vina principe sa-mi tranteasca doua bate pe spinare ca ea nu e de acord cu asa o ingustime a mintii.
Maine plec la Praga dar vin repede. Daca va mutati sa-mi dati un PM sa stiu de unde sa va iau.
Adina + Olivia 04.03.2004
wonderful spune:
Mi-e ca, daca ne mutam locatia, ne apucam de prostii.de cand a venut copilul nr 2 nu mai am acces la pc noaptea.Imi vine sa-i dau vreo 2.Trebuie sa iau masuri ca turbez.
A_Iulia spune:
Bine Wonderful. Nu ne mutam. Da' sa nu te puna gaia sa ne inseli, acum ca tot vezi in stanga si-n dreapta cum se face.
PS: Lasa ca scapi cand mai creste un pic. Macar ti-ai facut norma, eu mai am de tras la jug.
Adina + Olivia 04.03.2004
belutza spune:
wonderful,
ia masuri cat mai repede..mi-e ca te pierdem...
da` de ce sa nu ne mutam mai fetelor? eu daca mai vad un subiect cu inselat,amanti s.a.m.d o iau razna si incep sa deschid si eu vreo doua :))
chiar nu-si are locul subiectul nostru aici..
belutza