Aspirante optimiste >20 ani(131)
Raspunsuri - Pagina 9
dyanira spune:
23 Multi inainte sanatoasa si fericita.Ai dreptate cu tanara si frumoasa.E mai bine asa si pentru ca probabil ai mai multa rabdare cu copilul.De fapt nu probabil ci sigur.Eu care sunt cadru didactic stiu mai bine cata rabdare trebuie sa ai cu copiii...Cu pauza de anticonceptionale asa am auzit si eu ca e mai bine o pauza de 6 luni pana la conceptie.
Eu am luat vreo 5 ani anticonceptionale si pentru reglarea CM.Am intrerupt anu trecut in august deci am 1 an de cand nu mai iau.In primele luni ciclul mi-a venit destul de regulat 26-27 zile dar la 6 luni de la intrerupere am avut o intarzaiere de 22 zile.Apoi iar s-a reglat cat de cat 29-30 zile.Acum am o intarzaiere de 3 zile deja deci a 31-a zi.
Ah am uitat sa iti spun eu am 27 de ani impliniti si sotul meu m-a convins ca ar fi timpul pentru un bebe...Acum vreau si eu dar mai am o dorinta mare: as vrea tare mult un BAIETEL.Insa pana la urma ce o fi sanatos sa fie.
irene26 spune:
maryb, sa te auda DD si sa facem cadoul cel mai de pret celor mai dragi curand! pa si ai un week-end super frumos si relaxant! ai grija de tine!
voicu bebi, deja ma facusi sa visez cu ochii deschisi la testul cu II chiar de ziua mea! ar fi minunea minunilor! acelasi lucru iti doresc si eu tie!
dyanira, nu mai fi pesimista, eu ma rog pt tine sa ai un bebe in burtica!
iar eu o sa incerc sa nu mai fiu stresata in aceasta perioada, dar usor de zis si greu de facut!
voicu_bebi spune:
multi ani inainte,diana! si iti doresc ca cat de curand sa ne dai vestea cea mare...
asa e in privinta varstei cu cat il faci mai tinara cu atat ai mai multa rabdare...
19 august 2006!
dyanira spune:
Irene26 merci(daca poti sa te rogi sa fie si baietel: e o gluma bineinteles).Si eu iti doresc tie un BB cat mai curand daca se poate chiar luna asta.
Ah si inca ceva esti cumva olteanca?
irene26 spune:
dyanira, si tu esti cadru didactic? ce predai? din cate vad eu majoritatea fetelor de pe forum sunt cadre didactice, ce chestie!
bitza037 spune:
Hellooo!!!!!
Ce fac fetele??Eu nu am noutati, am trecut doar sa va salut.

Bun venit noilor aspirante si sedere cat mai scurta:Fuguta la Odisee!!!!
http://tt.lilypie.com/w0ifp1.png
IRINA, aspiranta optimista din noiembrie 2006![]()
dyanira spune:
Eu predau fizica + informatica.De vreo 2 ani nu mai predau decat la liceu.Imi pare rau deoarece imi placeau mai mult cei mici de V-VIII.
irene26 spune:
da, dyanira, sunt din inima olteniei, din craiova. o sa ma rog pt tine sa fie baiat! 
eu, in mod sigur, stiu ca primul copil va fi baiat, am aceasta presimtire, de fapt o am de cand eram in liceu si nu stiu de ce. eu vreau o fata, dar stiu ca va fi baiat, oricum sanatos sa fie bebele, ce mai conteaza?
dyanira spune:
Si sotul meu e oltean dar de la tg. jiu.
Exact cum zici tu de presimtiri eu dintotdeauna am vrut baiat si presimt ca voi face fata.Dar cum ai zis si tu sanatos sa fie.
irene26 spune:
bitzisor, te
dulce! bine-ai revenit! pe unde ai fost, ce-ai mai facut iubita? mi-era asa un super dor de tine!