Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (68)
Raspunsuri - Pagina 23
dianocica spune:
am avut o discutie foarte serioasa cu d. intre mama si fiu. a ramas ca eu nu ma mai bag si el nu trebuie sa mi spuna ce face. si de la mine n-o sa mai auziti nimic. a zis ca pot sa va spun doar atat: oana a fost prima lui iubire. si asta nu se uita. gataaaaa
dodo nici acum nu ti am urat bunvenit. scuze 

DO-NI-A, DO-NI-A, DO-NI-A 

haide domne, te a enervat vreuna din otopeni? moooooa, arata-mi-o mie ca ma duc si-o fac prastie. cumva aia blonda cu coc? hai spune, ca acus ma duc. mi-am facut bagajul (a se citi
) si sunt pe picior de plecare. astept indicatii...
diana si david 03.12.06
Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius
M-am certat cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat. In schimb Marian Iancu e obraznic si umbla cu tot felul de jargoane care nu e bine sa le dai la presa.
Raluca_u spune:
Sonia a fost mutata la recuperare de la terapie intensiva.

Sosonica azi face 2 luni si e pe drumul cel bun.
pentru sosonica 
Raluca cu
www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)
Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.
aelita spune:
merci pt raspuns,Dia,dianocica,bamboleta,leyla,sbogdana,dodo,ktrinel
eu am citit pe net exact la KLM,cu care vom merge noi.si de acolo eu asa inteleg,40 kg la facturare,si 12+12+10 de mana.si carut am inteles ca daca ii intrebi pe dumnealor,iti spun clar sa il facturezi daca nu incape la bagaje in avion(si nu incape) dar cica cine a fost smeker si s-a dus direct cu el,i l-au luat la urcarea in avion,ca doar nu ti-l arunca hihi,si ti-l dau la scara cand cobori.mai ales ca eu asta si vreau,nu pot sa stau cu ea in brate,plus bagajele de mana ..mai ales ca daac ei ii e somn nu poate in brate,trebuie neaparat intinsa.si pana iesi,pana iei bagajele..dureaza.
dodo-carutul nu ti l-au dat la escala? dar scoica ,da? cum a stat copilul intre avioane? ce patut zici ?
hehe ,EXACT traseul Doniei il am,pe jumate,ca eu raman prin Europa.
doniaaaaaaaaaaa,heeei,bine ai venit aasa!!!cu masina ce ai patit??
si eu tot pe Amsterdam merg!
exact asta nu vreau sa pateeeesc,sa car copilu-n brate!!! ca li-l pun lor in carca!
porumbito-si voi mergeti?? bravaaaaaaaa!
felicitari!
quote:
Inca o intrebare care ma roade: Care dintre voi ati facut recoltarea de celule stem la nastere? Ca acuma nu va spun ce de regrete am...la urmatorul sigur voi face
cat costa treaba asta ? ca si eu i-am spus sotului si a zis ca e foarte scump .eu parca intelesesm ca nu e ceva de ordinul sutelor de mii de euro,adica...cum crede el.
dar el sustine ca sigur nu e de incredere mai ieftin...
Cum e treaba?
quote:
Sonia a fost mutata la recuperare de la terapie intensiva

www.helpsonia.com/" target="_blank">Povestea Soniei
Ajutati-o pe Sonia
S.
Donia spune:
Ktrinel, nu ma lasa sa ma dezmeticesc, ca asta inseamna sa nu-mi vorbesti vreo saptamana
Eu scriu si nedezmeticita, desi am senzatia ca sunt pe halucinogene... cine stie?
dodo, bine ai venit la fulguleti, nu stiu cand si cum s-a intamplat, dar citesc eu din urma cat de curand. Vad ca si voi ati fost in Romania, cat ati stat?
dianocica, razbuna-ma
E una bruneta care il striga mereu pe unu' Mihai, ca altfel nu se stie pe la calculator, si care iti zambeste de parca tocmai a batut-o cineva ca s-o faca. Si daca tot iti iei biciul cu tine, bate-i si pe aia cu masinile de inchiriat si recupereaza-mi dolareii, dragutii de ei.
Dar sa va zic putin si despre fulguletul meu. A fost un scump si un dragut si dupa primele 2-3 zile de tatonari a zambit si a ras cat de mult a putut si oricui i-a intrat in raza vizuala. In conditiile in care l-am dus cu 2 dinti jos si l-am adus acasa cu inca 4 dinti sus, iesiti in rastimp de 2 saptamani. L-am adus acasa mult mai guraliv, zice ma-ma si ta-ta si da-da si pa-pa si ba-ba si diverse alte combinatii printre care mai intra si vocalele "e" si "i". La activitatile fizice banuiesc ca inca e printre cei mai relaxati, daca nu e chiar in topul relaxatilor, desi misca mai vioi decat inainte, iar la intarzierea in diversificare banuiesc ca suntem pe primul loc de departe. Nu i-am dat nimic nou cat am fost plecati, asa incat incepem un program intensiv de introdus alimente noi.
Roxanica s-a bucurat si ea din plin de vacanta si mi-a facut marea bucurie de a-i servi soacrei (pe care am ignorat-o cu maaare succes) o pastila din ciclul "Gura copiilor adevar graieste". Inca rad singura cand imi amintesc. O stiti pe aia cu "Soacra, soacra, poama acra"? Deci toata faza s-a intamplat in urma faptului ca ne-au mancat tantarii de ne-au innebunit intr-o noapte la Focsani. Noi ca noi, dar Roxana s-a scarpinat asa de tare ca s-a umplut de bube. Iar soacra s-a ingrijorat tare de tot, apoi a consolat-o pe Roxana:
- Dar stii tu de ce te-au muscat tantarii? Pentru ca ai sange dulce, mamaie, de aia.
Roxana: - Dar de ce la Brasov nu m-au muscat? Nu sunt tantari?
Soacra: - Ba da, sunt, dar pe mine nu ma musca.
Roxana: - Stiu de ce nu te musca, pentru ca ai sange acru, stii?
Desteapta copila, nu?
Deci am ajuns si pe la Focsani, la Fagaras, la Buzau, ba chiar si la mare o zi, dar am fost tot pe fuga, suntem obositi ca dupa razboi, toata lumea ne caina cand se uita la noi, mai ales in ultimele 3-4 zile. Am reusit sa ma intalnesc cu danita si cu Paul cel cu ochi frumosi si imi pare rau ca nu a fost timp de mai multe intalniri cu mamici si fulguleti. Paul e frate intru ochi cu Crinuta, are niste ochi mari si negri de parca sunt pictati. Iar cu danita m-am simtit de parca ne cunoasteam de o viata, ce mare lucru e forumul asta! Mi-ati lipsit tare de tot cat am fost plecata si n-am prea avut ocazia sa intru sa va citesc decat rar si pe fuga. Am de recuperat, ca sunt tare curioasa sa vad ce minuni mai fac fulguletii nostri.
Pana una, alta, ma duc sa ma bag putin prin valize si poate ma apuc de marea vitejie de a spala ceva rufe. Da' mai viu. 
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
Donia spune:
aelita, tot cu KLM si noi. Am mers cu carutul si cu scoica pana in usa avionului si acolo ni le-au luat si ni le-au adus la aterizare. Dar trebuie sa le spui ca vrei asta atunci cand mergi initial la ghiseu pentru check-in, cand iti dau locurile in avion. Ca iti pun ei doua etichete pe carut si pe scoica (daca ai si scoica) tocmai ca sa stie baietii ca trebuie sa le aduca la usa avionului, altfel caruciorul merge la un loc cu restul bagajelor si nu-l mai vezi pana cand nu iti recuperezei bagajele dupa zbor (asa cum am patit eu la intoarcere, desi i-am spus desteptei de la Otopeni ca imi trebuie carutul la escala... dar nu era Mihai pe acolo sa-i explice ce are de facut!)
Noua la zborul lung peste ocean ne-au dat un cosulet in care a dormit Cristi, dar din Amsterdam la Bucuresti nu ne-au dat cos, ne-am descurcat cu el in brate. La dus n-a dormit, dar la intors da, am reusit sa-i gasim o pozitie confortabila.
Pentru el am avut voie la 10 kg plus carucior si scoica, desi pentru el n-am cumparat loc. Am avut voie sa-i luam apa in biberon si borcanase cu mancare in avion.
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
dodo23 spune:
Roxana: - Stiu de ce nu te musca, pentru ca ai sange acru, stii?

Abia astept sa inceapa Bubu sa vorbeasca si sa mergem in vizita la socri!
Noi am stat in Romania aproape o luna, ca a avut si tata concediu de paternitate.
Aelita, in escala am avut doar scoica, nu si caruciorul. Noi am fost cu AIR FRANCE, poate regulile nu sunt aceleasi la toate companiile. Patutul din avion e de fapt un cos prins de un perete. Tu ai locul chiar in fata lui. Noi a trebuit sa facem scandal pt a avea cosuletul, desi cand am cumparat biletele am cerut expres sa am patut. In avion insa lucrurile au stat cu totul altfel. Asa ca ai grija.
Caruciorul l-am primit doar la destinatie. Intre avioane copilul a stat in scoica.
aelita spune:
donia,dodo-merci pt raspunsuri!
bine ca stiu acum sa specific ca vreau carutul intre avioane.
scoica nu stiu daca s-o mai car dupa mine pan la avion...as lua-o in ideea ca am auzit ca uneori te mai lasa si cu ea in avion ...
deci sigur sigur nu se calculeaza carutul si scoica la cele 40 kg ale noastre !!! ???? daca le declar acolo la facturare?
sunt cam pisaloaga,dar sunt aeriana cu copilul dupa mine!
www.helpsonia.com/" target="_blank">Povestea Soniei
Ajutati-o pe Sonia
S.
Donia spune:
In asteptarea somnului de pranz am mai citit cateva pagini din urma, am vazut poze cu frumuselul de Denis si varu', ce faini sunt cu palariile de oseni! Si poze de la Constanta, fain amestec de mamici, tatici, fulguleti si chiar bunici.
Am ajuns si noi la mare, dar in fuga, desigur, astfel incat am petrecut doar o singura zi pe plaja, dar superba!!! A fost o vreme de vis, cald dar nu prea, cu o briza minunata, ca am stat toata ziua pe plaja. Am inchiriat o umbrela si sezlonguri si Cristi a stat mai mult la umbra, am facut baie, am facut pluta, am sarit in valuri, ne-am jucat cu Roxana, a fost super! Poze ioc, ca tocmai ni se restricase aparatul cu o seara inainte. Dar poate reusesc sa scot cateva cadre din ceea ce am filmat.
Citind pe aici mi-am amintit cum ma tot gandeam la voi cat am fost plecata. Am luat Pampers si a facut Cristi o iritatie de ma gandeam la Oana a lui Dia, ma uitam la borcanasele cu mancare si ma gandeam la discutiile pe care le-ati tot avut pe aici... Mai fetelor, dar ce scumpete in tara! Nu imi venea sa cred, borcanasele de mancare sunt de 4 ori mai scumpe decat cele de aici, Pampersul de vreo 2-3 ori, cerealele de 4 ori!!! E incredibil, ne tot uitam si nu ne venea sa credem. Doar la restaurant e mai ieftin, aproape de 2 ori era mai ieftin pe unde am fost eu. Si produsele aceleasi firme nu sunt identice, am vazut asta la Pampers scutece si servetele umede. M-am lamurit acum si de ce dadeati voi Pampers numar mai mare decat foloseam noi, pentru ca nici marimile nu sunt identice. Si eu ma tot minunam ca pe copiii vostri nu ii incap scutecele:))
aelita, eu am si intrebat la KLM si am si constatat direct ca pentru carucior si scoica nu se plateste si nu se calculeaza la greutate. Eu am tinut mortis la scoica pentru ca am fost in masina zilnic si am si parcurs distante mari. Mie KLM mi-au palcut mult, sunt tare saritori si incearca sa te ajute cat de mult pot atunci cand calatoresti cu copil. Dar am impresia ca la zborurile scurte, continentale, nu au cosuletul acela pentru pus copilul. Noua ni l-au dat desi Cristi depaseste baremul lor, noi nici nu-l cerusem, insa ei ne-au schimbat locurile fara sa cerem noi si ne-au dat loc acolo unde se poate pune cosuletul pe perete. Si pentru zborul lung a fost extrem de folositor, la zborul scurt insa ne-am descurcat fara.
Si inca ceva, daca nu ai loc rezervat pentru copil nu te lasa cu scoica pentru ca nu se poate fixa nicaieri si poate sa fie periculoasa din cauza asta. Asa ne-au spus noua cand am sunat la KLM sa intrebam.
Daca mai ai intrebari, cu placere iti raspund, ca si eu m-am stresat inainte de plecare.
dianocica spune:
katrinel cred ca e de la vacantza....
las' ca maine poimaine apare lupul si ce rau o sa ti mai para ca te ai plans de liniste...
celulele stem din cate stiu se pot recolta la euroclinic. gratuit era vorba odata...gratuit adica inclus in pretul de 50-70mil/nastere. pt asta am vrut sa merg acolo da' n am putut...
donia am fost la otopeni dar nu era acolo scumpa. o mai caut maine ![]()
tocmai am descoperit o colonie de furnici
. vazusem eu vreo 2 in dormitor. cam in fiecare seara, la baitza. m am gandit eu ca n or fi aceleasi 2...da' n am insistat. dupa un aspirat bun si scos covorul cateva zile, plus mopuit la greu..n am mai vazut. intr o zi am vazut 2 in sufragerie. nu le am bagat in seama. ... azi mi a scapat ceva pe jos in sufrageie, o bucatica de frisca. si a durat vreo 5 min pana s o iau...era sa mor...
...nspe mii de furnici...si au casa sub parchet
...offff, mooor
ca si cum n aveam destui nervi, vad in stanga o poza cu o fetitza dulce si murdara pe fata. la descriere scria ceva de genul la 6 luni si deja am gustat din frisca 
am editat ca e concurs de profe ....
diana si david 03.12.06
Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius
M-am certat cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat. In schimb Marian Iancu e obraznic si umbla cu tot felul de jargoane care nu e bine sa le dai la presa.