Atentie cei care se debranseaza!!!!

Atentie cei care se debranseaza!!!! | Autor: crisbar

Link direct la acest mesaj

Revin din nou cu problema mea spinoasa cu debransarea. As fi putut sa postez tot acolo dar nu stiu cati ar mai citi postarea respectiva si aici as vrea sa trag un semnal de alarma.
Cei de la Radet nu stiu cum sa-ti mai puna bete-n roate, sa te descurajeze in ce priveste debransarea.
cand se depune prima data cerea de debransare la ei te informeaza sa astepti frumusel acasa ca iti trimit ei raspunsul si te informeaza ce acte iti mai trebuie.

Dragilor, sunt niste magari!!!!!
Eu am sunat personal la biroul lor si i-am intrebat ce acte mi-ar mai trebui, sa stiu sa fiu pregatita sau chiar sa le depun de prima data. Mi-au raspuns sec ca depinde de fiecare caz in parte si nu pot sa-mi dea alte detalii.

Raspunsul lor a venit dupa o luna in care, printre altele, ma informau ca trebuie sa depun si cerere la primaria de sector prin care sa cer aprobare de construire pentru a-mi monta centrala

M-am enervat si i-am sunat sa-i intreb de ce nu mi-au spus ca trebuie sa fac si asta de la bun inceput? raspunsul nu are rost sa vi-l mai dau....
Oricum, stiti ce raspuns primesti de la primarie, dupa cateva saptamani de asteptare (dupa caz, fiecare primarie se misca mai repede sau mai incet)???? "Primaria nu poate elibera o asemenea autorizatie pentru ca nu ai nevoie de asa ceva pentru a-ti instala centrala". Inutil sa va spun ca radet-ul cunoaste raspunsul primariei.

Ei bine, cu acest raspuns al primariei si cu multe alte acte, printre care si acel faimos proiect care costa intre 5 si 6 milioane, te duci din nou la radet si astepti alte cateva saptamani sa primesti raspuns de la ei.

Ce sa spun??!!! numai la noi se poate asa ceva...

Oricum, dragilor, cei care vreti sa va debransati....nu asteptati ca mine sa va vina raspuns de la Radet, depuneti in acelasi timp si aceasta cerere la primarie.

Cu putin noroc primiti raspuns de la ambele "institutii" in acelasi timp si nu mai pierdeti vremea cum o pierd eu acum.

Alte hartii care vi se cer: acordul asociatiei de locatari ca sunt de acord sa va debransati precum si al vecinilor de apartament....si o alta hartie tot de la asociatie in care insiruie toate numerele apartamentelor deja debransate.

Daca are cineva neclaritati, va stau la dispozitie. Pana in punctul asta pot ajuta pe oricine cu informatii.

Macar altii sa fie mai norocosi decat mine si sa piarda mai putin timp.

pupici la toata lumea

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

in ce sector stai?
ma intereseaza o debransare in sectorul 5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisbar spune:

tot in sectorul 5 stau.
dar n-are legatura cu sectorul.
indiferent in ce sector stai, iti cer aceeasi documentatie inutila.

ce pot sa-ti spun despre "dragul" nostru sector este ca s-ar putea sa se miste mai greu cei de la primarie cu raspunsul. cel pe care l-am contactat sa se ocupe de documentati pt radet si sa ne depuna si ac. hartie la primarie mi-a spus ca dureaza mai mult cu raspunsul la sectorul nostru.
in alte sectoare, cum ar fi 1, a primit raspunsul intr-o saptamana dupa ce a depus cererea.
astept sa vad ai nostri cat dorm pe ei
tu in ce faza esti cu debransarea?
daca te mai pot ajuta cu ceva?
eu am fost ajutata cu informatii de alte colege de pe forum si pt asta le multumesc inca o data.
pupici la toata lumea

Mergi la inceput