Unde gasesc sutien de plaja push-up?

Unde gasesc sutien de plaja push-up? | Autor: andreea81

Link direct la acest mesaj

Cum natura a fost cam zgarcita la capitolul sani frumosi, as dori sa ma ajutati cu niste informatii privind magazinele unde as gasi costume de baie care sa aiba sutien push-up cu bureti sau silicon. Am gasit ceva dragut in Carrefour Colentina acum 3 luni, dar nu m-am aprovozionat la timp, si acum caut disperata. Multumesc muuuuult!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madau spune:

eu am aceeasi problema ca si tine, si mi-am luat costumele ori de la Jolidon, ori de la Golden Point. Pe acesta din ruma ti-l recomand, au niste modele foarte frumoase, iar acum s-ar putea sa le gasesti si la niste preturi foarte bune. Au magazin in Plaza Romania, si parca si in Unirea

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Incearca in Unirii, la Triumph, sau in Eva. Cam tarziu cauti costum de baie. Colectiile vin in aprile-mai si ce e mai dragut s-a dat deja.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mel_g spune:

ID SARRIERI - in Unirii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Triumph la magazinul Eva. Sunt mai scumpe dat f bune calitativ si le poti purta cativa ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unboticutz spune:

tocmai ce-am venit din plaza si singurul costum de baie dragut cu sutien din asta l-am gasit la jolidon. in principiu cam fug de firma asta dar n-am avut incotro. peste tot colectiile de costume de baie sunt pe terminate.
costumul este foarte frumos si l-am luat si la reducere (84 ron)

am fost si la golden point dar costumele care mi-au placut erau cu sutien triunghiular simplu.

---------------------------------------
common sense is not really so common

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emma2006 spune:

Si eu am vazut la Jolidon ceea ce cauti tu Andreea. Eu chiar nu cautam asa ceva, dar acestea aratau cel mai bine.

Mergi la inceput