Mamici de septembrie-octombrie 2007 (54)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns teodoran spune:

Am fost si eu astazi sa-mi fac analizele de sange. Era o lista imensa de analize, s-a speriat aia cand a vazut. M-au costat aproape 8 mil. Maine ma duc sa-mi fac analiza de secretie si di col, pentru stretococul ala. Voi ce analize mai faceti din col si secretie? Ca mie dr. nu mi-a dat nimic si astea le fac de capul meu.

Gata, am terminat si eu bagajul de spital. Mai am de spalta cearceasurile pentru patut. si gata totul e pregatit. Curatenia am terminat-o, poate sa vina bb.

Mie mi s-a intamplat aseara o chestie ciudata, CAnd stateam in picioare am simtit ca imi curge ceva....m-am dus de disperata la baie si era ceva gelatinos incolor, fara miros, nu a curs mult. Ce sa fie oare? Sa fie dopul gelatinos? Of, toata nopatea am dormit cu frica si am visat numai prostii ca faceam cezariana si nu eram epilata si aia de la spital nu aveau nimic cu care sa ma rad...ciudat rau.

35+ Alex
http://bd.lilypie.com/qZ8Fp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Afibebe, asa ma simt si eu, stai linistita, insa fac un efort si fac si treburile. De sufocare am mai scapat, insa ieri desi era racoare aici ma luasera caldurile si am tinut AC pe 18 grade. Nu iti face griji, e normal, si oboseala e normala. Uite eu cu Alex mergeam si cu o saptamana inainte nastere si cate 3-4 ore, acum obosesc repede. Dar ma asez si imi revin.

Sim, bagajul meu este gata, mai am sa imi dea tati bani de plicuri, ca eu sunt la sapa de lemn.

Luy, si eu am gasit o pediatra buna pentru Alex la Medicover si il voi duce si pe BB la ea. Nu stiam abonamentele speciale de copii, eu am avut mult timp prin firma mea, cu tot cu copil, apoi Alex fost abonata prin sotul meu, si de un an avem abonament de familie pentru 3 membrii, vreo 3 mil si ceva pe an. Daca il pun si pe BB ajungem la 4 mil, insa nu e mult. Ca pe Alex o duc destul de des, eu nu am mers pe sarcina, insa dupa o sa imi fac tot felul de analize. E bine ca au linia de urgente si trimit salvarea cand ai probleme. Pe Alex chiar au salvat-o cu echipa speciala de vreo 2 ori, o data o alergie cu apnee (adica nu mai respira) - pe la un an, si o data o laringita tot cu sufocare si febra 40 - anul trecut. Dar vin pentru orice, si pentru o diaree. Acum la streptococ au venit 4 zile la rand sa o vada.

Andreea, sunt doar vise, stai linistita. Eu inainte de Alex am visat ca m-am trezit ca aveam baiat, si apoi nu stiu cum aparuse si o fetita pe care nu o voia nimeni, si am luat-o eu.

Rox 36+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuli8700 spune:

Teodoran, si eu m-am trezit acum cateva zile cu ceva gelatinos, incolor cam cat unghia(putin)...dar m-am gandit ca e prea putin sa fie dopul gelatonos plus ca nu corespunde culoarea(am inteles ca ar trebui sa aiba si niste firisoare de sange) asa ca nu m-am agitat. Poate ne lamuresc fetele care stiu mai multe.

Iuli 34+ Kosmas

Iuli graviduta
Lucruri bebe
Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

O Doamne! Ce oameni nebuni, efectiv sunt sariti de pe fix! jesus!

Emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amar spune:

Hallo fetele...vad mobilizare are la voi..Roxana esti gata cu toate, bravo tie,Afibebe, stai linistita si la mine e la fel de greu, parca am plumbi in picioare,abia ma ridic , abia ma pot apleca de genunchi sa iau ceva de jos, burta parca imi atarna, am 107 in circumferinta,imi vine sa-mi pun chiloti cu bretele:))))))sa o mai ridic, ma dor coastele s carnea de pe acolo, oare cat se mai intinde..,parca observ si gleznele umflate, era si cazul de acum , prea am avut picioare de gazela pana acum...mama ma incurajeaza masochist asa...mama inarmeaza-te cu rabdare si indurare ..ca pe ultimele zile nu prea o sa-ti placa de tine..dar sa stii ca revii la loc...
Una peste alta,80% am pregatit si noi cam totul, mai avem niste biberoane de cumparat, in caz ca vor trebui, sa mai luam o paturica si alte maruntisuri,aaaa si asteptam azi maine carutul cu scoica...si cu dumnezeu inainte....si eu a vise ciudate cum ca vad bile roz iesind si zic ca ala e dopul...si chestii din astea firesti pana la urama , subconstientul nostru lucreza oricum, chiar daca aparent suntem calme , ne gandim la tot felul de lucruri legate de nastere...
Eu una nici nu stiu ce sa zic daca e sa ma intrebe cineva ce si cum vreau nu stiu sa raspund pt ca nu stiu la ce sa ma astept...si poate e mai bine asa.. de obicei nu ma panichez la mom producerii evenimentului ci.. dupa..cand realizez ce am facut...
EEEEh chestii de gravida...
va pup si va doresc o zi linistita..

carmen 34s Oana Isabella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Rox, tu ai abonamentul la Medicover prin firma, sau il platiti voi, ca persoane fizice? Mi se pare mica suma. Eu am cerut oferta de la ei si imi ieseau niste sume monstruoase de plata, pe luna. Si ma decisesem sa fac numai pentru copii, din toamna. Intra pe site-ul for si vezi ca au o oferta care se numeste Kidcard, si se pot asigura numai copiii. Dar daca pricum sunteti toti asigurati, n-are nici un rost. Chiar platiti doar 3-4 mil pe an? Probabil am inteles eu prost cand mi-au facut ei oferta.

Ana 35+ Vlad
si Mirunica (16.05.2003)
BB din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marunzika spune:

quote:
Originally posted by Carmenita

Ma gandeam ca in curand voi o sa incepeti sa nasteti si o sa ne lasati singurele pe aici, pe noi cele din octombrie . Sper sa mai intrati din cand in cand, sa ne povestiti, sa ne incurajati.

Carmenita nu ne mutam la scutece pana nu a nascut si ultima din listuta de septembrie-octombrie 2007, deci nu ramane nimeni singur!
Ce fel de termometru pt bb luam: care masoara temp. pe frunte ori in urechiuse?! Ce marca?
A cumparat si sotul sambata o mare parte din lucrusoare. Avem caruciorul - Chicco Ct 0.1 - mobila e montata, mai avem de aranjat lucrusoarele si de terminat cu decoratiile. De cumprat mai avem perdelutele, lampa/lustra, cateva lenjerii, covoras, aparatoare lapatut, cadita.....deci tot mai am o gramada :))
Azi am iar programare la dr si sper sa mai am al meu centimetru de col care sa mai tina min 2 saptamani ai ma declar multumita si fericita.
Fetele cu problemute tin pumnii stransi sa decurca totul bine si sa ajungem toate la termen! Si pt toate burticile o saptamana linistita si racoroasa!
Chiar nu ma poate ajuta nici o fata din It cu un ziar in ziua nasterii ?

33+ & 22kg in +

Foto Burtika
www.wunschkinder.net/forum/ssticker/sstick/19/09/2007/45/11/255/255/0.png" target="_blank">Wunderbaby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Sper sa ma asteptati si pe mine cu nascutul..ca eu sunt la sfarsitul listei..cand deja veti avea copilasii botezati majoritatea dintre voi
cine deschide un nou capitol?
eu as face-o, dar nu am parola userului Mamici..

Burtik
Cristina 28+ cu Alessia Stefana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Buna fetelor, nu am mai intrat ca a venit ieri sora mea din Franta si cu nepoteii si stau 10 zile in Ro. Au ajuns cu bine numai ca le-au pierdut un bagaj si deocmadata nu se stie ce e cu el, acolo erau toate hainele copiilor si lucrusoare pt bebelina mea. Of, sper sa il recupereze. Am primit si scaunul scoica si un sac de dormit care era pus separat. Ieri, inainte sa-i luam de la aeroport am fost pe la Ikea si am cumparat masuta de infasat, set de asternut, cearsafuri de pat, protectie salta si aparatori de patut. Si ne-am cumparat si un birou pt noi.Si cu asta am cam terminat si noi cu cumparaturile.
Mai am de luat salteluta pt pat, pe care vreau sa o iau de la babycomfort si daca nu apare bagajul sorei mele, o sa mai cumpar niste costumase cu capse pt bebelina.

Maruntzika, eu cumparasem deja un termometru digital Citizen pt noi si o sa-l folosesc pt bebelina. Am inteles ca temp la bebe mic se ia din fundulet.

Mandarinutza 35+ Antonia Maria

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amar spune:

Marunzika..cred ca fara a mai deranja fetele din Italia cu un ziar din ziua respectiva..exista o varinata aici la noi... eu am vazut la standuri mai mari de ziare si reviste , ziare din toata Europa aproape...cel putin stiu sigur ca am vazut Corierre dela Sera, chiar si in limba araba sau turca era ceva...intereseza-te ca ar fi mult mai usor...eu nu locuiesc in oras..ci in Gemeinde...si nu am vazut pe aici ..dar am vazut in gara la un stand de presa in Rastatt, care e un orasel destul de micut ...deci gasesti..

carmen 34s Oana Isabella

Mergi la inceput