Mamici de septembrie-octombrie 2007 (54)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Roxana, ptiu pe tine ca harnicuta mai esti!

Si eu sint in proportie de 80 % gata, mai am de luat masa de infasat cu cadita, cosmeticele bebe si pompa de san. Vad ca am inceput sa dorm iar bine noaptea! Numai vreo 3-4 treziri la baie!asa da!!!!!!
Eu cand va aud cu 36 de saptamani....oau! Va dati seama ce putin mai este????

O saptamana frumoasa va doresc!

Gabriela 34+ Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

Buna dimineata si de la mine!!
Fetelor, ce vis am avut...un adevarat cosmar. Se facea ca nascusem, bb era mititel, cam cat o palma. Dupa prima noapte m-am trezit eu sa fac scandal celor din jurul meu daca: A schimbat cineva copilul ala!! Apoi, dupa ce l-am schimbat (fara sa-l spal, evident...ca era prea mic) i-am dat sa manace (dar nu imi aduc aminte prea bine momentul). Culmea e ca dupa ce l-am schimbat ii aruncasem si toate hainutele cu tot cu pampers si nu mai aveam cu ce sa-l imbrac. Copilul in schimb nu plangea deloc, avea niste ochi calmi, linistitori...si imi cerea sa suga.
Sper sa nu fiu o asemenea mama denaturata....

In dimineatza asta mi-a sosit si kitul pentru prelevare de celule stem, acum m-am linistit. Sa mai stau o saptamana apoi pot sa merg sa nasc linistita. Deocamdata plec la ceva cumparaturi...ca doar n-o sa las copilul dezbracat, nu?

Pupici pe burtici.

Andreea 36+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns youngrita200 spune:

Buna dimineata! Si noi ne-am trezit cu bine... Dar constatam ca suntem... cam lenese! Eu una inca nu am cumparat nimic nici pentru bb si nici pentru mine! Si citind ce ati scris voi, ajung la concluzia ca sunt cam neglijenta. Practic, in afara de faptul ca am transformat casa in santier (zugravit, mobila noua, parchet nou, baie ca la carte) n-am facut nimic. Si nu mai e mult pana vine bb.
Ma gandeam la un momentdat ca nu cumpar nimic (superstitiile mamei si ale celor din jur, plus ale mele) pana cu vreo trei saptamani inainte de nastere. Dar am ajuns la concluzia ca nici nu mai am rabdare si pe urma va trebui sa le luam pe toate cu heirupul... si nu-mi place. Azi am zis ca merg sa ma tund un pic si apoi purcedem la cumparaturi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Andreea, belea visul. Mai visez si eu tot soiul de prostii, dar incerc sa nu le mai bag in seama. Spor la cumparaturi
Gata, acum chiar ma duc la somnic. Am mai stat putin sa iau niste muzica de pe retea.

Sim 35+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Andreea, ce vis...Stai linistita, fereasca Dumnezeu ce visez si eu...

Mey fetele, acum si Florian Pitis! Ce trist....Sa-l odihneasca Dumnezeu in pace!

Gabriela 34+ Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

neata!
Raportez si eu acum o noapte agitata..nu am reusit sa dorm nici 2 ore legate..din cauza tantarilor. Si cum eu ma foiam a inceput si asta mica foiala..va invidiez pe cele care stati acasa si puteti trage un pui de somn..
Youngrita, nici eu nu am cumparat inca nimic, sper totusi sa nu ma apuce luna sept. fara nimic
Andreea, nasol cosmar! mai visez si eu tot felul, nu neaparat de copil, ci de sot..cum ca imi declara ca marea lui iubire e una Florentinasi a doua zi dim. l-am luat la intrebari
Acum 2 zile mi-a curs din sanul stang putin lichid..nu trebuia sa imi fi curs din amandoi?
o saptamana fara contractii si nasteri!

Burtik
Cristina 28+ cu Alessia Stefana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Uraaaaaa! Am dormit lemn la oboseala care o aveam. Din cauza ca am adormit abia pe la 2 ca era unu' cu manelele date la maxim(e unu' singur dar cand da asta muzica tare e jale) m-am trezit abia pe la 11. Bineinteles ca am facut bine ca ne-am mutat in sufragerie ca in dormitor e o bubuiala de la astia de sus....Bine ca m-am odihnit ca eram varza.

Emma 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenita spune:

Dragelor, va multumesc mult pentru grija si sfaturi! Din fericire argila si-a facut treaba si a tras infectia, si am reusit sa mai eliberez din puroi, dar e cam greu pe fund, cu o singura mana si aia stanga. Astept sa vad daca vine mama sau sora diseara sa ma ajute. Nu am mai luat Oxacilina, dar am cumparat-o sa o am, pentru orice eventualitate. Fetelor, e minunata argila asta. Eu folosesc argila de la Favisan pentru rani si cicatrizeaza foarte repede si scoate infectia. E nemaipomenita.
Kriss79 si mie pana acum doar un san mi-a curs. Probabil ca celalalt nu are canalele desfundate, habar nu am.
Aeperju e clar, in stilul asta nu mai poti rezista. Mutati-va!
La mine in schimb, vecinul de deasupra isi face probleme ca vine bebe, m-a intrebat daca am de gand sa imi cresc copilul aici, in ce camera o sa stau cu el. DOamne, unii oameni sunt tare ciudati. Si el si vecinul de jos si-au crescut nepotii, si am suportat si plansete si galagie, si nu am zis nimic, ca sunt copii. SI acum ai lor au crescut si a venit si randul meu, si deja am devenit o problema pentru unii.

Carmen 30+ cu bebe Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenita spune:

Legat de cumparaturi, pentru bebe am cam terminat cumparaturile, mai vreau sa iau un pled, inca doua prosoape, niste sosetele si un carusel. Nu am luat nici termometru de camera si de baie, am luat in schimb pentru bebe un termometru digital de la Samsung. Pentru spital eu nu mi-am luat decat papuci.
Roxana, banuiesc ca voi ati mai discutat despre bagajul de spital, dar nu am fost pe faza. Daca ai timp, spune-mi si mie ce contine bagajelul tau, ca vad ca il ai gata. Vreau ca la inceputul lui septembrie sa ma apuc si eu sa il fac.
Mi-am cumparat si Garmastan, se foloseste si inainte de nastere, pentru pregatirea sanilor, sau doar dupa alaptat?
Ma gandeam ca in curand voi o sa incepeti sa nasteti si o sa ne lasati singurele pe aici, pe noi cele din octombrie . Sper sa mai intrati din cand in cand, sa ne povestiti, sa ne incurajati.
Va pup burtici cu bebici!
Carmen 30+ cu bebe Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Gata si eu cu recoltatul, cica nu se mai foloseste spatula ca merge si fara, dar m-a durut chiar si batul ala de recoltat. Uitasem cum e cu scobeala...brrr, cum o fi cand o sa nasc...Si cica dureaza 8-9 zile pana iau rezultatul, ce or face nene cu ele atatea.

Cand m-am intors am oprit sa iau niste nimicuri de la Carrefour si am gasit si carusel (Annisia ). Nu era pe raftul de promotii si nici la jucarii, nici la cele pentru bebelusi. Il pusesera separat, pe un raft cu paturi de copil. Tare ciudat... Oricum mai erau numai 2.

La plecare mi s-a facut rau, si somn, am venit val vartej si am dormit pana acum cand a venit sotul meu, si el rupt de condus de ieri de la ora 6 seara pana acum. Parca ma simt mai bine, am apucat sa dorm 2 ore.

Yaia, si eu am avut si tuse si raguseala, a fost viral. Nu am luat nimic decat Tantum Verde si mi-a trecut de la sine. Multa sanatate!

Luy, am gasit si in Feeria, mai erau 2. Nu stiam ca vrei si tu, ca le luam pe ambele si ti-l aduceam eu. L-am gasit in dreptul hainelor de bebelusi, sub niste patuturi. Tot promotie, 19.99. Recunosc ca m-am mobilizat, sa stii ca mai am de sterilizat niste bibe si sunt gata gata. Se cam apropie momentul.
Secretia se face si la 36 sapt, mie chiar asa mi-a recomandat, deci nu e problema.
Legat de cosmetice, fetele au discutat mult pe aici. Eu am luat o combinatie. Pentru baie am luat Nivea, pentru poponica Bepanthen si Penaten cu zinc, ca si crema de corp am luat Klorane. La Alex am folosit sigur sapun pentru spalat la chiuveta, sampon 2 in 1 pentru baie, crema de poponica si crema de corp (tip lotiune). Nu ne-am impacat deloc cu uleiul.
Camasa de noapte pentru spital gasesti si in Cocor, dar tot departe e. Eu zic sa incerci vreo piata pe langa casa, sigur au si pe acolo la tarabe. Eu am luat numai 1, o sa stau maxim 2-3 zile. Ziua cu nasterea voi sta sigur cu haine de la ei, apoi inca o zi pot sa folosesc pe a mea. Ma rog, eu voi sta cred mai mult cu ale lor, ca nu am chef sa le murdaresc pe ale mele. Si daca e vorba de igiena, oricum nasti cu camasile lor, si oricum dormi in asternuturile lor, asadar daca e vorba sa iei ceva, poti lua oricum.

Rox 36+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput