Mamici de septembrie-octombrie 2007 (54)
Raspunsuri - Pagina 26
Piciulika spune:
Sabina, se transmite la ucenic!
Piciulika 31+ Michael
http://new.photos.yahoo.com/piciulika_s/albums
Piciulika spune:
quote:
Originally posted by Piciulika
Sabina, se transmite la ucenic!
Cica stie! Doar ca "aseara-si incerca vigula camera!"... No bine.
Piciulika spune:
Emma, stau la casa. In Elvetia. Atat-am fost de sensibila ca am plecat.
Intai la Bucuresti. Pe urma incoace.
Si, Doamne, ce-am mai suferit cu blocurile si manelele pe acolo...!
Iti doresc sa scapi cumva de asa vecini - ori pleaca ei... ori mai bine sa pleci tu, LA CASA!
Piciulika 31+ Michael
http://new.photos.yahoo.com/piciulika_s/albums
aeperju spune:
Ah, ce bine....
Asa zicea si sotul, incat ne-am pus pe cautat o bucatica de pamant (sper sa gasim ca sutn niste preturi....) si om vedea ce om reusi sa facem, cu credite cu ce se va putea. Doamne ajuta!
Ma bucur ca esti linistita acum pt ca stiu ct e de naspa sa ai de a face cu oameni scrantiti la cap.
Emma
afibebe spune:
am intrat repede pt ca vrem sa va uram Noapte Buna si vise placute.
sa avem un inceput de saptamana splendid fara probleme.
va pupam si va spunem SOMN USOR
AFIBEBE36+Cristian Nicolae
AMR 14 ZILE
SI VINE ...
Roxana_G spune:
Piciulika, tu vrei sa ma sperii ca mai am putin? De fapt vreau sa mai am acolo 9 zile pana vine doctorul.
Oricum raportez ca am terminat tot la BB, am facut si bagajul, mai am plicurile si gata.
Sabina, mie mi-a dat Badiu sa fac secretia la 36 saptamani implinite si mi-a scris data in mod expres.
Ana, pare minunata pediatra voastra, imi pare rau ca nu te-am intrebat cand am avut probleme. Noi am ajuns din intamplare la Fugarevici, insa este tot cam asa, m-a sunat mereu, a venit cu salvarea, etc.
Aoleu, sa nu uit, Annisia, nu am gasit carusel ca al tau Carrefour.
Gata, noapte buna voua. Eu mai stau sa lucrez, am de terminat raportarea semestriala pentru ai mei, am pus rufe la spalat si ma gandeam ca in cazul in care am insomnii, mai bine ma apuc de sortat jucariile lui Alex cat doarme ea.
Pupici si noapte buna.
Rox 36+
si Alexandra Maria (10.02.2004)
aeperju spune:
Somn usor Afibebe!
cred ca ma duc si eu langa sot (sper sa i se fi terminat meciul) si poate reusesc si eu sa ma odihnesc in noaptea asta!
Pupici, numai bine si ....vise placute!
Emma 32+
Annisia spune:
Roxule, cum naiba nu ai gasit carusel? La mine, in Militari, era plin... Erau expuse chiar la intrare, pe partea dreapta, pe langa CD-uri si DVD-uri cu muzica si filme. In celelalte supermarketuri, din alte zone, nu stiu cum sunt structurate. Oricum, puteai sa intrebi la informatii...
A mai fost vreo fata si nu a gasit? Dar e cineva care si-a luat, poate explica mai bine unde poate gasi si Roxana carusel? E pacat la asa un pret dragut...
Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare
Annisia spune:
Mai fetelor, eu am ramas setata pe ceaiul Nanei de zmeura... Beau a prost asa, cu kilele... Cred ca si de asta ma trezesc noaptea si apoi stau pe-o creanga si fac bu-hu-hu... Caci beau, beau, dar trebe sa-l si elimin, pai nu?!?
Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare