Mamici de septembrie-octombrie 2007 (54)
Raspunsuri - Pagina 18
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Sabina/Sabina.jpg)
Sabina spune:
Emma, cand o sa bubuie si-al tau n-o sa mai gandesti asa
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Roxana_G/Roxana_G.jpg)
Roxana_G spune:
Eu pe fuga ca de obicei, m-am lalait prin Carrefour si Ikea. Gasit la Ikea un fotoliu simplu care se si balanseaza, ieftin, si are si taburet de picioare. Cu perne din material textil si nu din piele costa 4 mil cu totul ambele chestiuni. Luni il si iau.
Sabina, eu nu ies nene afara, poate sa sune orice alarma. Sunt femeie gravida, ce vrei sa ma omoare hotii. Ca la noi ursi nu erau sigur. Cred ca au intrat niste caini de pe santierul de alaturi si s-au batut pe langa masina unul vecin, masina ai caror senzori sunt prea sensibili. Ma rog, e el nesimtit ca o lasa asa in campus, face asa si cand treci pe jos pe langa ea.
Annisia, gasit un scaun ok pentru mine, nu e stralucit, dar merge. La Ikea, Poang e modelul.
Emma, fa-ti antrenamentul cu copiii vecinului, asa sunt copiii in general si nu iti face iluzii ca al tau va fi altfel. Eu ce am criticat la altii, am ajuns sa fac sau sa rabd si eu. Scularea la 7 e o nimica toata, sa vezi cand te-o scula si la 2 si la 5 si la 7 e deja fresh.
Danielle, apoi cat am incercat eu sa mai vad latura buna a omului tau, zau cred ca a sarit calul. Ce e drept nu e o chestie de vazut, si eu una nu as insista nicicum sa asiste la asa ceva. Nu e vorba de gaura, dar zau mai scapi pe tine, e plin de sange. Nu e o priveliste placuta. Desigur ca a fost placut sa faca un copil si nu e cinstit sa treci numai tu prin asta, dar eu zic ca nu il poti obliga sa asiste. Insa pentru vorbele urate, merita nu o tigaie, ci 10 direct in cap.
Rox 35+
si Alexandra Maria (10.02.2004)
![](images/user_woman.png)
aeperju spune:
quote:
Originally posted by Sabina
Emma, cand o sa bubuie si-al tau n-o sa mai gandesti asa
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina siwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
NU stii cum sunt astia: stau numai in casa, n-au pranz, dimineata sau seara. La ei e program non-stop.
Emma
aeperju spune:
Ah am uitat sa mentionez ca sunt mari: unu' e clasa a cincea si unu' are vreo 7-8 ani. Nu, stiu eu ca si parintii lor sunt niste tampiti, asa sunt si copiii (pe langa faptul ca sutn secrestrati in casa).
Emma
Gabriela77 spune:
Ce vreme nasoala la noi, ploua intr-un hal...
Apropos de asistat sotul la nastere, eu una nu vreau! Nu mi se pare ca e o priveliste incantatoare si nu vad de ce trebuie sa isi aminteasca asa de ziua aia...Dar de aici pana sa o zica el asa! De acord cu Roxana, 10 tigai merita in cap!
Gabriela 33+
Sara
devylla spune:
Yo cred ca daca ne-a placut la amandoi sa concepem bebelina...nu neaparat sa ne placa la amandoi cand oi naste...ca nici mie nu-mi face mare placere...dar macar daca nu vrea sa asiste la nastere,sa aibe bunul simt sa isi tina gura cu comentarii inutile si in fata unei gravide cu nervi sensibili.Si gata,nu mai comentez.
Legat de copii,ai lui sor'mea nene zici ca sunt locomotive amandoi.Au o limbarita si o activitate...cand vin pe la mine sare casa in sus...la fel tot am sperat si eu ca a mea o sa fie potolita...dar vorba fetelor...asa sunt copii,fie ei si mari.
Si eu am zis ca nu mai comentez si nu mai am preconceptii legate de copii,educatie...si altele.Se schimba situatia radical cand e al tau...asa ca am rabdare sa vad cum e pe pielea mea pana sa mai comentez
Gata,eu am fugit la nani.Mi-am afcut cam mult de cap azi pe net.
Ciao fetele,si un week-end frumos!
Sabina Y. 34+
japonia prin ochii unui amator
slippers76 spune:
Weekend placut tuturor!
Noi avem musafiri si azi si maine. Am scapat de un copil (al meu adicatalea) si acum am doi: finutzii mei. Sunt niste dulci si nu i-am mai vazut de mult.
Flori, felicitari pentru licenta.
Danielle, nu cred ca are circumstante atenuante al tau sotz. Eu una l-as invita pe usa afara pe al meu daca ar indrazni sa deschida gura. Pe de alta parte, eu chiar nu il vreau in sala de nasteri. Mi se pare ca este treaba mea si numai a mea, si sincer n-as vrea sa ma vada nimeni cand nasc. La Miruna am avut scandal cu el ca nu l-am lasat sa intre in sala de nasteri. Acum nici nu a mai ridicat problema la fileu, pentru ca stie raspunsul meu.
Devylla, asa sunt copiii. Stai sa-i vezi pe ai mei finutzi.
Myral, fii barbata. O sa treaca repede putinul timp care a ramas si o sa te bucuri de printesele tale, amandoua. Uite, ia exemplul meu
.
Va pup si ma intorc la musafirii mei. Sfaraie gratarul...
Ana 35+
Vlad
si Mirunica (16.05.2003)
BB din burtica
alinus_25 spune:
Dragele mele, astazi m-am intors acasa, si multumesc lui Dumnezeu, cu bebe tot in burtica.
Saptamana de cosmar a inceput vineri seara, chiar de ziua mea de nastere, pe 27 iulie, si sa nu va imaginati ca am dat chef, am fost doar la restaurant, si la ora 22 eram deja acasa.
A doua zi rau, rau, rau, dureri de burtica, si de spate (mai exact de noada), crampe ingrozitoare. Tot am sperat cu sa se potoleasca cu no-spa, scobutil....nici chip.
Seara la 10 eram la spital la Barlad, nu ne-am hazardat sa plecam la Iasi, si bine am facut.
In fine, dr constata col intredeschis, contractii, uter in tonus moderat.
Ce a urmat?.... 4 perfuzii cu Gynipral, pastilute, popou ciuruit de antispastice.
Astazi m-am cerut acasa, nu mai suportam wc-ul si patul din spital, mi-era groaza. Noroc ca are cine sa-mi faca injectiile acasa.
De acum gata, stat numai la orizontala, nu mai am voie sa stau nici in sezut Astept saptamana viitoare, sa-mi cumpere al meu laptop, asa o sa pot sa va citesc si sa invat si pt definitivarea pe post pana vine bebe.
Stie cineva, mai e util Gravibinonul la 30 sapt de sarcina?
Va rog da-ti raspuns prin PM.
Aaaaa, si traiasca gynipralul!
Doamne-doamne sa va aiba in paza pe toti, mamici si bebei!
30 saptamani, asteptare si muuuulte sperante!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/danielle02/danielle02.jpg)
danielle02 spune:
si
ptr. toate burticutele.sunteti tare dulci! multumesc!!!
nu m-am referit ca il vreau neaparat sa fie cu mine cand nasc,nici nu mi-l trebe,o am pe soramea si imi ajunge.faza a fost ca putea si el sa inventeze un motiv mai "elegant" ca nu vrea sa asiste,nu sa imi zica verde-n fata ca....(nu mai zic)
eu doar l-am intrebat frumos daca vine cu mine sau nu!mi-am facut datoria ca sa nu dea vine pe mine mai pe urma,ca eu nu am vrut ca el sa vina!
eeeeeeeeee gataaaa....or trece si astea!
am fost la mothercare si am cumparat 3 body-uri ptr. tiny baby ca nu mai aveau seturi de alea sabina decat de la 0-3 luni.
mi-am mai luat o pereche de pantaloni eleganti ca sa am cu ce ma imbraca la cununia prietenilor mei si un sutien de alaptat.toate erau la jumate de pret,erau super reduceri si bineinteles ca mi-am clatit ochii vreo 3 ore la lucrusoare de nu m-am mai saturat
frumos tare
ma duc sa halesc niste cirese ca tare imi mai fac cu ochiul.
danielle 32+
Ebonee
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png
pozici
Alice_ spune:
Vaaaaai alinus prin ce ai trecut... ma bucur ca s-a sfarsit cu bine. Trebuie sa fii dotata cu rabdare si stoicism ca sa stai la pat atatea saptamani
Eu una nu stiu cum as suporta si o singura zi pe orizontala, cand deabea suport sa ma culc seara! Pana dimineata mi se pare ca trece o vesnicie. Deh...niciodata nu eram o somnoroasa, si cand eram copila, cea mai mare pedeapsa o consideram sa ma puna ai mei sa dorm dupamasa
Pe de alta parte, eu de vreo 2 saptamani am dat de ceva gripa, sau ceva de genu ragusita, cu 10 pachete de batiste dupa mine, am avut si febra, tuse si alte asemenea, dar am rezistat cu doar 2 pastile paracetamol ca medicament...restul lamaie, ceai , miere etc.
32+ Sasha Gabriel
http://good-times.webshots.com/album/559847818JkNmnj