Mamici de septembrie-octombrie 2007 (54)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

Am intrat pe fuga si ies la fel de pe fuga, nu inainte de a-i ura Sabinei , nastere usoara, un bb sanatos si multe bucurii atat din partea lui cat si din partea Sofiei (ca pe sot oricum il rezolva cu tigaile. )
multi si o zi cat mai frumoasa in continuare.

Andreea 35+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

aoleuuu, da io la subiecte mai fun asa speram ca intrati....
Annisia, pozele Andreei sunt date jos de pe net.Erau facute de Miri Bratu, o fotografa de pe la noi.F frumoase poze....

Irina, imi place Teodora foarte mult.
sa va spun cu prajiturile? ca am cerut degeaba tigai?Cofetaria Alice e inchisa de pe 24 iulie...pana pe 8 august!

mi-am luat eu de la BonTon ceva, n-am ramas asa...
:))))

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

La multi ani, Sabina !!!
Sanatate multa pentru tine si bebe Gheo si multe clipe fericite alaturi de familia voastra cea frumoasa !
bb Gheo mami tati Sofia

Luy 35+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Sabina, ti-as da io tigaia aia, da' e rezervata pentru al meu in seara asta, ca mi-a facut niste faze...

Io acum am scos nasul din hartii, muncesc de dimineata, asa ca n-am apucat sa citesc mai nika. Revin

Ana 35+ Vlad
si Mirunica (16.05.2003)
BB din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Mai, vad ca toate ne-am propus sa ne cotonogim berbantii. Ce se intampla cu noi, mai fetelor? Saracutii, ei sunt asa de buni si intelegatori, iar noi ne testam tigaile pe ei? Ma gandesc ca e pacat de tigai, ca de schimbat... nu cred ca o mai putem face noi acum...

Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

Sabinaaaa... tocmai am revenit cu dl flickr.
Camera + obiectivul au fost luate. Plus un rucsac (50 fanci, no name dar fain facut). Gata 'trusoul'.
Acuma gata, pluteste deasupra solului la 1.3m.
Ce fata buna-s: i-am dat acordul. Dragul de el, e tare cuminte! Nu se arunca la nimic: discutam, planificam... E asa de fericit!

Acuma sa vedem ce o sa mai produca cu sculele astea faine!

Piciulika 31+ Michael
http://new.photos.yahoo.com/piciulika_s/albums

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

aaaah,Piciulika.. acum imi dau seama ca trebuia sa vorbim de obiective.Ce si-a luat? 18-55-ul cumva?? dacada, sa-l foloseasca nitel, dupa care sa treaca la un fix de 50(cu 1.4).Daca si-a luat 18-70-ul, ar fi muuuult mai bine.

ultimul raport de starea natiunii:
Sofia a dat TOATE prajiturile ramase pe jos.din greseala evident.(am luat din alea miniprajitura, 2 violete, 2 savarine si doua napolitane cu caramel)Domnu tigaie curata dezastrul.E iertat de data asta...

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Hei, ce mai stiti de Flori, sotia lui vmkriss??? Nu au mai intrat de mult, nu? Ce s-o mai fi intaplatara pe la ei prin batatura?

Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Intr-un tarziu mi-a revenit net-ul. M-am saturat de astia de la astral, de cand am net de la ei, am avut numai probleme, inclusiv la instalare, in momemtul in care au venit sa imi inlocuiasca modemul si l-au conectat la calculator, acesta (calculatorul) a bubuit efectiv.
Sabina La Multi Ani!!!!! multa sanatate, bucurii un bebe sanatos si o nastere usoara.

Eu am incepur sa ma simt mai bine, adica nu ma mai doare burtica si nici contractii nu am mai avut, dar de cand iau Gynipral-ul ala am crize de tahicardie ...asa ca prefer contractiile si durerile de spate.....

la toate fetele

Betty 7835+ cu
AMR 27 zile

august 2006
bulinutza noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

mai fetelor,nu e de stat cu voi si de barfit.numai la prostii ma impingeti deja am mancat pepene rosu,floricele cu branza,prajituri (nu am gasit ca de pe la noi dar tot prajituri sunt si tare bune au mai fost) fructe de ma simt cat rusia acum.

am avut 2 contractii dureroase in 10 minute de am zis ca imediat mi se rupe ceva in mine.mi-au dat lacrimile.urat tare...

da da Annisia,pacat de tigai

danielle 32+ Ebonee
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png
pozici

Mergi la inceput