Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (53)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Multumesc fetelor ptr incurajari

anca 26+

Maria
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Neata, fetele!
LA multi ani! Calatoare! Sa fii fericita alaturi de BB sanatos si frumos!

Help! Fetelor, am avut o noapte groaznica si o dimineata si mai groaznica - am inceput de aseara cu voma, si vomit incontinuu, m-am trezit dis de dimineata cu un carcel care m-a facut sa urlu de durere si nu exagerez, ca nu stiam ce sa fac sa-mi treaca mai repede (oare asa or fi si durerile la nastere sau mai rau???) , apoi iar am vomat si cred ca de la efort m-au apucat niste dureri ciclice...cred ca erau contractii, am bagat repede un no-spa si am adormit. M-am trezit cu o greata si o ameteala de nu va zic...si nici nu stiu ce sa fac

LA doctor abia marti ma duc la control
Sper sa nu aveti si voi o zi asa proasta, desi Anca si Gill....

Va pupic!
25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

Ciaoooooo !!!!!!!!!

la multi ani, calatoare !!!!!!!!!!!!! Tot ce iti doresti sa ti se indeplineasca !!!!!!!

Revin dupa pranz !!!!!!

Petronela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

CREEM cunosc senzatia cu carceii sa incepi sa iei magne b 6 ..eu am scapat de ei..si ma rog la Dumnezeu sa nu fie atat de grave durerile nasterii...cat despre celelalte stari nu stiu ce sa zic nu am avut imi pare rau eu zic sa stai cumintica pana marti si sa iei zilnic no-spa, magne b 6 si sa te hidratezi corect e foarte important!!..hai capul sus

ROXANA 28+ "ursuletz" GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

Mergi la inceput

Doamne sa intel ca incep toate starile alea naspa de pe ultima suta de metrii??...HAIDETI FETELOR SA NU CEDAM ACUM E FOARTE IMPORTANT SA NE TRAGEM UNA DUPA ALTA!! ...suntem optimiste ati uitat??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gill spune:

pai....ori eu am luat-o razna...ori hormonii....nu stiu......
cert este ca plang....de frica......de necunoscut.....
Spuneam intr-un post din cap trecum ca de cateva seri am burtica foarte tare...toata......nu se strange.....din contra.....parca e umflata de zici ca sta sa explodeze.....chiar pe masurate...dimineata...86cm....seara...89cm.......si aceasta intaritura nu vrea de loc sa-si revina.....sta asa pana dimineata....ma gandesc...daca ar fii contractii nedureroase....ar ceda la u moment dat......la mine nimic......azi noapte....no spa....scobutil.....nimic.......
...nu ma doare nimic....bebe se misca normal......sub pietroi...il simt normal pe bb.........daca nu e contractie.......ceea ce zic Doamne ajuta.....atunci e posibil sa fie o balonare puternica cu flatulenta stomacala...supa 2 l apa, 1 l lapte dulce....legume fierte....si constipatie.....mai ales ca dau si "gaze"pe toate partile......plus dimineata aciditate gastrica si bule de aer.....ca in primul trimestru.......
.....Si bineinteles......ma gandesc la ce-i mai rau..........
am citit multe......si despre contractii nedureroase (fatidice la colul meu de 2,7 cu tot repauzul meu).......si despre nasteri premature.....si despre avorton......si m-am ingrozit........
asa....ca...stau siplang si ma rog sa-si faca Doamne Doamne mila si de mine si bebelina mea......sa trecem macar de 35 saptamani......dar mai e asta mult......eu duminica fac 26 sp......

GILL
25+..si sufletzelul mameiSARITA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Rox optimismul meu cam dispare cu fiecare lovitura in ficat.
MA duc sa imi fac un ceai ca nu pot sa mananc nimic

anca 26+

Maria
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

Adina, mi s-a facut rusine sa mai iau finetti, da croissant cu ciocolata tot am luat :))
Gill, atunci cind ai cine sa te asculte e mai usor, olandezii au o vorba, ca daca iti spui necazul, durerea se injumatateste, asa ca suntem aici :)
Ancut, Creem, imi pare tare rau ca nu va e bine dar trece, nu mai avem asa mult ..

------------------------
Flory 25+ Joshua Raphael
Is it really true ... ?

Homepage: www.almarl.tk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

Gill, si ai fost la un medic sa vezi ce zice ?

------------------------
Flory 25+ Joshua Raphael
Is it really true ... ?

Homepage: www.almarl.tk

Mergi la inceput

GILL iubita chiar statem cu morcovu' pe romaneste ..pei numai din atat te ingrozesti tu?1..Doamne daca ai sti de cate ori plang si eu ...he he he e normal..de la hormoni, se apropie cu pasi repezi sunt normale starile tale toate avem perioade din astea..uite eu azi-nopate am visat ca eram cu bebe in brate si i-am rupt coloana si mama tipa la mine ca nu asa se tinbe..m-am trezit uda fleasca...de acum incolo ma astept la astfel de vise si stari...stai linistita...cat despre burtiac si eu am aceleasi simptome ca tine..nu sunt contractii ..eu simt burtica asa de cand am ramas gravida...pt ca ziua mananc beau o gramada si seara e de 2 ori mai mare, mai tare decat dimineata ..dar dimineata cand ma trezesc este iar mica si moale...pei cat sa reziste si saraca burtica la cat bagam noi?..cat despre gaze....a zis sotul meu ca suntem campionii lui...hai capul sus si inveselirea pei de atata lucru te sperii tu?!

Mergi la inceput