Sa facem haz de necaz
Raspunsuri - Pagina 6
wonderful spune:
quote:
Originally posted by maru
Revin...
cred ca ar trebui sa deschid o serie cu titlul
D-ale emigrarii!
episodul 1
abia ajunsi pe taramuri canadiene, trebuia sa ne facem SIN-ul, un act ceva asemanator cu CNP.
ne duce cumnata mea la poarta institutiei dimineata, pe la 8, inainte de a merge si ea la servici. Deschidea la 9. Ianuarie. Zapada. Hai sa mergem la Tim Horton, o cafenea f iubita aici, pentru gogosile delicioase pe care le face.
Indiferent in ce directie ai lua-o dupa cateva sute de metri dai de un Tim Horton, indiferent cum...
ajungem, eu, aia care stia engleza in familie, ne asezam la rand, civilizat, ajungem la tejghea: cu ce sa va servesc azi?
eu (tare): 3 ciocolate calde
tipa nimic
eu, si mai tare: 3 ciocolate calde
tipa calma, imi raspunde: nu mai tipati ca aici nu dam ciocolata pe gratis
neneorocirea asta de accent imi facuse figura: free si three sunt in mintea mea f asemanatoarea, dar in mintea lor nu, caci trebuie sa iti bagi limba printre dinti sa rostesti cum trebuie 3
mi_am cerut scuze, am aratat cu mana ca vreau 3 ciocolate , ne-a servit
bineinteles ca baietii mei radeau cu lacrimi
bineinteles ca luni de zile am exersat in fata oglinzii nenorocitul asta de th
dar tot mai am tendinta de a arata 3 degete cand spun 3, ca sa fiu pe deplin inteleasa
Doamne'ajuta!
Deci nu degeaba trag de elevii mei sa pronunte corect;si eu tot exemplul cu'free', 'three'si 'tree' il dau mereu pana-i fac sa-si scoata limboaiele alea odata .Ca sa nu se faca de kk cand merg afara si nu numai.De atunci cred ca tii minte ce sa faci si unde sa-ti pui limba,nu-iasa?
belutza spune:
wonderful,
tragi tu de iei sa pronuntze , dar pronuntza ?? sau se prostesc si ei ca maru ?
belutza
wonderful spune:
quote:
Originally posted by belutza
wonderful,
tragi tu de iei sa pronuntze , dar pronuntza ?? sau se prostesc si ei ca maru ?
belutza
Unii spun corect,altii cer de pomana 'free' ca Maruta.
wonderful spune:
Fetele de afara,va asteptam cu ciudateniile,gafele amuzante ale integrarii voastre.
alincic spune:
Nu-mi amintesc nimica la moment,dar rid cu Pofta,la tot ce scrieti voi pe aici.
pt toate fetele.
wonderful spune:
quote:
Originally posted by alincic
Nu-mi amintesc nimica la moment,dar rid cu Pofta,la tot ce scrieti voi pe aici.
pt toate fetele.
Alina,nascuta in Chisinau
Sami,Evi,Lori,si taticul nostru drag
album
Ca 'te' razi e f. bine,asta e si scopul sub. dar strofoca-te si fa-ne si pe noi sa 'ne' radem.
wonderful spune:
[quote]Originally posted by belutza
wonderful,
asteptam si de la tine , nu numai de la ea ..
belutza
Eu am scris a2a ,dupa Maru.Sa va aud si pe voi cat ma mai gandesc(dureaza mai mult ca-s taaaare batrana).
belutza spune:
eu am scris de doua ori ... acum va scot ochii voua...
wonderful ,
cu atat mai bine daca esti mai batrana , inseamna ca ai avut parte de muuuulte experiente
belutza