burtica tare

burtica tare | Autor: gill

Link direct la acest mesaj

salutare burtici!
Am si eu o problema......dupa-amiaza....spre seara...imi simt burtica tare.....ca un pietroi........nu ma doare nimic.......nu se relaxeaza si apoi sa se intareasca sa semene a contractie......se intareste toata.....cu tot cu partea de sus unde e stomacul......si nu isi mai revine decat dimineata....intre timp....bebe se misca normal.....il simt normal........doar ca burtica e umflata....de zici ca vrea sa explodeze.....
......repet....nu se strange ghem......ci e tare si atat.......ori fii vreun soi de contractii sau de atatea lichide si mancarica....pur si simplu se umfla seara.....eu am si conformatie mica...de fel.....
ma puteti ajuta??????

GILL
25+..si sufletzelul mameiSARITA

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Gill, mi se mai intampla si mie cateodata, atunci cand sunt balonata. De obicei daca fac pipi ma mai lasa. - scuze expresia dar am incercat sa gasesc o alta exprimare si nici una nu mi s-a parut mai breaza.

Daca nu ma lasa eu iau un no-spa.

24s + Sophia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

GILL si eu simt asa de la inceputul sarcinii pentru ca taoat ziua beau si mananc si seara mi se pare ca sunt dubla fata de dimineata..parca ma strange burtica, e tare si plina...si dimineata e iar micuta si moale.....dr mi-a spus ca nu sunt contractii ..

ROXANA 28+ "ursuletz" GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi_ana25 spune:

Gill si la mine se intareste burtica seara dupa ce mananc cred ca aceasta este cauza...dimineata isi revine la forma ei adica moale paraca e de plastilina cand misca bebe...

georgiana33+ Andreea Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g24hit spune:

eu urmaresc de mult timp forumul insa nu m-am decis sa scriu.am 24 sapt,cu iminenta de avort din sapt17. am contractii dureroase si nedureroase si burtica tare(mai ales noaptea).urmez tratament si stau mai tot timpul in pat. eu stiu ca nu e bine sa fie burtica tare..........e greu sa iti faci griji tot timpul..........

Mergi la inceput

nu mai e nimeni prin zona?
acum ma doare si mijlocul....

Mergi la inceput

burtica mea e tot tare......... maine mergem la control. voi ce pastilute mai luati pt burtica?

g24hit 24+

Mergi la inceput