In camara gasesc tot timpul gargarite mai ales in punga cu faina. Cateodata le gasesc cand desfac punga de faina cumparata din supermarket, dar mai apar si in pungile cu malai, seminte, cereale care raman desfacute. Chiar daca incerc sa le etansez cumva dupa ce le desfac tot gasesc gargarite in ele dupa un timp.
Ma gandesc ca ar putea exista o solutie cu care sa dau sa dispara. Ar trebui sa fie ceva "safe" pentru ca o folosesc in camara unde tin alimente. Aveti idei?
www.articoledepetrecere.ro
eu as incepe prin a arunca toate pungile infestate,as curati bine cu aspiratotul prin toate coltisoarele si la sfarsit domestos.normal stregi si speli tot ce mai tii prin camara.ba n-ar strica si un var dat asa de tine ca neprofesionist.apoi pune la gura pungilor cleme metalice pt hartie,de la librarie(0,2-5 lei( sa fie mai etanse sau in borcane de plastic cu garnitura.se gasesc pe la plastice la 3-9lei in fct de volum si model.in general fainurile au termen mic de garantie si cel mai "pacatos" mi se pare grisul.
LAURA SI GEORGE-STEFAN(22 04 2005)
Poze:http://new.photos.yahoo.com/grgsc_laura
Ok, multumesc pentru raspuns. Nu as fi vrut sa aplic o metoda atat de radicala dar cred ca e singura solutie pentru moment.
www.articoledepetrecere.ro