"Piticii nazdravani" de mai - iunie 2004 (86)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Anacami multumesc mult de urari! Ce a trecut timpul, parca mai ieri ne spuneai ca esti graviduta si acum mai e putin... Stiu ca pare mult pentru tine, asa eram si eu, da din afara pare ca esti aproape la capat. Pupici pe burtica. Sa stii ca la mine a durat chiar mai mult a doua oara decat prima (adica a stat mai mult bebe in burtica desi era fetita). Dar nastera a fost mult mai rapida.

Alus, ai vorbit cu sotul?

Cris foarte bine faci. Si ce bine ca esti aproape de gradinita Amaliei! Mult succes la noul loc de munca!

La multi ani tuturor celor care poarta numele Maicii Domnului, nu vreau sa nominalizez sa nu uit pe cineva.

Pupici

www.helpsonia.com/" target="_blank">Sa ne rugam pentru Sonia si sa o ajutam!

Stefanel viseaza la o viata normala

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si ingerasul Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

La multi ani de Sf. Maria! ... cu mii de pupici ptr. Mariile mici si cele mari ... si cu o rugaciune mica ptr. ingerasul nostru Mariuca!

V-am citit, dar n-am timp si puterea de a raspunde, suntem in stresul inaintea botezului. Irinel, suntem in Ro., ne pregatim din greu ;) ... mai avem o saptamana pe langa asta si sper sa fie mai linistita si mai odihnitoare!

Laurina, ptr. maine (scuze ca o iau inainte, dar maine sigur n-am timp sa intru pe net): "La multi ani!!!" fericiti alaturi de familia ta minunata, realizari si impliniri pe toate planurile! Si mai ales sanatate!!!
Pupici, imi e dor de voi!

Mandra mamica de
Cristian Mihai (3 Mai 2004) & Amélie Gabriela (26 Iunie 2007)
www.cristian.in-guide.de" target="_blank">Albumul lui Cris * * * Albumul lui Amélie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

LA MULTI ANI la toate MARIILE!

Multe rugaciuni pt ingerasul Mariuca!

LA MULTI ANI LAURINA si viata sa iti daruiasca numai bucurii si fericire alaturi de cei dragi!

3 anisori...uraaa!

Mergi la inceput

Fetele mele dragi, multumesc din suflet pentru gandul vostru frumos si rugaciunile voastre! Sa va mai spun ca mi-e tare dor de ea? Acum fug pana la ea si o sa-i spun ca v-ati adus aminte de ea.

Laurina la multi ani fericiti! Tot ce iti doresti sa iti dea Dumnezeu!

Fetelor cand aveti timp, intrati si la subiectul lui Stefanel. Mamicii lui i-ar prinde tare bine o vorba buna, a trecut prin atatea saracuta... Au nevoie si de ajutor financiar. E o poveste atat de cutremuratoare, care s-ar fi putut intampla oricui. Un copil nascut perfect sanatos care din cauza unui stupid vaccin a ajuns sa nu poata face nimic din ce ar trebui sa faca la 9 ani. De 4 ani i-a murit si tatal si mama duce saraca tot greul. Are insa credinta in Dumnezeu si in sansa lui Stefanel, sansa care este o operatie in China. Stiu ca nu toata lumea poate ajuta financiar, dar si o vorba buna spusa din suflet e mare.

Pupici la toate.

www.helpsonia.com/" target="_blank">Sa ne rugam pentru Sonia si sa o ajutam!

Stefanel are o sansa la o viata normala

Bebe Darius vrea sa traiasca

Mergi la inceput

Am schimbat linkul pentru Stefanel de la semnatura ca sa ajungeti direct la subiectul lui. De acolo puteti intra si pe websiteul lui daca vreti.

Pupici inca o data

Sa ne rugam pentru Sonia si sa o ajutam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piatra lunii spune:

hej, ma laud si eu la voi :) Silvia merge singurica,adica numai asta face :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

LAURINA

Sa fii sanatoasa, sa ti se implineasca toate dorintele! Sa fii fericita alaturi de familia ta!

PiatraLunii, felicitari ! sa fie sanatoasa, iar drumurile ei de toata viata presarate numai cu bucurii!

Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

Am si eu o mare, mare rugaminte la voi. Unde as putea gasi in Ro aceste filmulete pt copii? Vine la noi soacra mea si as pune-o sa mi le aduca. Sunt convinsa ca lui Eric ii vor placea, de fapt si eu abia astept sa le revad. E vorba de urmatoarele filmulete pt copii:

MARIA-MIRABELA
VERONICA
VERONICA SE INTOARCE
DUMBRAVA MINUNATA

Va multumesc din suflet pt toate opiniile voastre. Imi doresc enorm de mult aceste filmulete.

3 anisori...uraaa!

Mergi la inceput

Si pe mine m-ar interesa Carmen, sunt curioasa ce vor spune fetele.
Ce mai face Eric?

Sa ne rugam pentru Sonia si sa o ajutam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monet spune:

carmen, vorbesti de dvd-uri? vezi ca eu am o gramada din ro, mi le-a adus prietena mea (doctorita), dar sint toate in sistem pal-secam si nu merg pe sistemul american (ntsc parca). merg in schimb pe computer si ma pregatesc sa le pun fetelor un pic mai tirziu pe monitoru' de la computer.
ai incercat sa vezi daca le au pe undeva prin ro prin internet? exista citeva librarii virtuale, eu am comandat niste carti de-acolo.... o sa caut site-urile sa ti le spun.

irinel, am dat bani pentru stefanel prin moneybookers dar ma tem ca adresa de yahoo a mamei lui nu-i de-ajuns. sau este?! doamne da.... am primit confirmarea ca banii au fost trimisi (asta e de-acum doua zile). va pup!

la noapte plec cu masina si pisicile la pittsburgh. drum de 15 ore. singura. ma rog, cu pisicile . am inchiriat o casa in pittsburgh. frumoasa si mare, cum a vrut sean. speram sa fie bine. pe fete le iau peste doua saptamini. iara un drum cu masina, ca mai caram haine si alte chestii. casa din florida ramine asa cum e, sa ne astepte in decembrie cind o sa am o vacanta de vreo 4 sau 5 saptamini. in ianuarie si februarie, fetele vor ramine cu prietena mea in casa noastra din florida pina la vacanta mea de primavara. apoi iara cu totii in pittsburgh pentru inca vreo 2 luni. apoi vacanta de vara cu internshipul meu pe care sper sa mi-l pot face acasa (adica florida). si-asa ar trece un an scolar. urmatorul an s-ar repeta la fel si s-ar sfirsi in mai (2009). ua. doamne-ajuta.

irinusha, ce fac scumpii tai? si tu? mwa mare!

piatra lunii, bravo silviei! de-acuma, tine-te bine

va pup cu drag. am mai adaugat poze, ultimele chiar de azi la "fete tunse". pupici zdraveni!!!

mona, lia (24.04.2004) si maya (28.10.2005)

www.flickr.com/photos/monet19/sets/72157600991007990/show/" target="_blank">Iulie 2007

www.flickr.com/photos/monet19/sets/72157601320078989/show/" target="_blank">Fete Tunse

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60893" target="_blank">ASA S-A NASCUT MAYA www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">ASA S-A NASCUT LIA

Mergi la inceput