"Piticii nazdravani" de mai - iunie 2004 (86)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lili_B spune:

Nico, ce frumos povesteste Bia....

Laureta, lasa ca incet incet se obisnuieste ea...mult succes! Pupici.

Diana, waw deja m-am vazut pe plaja in Antalya, asa frumos ai povestit. Planuim si noi o vacanta in Republica Dominicana undeva dupa Craciun impreuna cu Irinel. Sa speram ca reusim sa mergem.
Mult succes si voua la gradi.

A reusit Lau sa puna pozele din Romania, daca vreti sa va uitati.

Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

Lili, ce ma bucur pt Sebi, ca nu mai e nevoie de operatie. Am vazut pozele din Ro, mi-e un dor de nu mai pot si nu stiu cand ajung. Am salivat la micii aia mari si la fripurile pe gratar, care parca au alt gust acasa. Iar parul Biancai e o minune, nu pot inca sa cred ce frumos poate sa i se aseze, ca o aura.

Nico, pupa Biencuta sa-i treaca mai repede cosurile. Felicitari pt pamant.

Diana, parinti curajosi ce mai, sa plecati cu 2 copii mici in vacanta. Asteptam poze.

Irinushule, sa ii fie de bine micii crestine. Super pozele.

Cami, hai mai ca nu e o tragedie cate kg ai pus. O graviduta e frumoasa oricum. Vrem si noi macar 1 poza, please. Cum e Sebi la gradi?

Vanessa, sa mai spun ca arati super? Felicitari pt vacanta si sa dea Dumnezeu sa fie asa cum simti tu ca e bine.

Alus, felicitari pt decizie. Spor la treaba.

Laureta, m-am indragostit de carliontii Inisei. Are un par super. Ieri l-am gasit si eu pe Eric la gradi plangand, ca il pusesera sa uneasca niste conture si el vroia sa-i faca educatoarea cu mana lui, nu el singur.

Monicelule, fetele tale sunt o minune, dar tu stii asta, nu? Cum merge scoala?

Irinel, te sun zilele astea. Ti-am mai lasat un mesaj, sper ca l-ai primit.

Am si eu o intrebare, Diana poate ma ajuti si pe mine. In octombrie ii fac lui Eric flu-shot-ul si apoi vreau sa incep sa-i dau Broncho-Vaxom. Cat timp trebuie sa treaca intre flu-shot si pana sa incep sa-i dau Broncho-Vaxom, ca am inteles ca si asta din urma e tot vaccin?! Ce distanta se tine intre 2 vaccinuri? Si daca Eric truseste si ii curge nasul, pot sa-i fac flu-shot-ul, sau trebuie sa fie perfect sanatos?

Daca nu am scris la toate, voi ma iertati ca stiti ca va iubesc pe toate si pup toti piticii din club. Sunt pe aici, nu scap nimic din citit.

3 anisori...uraaa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Salutare fete dragi!

Poze de la Berlin, prima zi, prima impresie:
http://www.flickr.com/photos/9355819@N06/sets/72157602098953021/

Suntem ca doi porumbei ;) ptr. ca s-a hotarat Cris sa ramana acasa cu Oma si Melie si noi n-am insistat fiind putin bolnavior ... de fapt ne-a virusat pe toti, io sunt cel mai rau, sunt mucioasa la Berlin :)
Maine ajungem si la ambasada, tineti-va va rog pumnii sa nu ne petrecem toata ziua pe acolo.
Pupici si numai bine!!!

Mami de pereche:
Cristian (3 Mai 2004) & Amélie (26 Iunie 2007)
www.cristian.in-guide.de" target="_blank">Albumul lui Cris * * * Albumul lui Amélie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Diana Bine v-ati intors acasa si sa va fie de bine vacanta. Mult succes la gradi lui Vladut.

Lili Mersi de compliment pentru Bia.

Carmen Santate lui Eric. Iar e bolnavior?

Irinusha Tinem pumnii sa nu stati toata ziua la ambasada. Frumos Berlinul imi place. Mey, si cum ati dat fix peste holelul Amelie. Santate tuturor.

I-am luat Biei aseara slteau pentru patul ei. A fost foarte incantata si aseara a dormit in el. Ii place sa se urce si sa coboare de m-a luat ameteala. Tot aseara a invitat-o pe Stefi sa se joace la ea in pat si pana sa vina mi-a zis sa ii spun Stefaniei sa nu mai vina. I-am explicat ca nu-i frumos sa nu o lase pentru ca si ea s-a jucat la Stefi in pat.
In rest ochisorii sunt aproape vindecati si sper sa nu ii mai iasa alte minuni ca sa o pot duce la gradi, mai ales ca pregatesc prima seerbare si nu as vrea sa lipseasca prea mult.

Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alus spune:

Fetelor nu o sa fiu o saptamana , plec la sora mea sa stau cu copii ei. Ea pleaca in Anglia la sot si nu are cine sa se ocupe de copii, o sa am ce vace, un nazdrawan al meu va fi si 3 ai ei . Daca am sa am timp am sa va scriu de la ea, daca nu cand ma voi intoarce. Pupici si un weekend placut.

http://community.webshots.com/user/julicia101

Alus + Julia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64324" target="_blank">Cum sau nascut Sylwia si Julia

Mergi la inceput

Buna fetele

Noi am inceput iar gradinita. Bia si-a adus aminte chiar de sambata seara ca azi trebuie sa duca biscuiti. Tot azi i-am dus si o parte din "rechizite", un porum pe tulpina, spice de grau, ghinde si castane.
Acasa dormitorul nostru egata si am lipit si abtipilde cu Miky Mouse pe pereti si stelutele pe tavan, iar Bia e incantat de patul de la etaj. Face la ture pe scara de te plictisesti, iar mai nou, e foarte bun de refugiu cand vrea sa fuga de mine pt ca nu ajung la ea.

Fetele cu bobocei, cum s-au acomodat copilasii la gradi? Cami, Diana, Laurina?

Sa aveti o saptamana frumoasa.

"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu spune:

Buna ziua fete dragi,

Eu nu am mai scris, dar v-am citit!!!

La noi gradinita merge foarte bine. Nu a plans in nici o zi pana acum, iar educatoarea ne-a spus a este foarte dragastoasa. Ramane la cantina si doarme acolo (nu prea cred ca doarme foarte mult). Cand aude de scoala este prima la usa. Vrea sa mearga si sambata! Am ajuns sa o amenintam cand face prostii ca nu o mai ducem la scoala. Adevarul este ca, acolo, fac o gramada de lucruri interesante. O sedinta cu parintii am avut acum o saptamana si acolo am aflat ca la sfarsitul anului vor stii o gramada de lucruri. Deci la noi a fost bine si fara lacrimi!!
Va pup mult!!

Mergi la inceput

Ralu Ca ma bucur ca ii merge foarte bine la gradi. Din pacate si noi amenintam ca nu o mai ducem, mai ales cand se prosteste la masa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Pupici fete dragi!!!

Am pierdut firul, sper sa nu uit pe nimeni ... dar parca sunt aeriana!

ALUS, felicitari ptr. reusita! :) Ce pot sa-ti spun? Doar: puneti-va pe treaba, nu mai amanati! Sa tinem pumnii deja?

DIANA, ce misto!!! Vreau si eu ... mi-ai facut asa o pofta!!! Vrem si poze!

CARMEN, si eu i-am dat lui Cris Broncho-Vaxom (LILISOR, am uitat total sa-ti scriu ... sorry!! Uite, se pare ca se gaseste si pe la voi ... Pe cutia mea scrie: OM PHARMA - Geneva, Elvetia) o luna ... pe 1.10. incepem iar ptr. 10 zile ... dar nu stiu sa-ti raspund. Chiar m-ar interesa si pe mine. Multa sanatate lui Eric! Ce mai faceti voi?

IRINEL, sunteti bine?

LILI, am vazut pe sarite si pozele voastre! Asa o familie frumoasa!!! Si ma bucur ptr. voi ca v-ati gasit ... ma refer la Irinel si tine. Ar fi fost si culmea sa nu va intelegeti, sunteti amandoua niste inimoase dulcele!

NICO, arata-ne si tu poze cu noua camera ... si patul Biei mai ales! :) Felicitari ptr. reusita cu gradi.
La noi se cam lasa cu smiorcaieli dimineata, dar cred ca-i de la trezit. Acolo nu plange cand il lasa ta-su, il gasesc mereu ok, jucandu-se. Educatoarele au doar cuvinte de lauda ... dar el zice ca nu mai vrea la gradi. Eu dau vina pe germana ... cu toate ca intelege perfect si il tot prind vorbind cu jucariile (el se joaca vorbind pe roluri :)) pe germana. E frustat ca nu il inteleg prietenii lui - are deja 2 favoriti, doar baieti ... grr! - ce-i si normal, ca le face capul calendar pe romaneste ... saracii, ce-or crede ...

CAMI, cum e Sebi? S-a obisnuit? Cum a fost?
Si sa nu faci greseala sa nu-ti faci poze gravida. Nu trebuie sa ni le arati noua, dar fa-le ptr. tine, ptr. mai tarziu. Si eu cred ca esti frumosa, doar ca esti tu prea pretentioasa!
Sa stii ca eu vreau sa ma inscriu la concursul "Miss odiseea sarcinii" ... am vazut-o si pe Mephala pe acolo ... hai si tu! Barem cu burtica de Sebi!

Noi am revenit sambata dupa-amiaza ... si pot spune ca ne-a priit total. S-a potrivit de minune ca n-a mai vrut Cris cu noi, ca aveam nevoie de un timp - chiar de au fost doar 2 zile - in doi ... ne-am incarcat bateriile si ne-am "redescoperit" ca parteneri, ca in ultimul timp eram doar mama si tata. Va recomand cu mana pe inima ... nu mult timp, si un week-end ajunge. Face bine la relatie :)
Berlin-ul ne-a impresionat si ne-am simtit si mai prosti ca nu l-am vizitat mai devreme ... mai ales cand il aveam la nas. La ambasada a mers struna, nu mi-a venit sa cred ce diferenta ... la München esti tratat ca ultimul om, la Berlin chiar ne-am simtit "bagati in seama"! Jos palaria. La 9.30 am ajuns, 15 min. a durat sa ne vina randul si sa predam actele, la 11.30 am revenit (intre timp ne-am mai plimbat prin zona si am baut o cafeluta buna), certificatul ne astepta deja. Toti f. amabili si draguti ... nici lor nu le venea sa creada de ce se intampla in München. Zilele astea vreau sa depun si o plangere la ambasador, poate-poate se schimba ceva!
Am mai pus poze la linkul cu Berlin, pe flickr.
Va pup, n-am nici un pic de inspiratie! O zi faina!

Mami de pereche:
Cristian (3 Mai 2004) & Amélie (26 Iunie 2007)
www.cristian.in-guide.de" target="_blank">Albumul lui Cris * * * Albumul lui Amélie

Mergi la inceput

Irinusha Sa va fie de bine we in doi si poate repetati experienta. Felicitari lui Cris pentru acomodare si lasa ca o sa vorbeasca si germana. nazdravanilor. Poze o sa pun dar trebuie sa imprumut aparatul cumnatamii ca al meu nu are blitz si face poze naspa.

E, noi aseara am avut un show micut pt ca ma rugat Bia sa ii spun povestea cu "gaina rosie" si eu nu o stiu. Io spune doamana la gradinita si am rugat-o sa ne dea si noua povestea.
Bia s-a schimbat de cand merge la gradi, e mai sociabila si se baga singura in seama cu copii in parc, manaca mai bine, dar face si mai multe traznai, mai ales pe strada. Fuge de mine si nuci nu se mai opreste la marginea strazii. Intr-o zi am certat-o rau ca a coborat de pe trotuar si venea masina.

_
Edit:
Discutie inainte de culcare
Bia: Mami eu o sa am bblusi cand o sa fiu mare?
M: - Da.
B: - Si cine o sa fie tata bblusului meu?
M: - Un baiat pe care o sa-l alegi tu si pe care o sa-l iubesti. Dar pana atunci ai bblusii de jucarie.
B: - Da, dar nu au tata. Sa imi faci un tata pentru ei.

Mergi la inceput