"Piticii nazdravani" de mai - iunie 2004 (86)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laurina spune:

Salutare fetelor!!!

Multumesc mult pentru laude, sunt foarte mandra de mihnunita mea:)

Lili, ma bucur foarte mult ca totul este bine cu Sebi si felicitari pentru ma-ma:). Imi pare rau ca Bia este suparata, nu puteti sa o mutati si pe ea in grupa prietenilor ei? Cred ca i-ar face bine, eventual sa explicati educatoarei problema.

Laureta, acomodare rapida la noul serviciu si sa fie asa cum iti doresti! Uf, cu metroul mai e cum mai e, dar sa mergi cu masina este un dezastru… Cum s-a acomodat Inisa cu noii colegi?

Cami, ati inceput gradi? Cum a fost? Hai te rog fa o poza, sunt sigura ca esti foarte frumoasa! Da, asa este ati recunoscut-o foarte bine pe Iuliana cu Rares, care s-a facut mare si este un baiat foarte, foarte frumos si vioi.

Alus, sper sa gasesti serviciul pe care ti-l doresti si success sotului, poate aici o sa aiba o alta politica de concedii si o sa mergeti impreuna peste tot

Irinusha, pupici pentru dulcica Meli in curand cetatean roman, felicitari pentru acomodarea rapida a cumintelului Crisulet, un scump cum isi revendica el mamicuta:)

Nico cum mai este la gradi? Ati inceput programul lung? Cati copii sunt in grupa?

Noi inca nu am inceput gradinita, Mihnea saptamana trecuta a ‘cules’ o viroza, asa ca nu ne-am dus dupa avizul doctorului, nu avea nici un rost sa il duc sa mai dea si el la altii, nici exudatul nu-l facusem(azi am reusit), asa ca mai stam o saptamana acasa.
Ne-am pregatit cu hainute si ce ni s-a mai cerut, mai trebuie sa le punem etichete pe ele si gataaa. Mihnea nu pare incantat, dar nici suparat, o sa vedem reactia la fata locului.
In rest am fost duminica la un botez la prietenii nostri, lui Mihnea ii plac foarte mult botezurile (am fost anul asta la 3), cand ii baga pe copii in apa, este incantat de nu se poate. S-a jucat el cu o fetita, s-au lipit unul de altul…, la un moment dat cea mica, Ana, a venit foarte serioasa la Mihnea si i-a spus, ‘hai te rog vino sa te prezint parintilor mei’, si zis si facut, l-a luat hotarata de mana si l-a dus la masa parintilor, asa ca si Mihnea a prezentat-o pe Ana, lui tati. La pupacit Ana o gramada, deja ne gandeam la petrecerea de logodna.
Acum ne pregatim de o nunta sambata si uite tot asa o tinem, sper sa se termine sezonul asta in curand declar faliment total...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Io tot astept sa citesc ce a facut Alus cu sotul ei fara Julia acasa

Laurina refacere rapida piticului.Inisu sa acomodat repede la noua grupa si eu m am acomodat cu grupa mea .
Am inceput sa ma obisnuiesc.Pina acum este foarte bine ptiu ptiu

Anacami cum a fost prima zi de gradi?

Laureta si galusca Inisa(10 iunie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Buna fetele
Respir si eu putin, ca ce-i mult strica. Ma bucur ca ati inceput sa mai strieti. Am citi repejor din urma.

Laureta - Bine ai revenit. Succes la noul job si felicitari Inisei. Acelasi sentiment l-am avut si eu toata vara cand a fost Bia la tara.

Alus - Sanatate Juliei si un ca a fost cumintica in "delegatie" si... ce ati facut voi doi?

Irinusha - Felicitari lui Cris pentru gradi si lui Meli pentru cetatenie. V-am vazut pozele si sunteti fooarte frumosi.

Cami - Succes la gradi si tin pumnii sa nu planga prea tare. Parca tu intrebai, la Bia in grupa sunt 20 de copii de varste diferite, anul asta doar 6 au fost noi si toti s-au acomodat.

Lili - Sa-ti traiasca si la mai mare, felicitari voinicului. Biei sa ii treca repede cu plansul, poate reusesti sa o muti si pe ea la grupa mare.

Noi suntem inca cu casa in santier. Dormitorul nostru e gata dar mai trebuie sa pun covorul, asta cand vom termina si holurile. Acum bagam viteza ca a venit si soacramea acasa si ne tot zoreste. Bia abia asteapta sa doarma in patul ei dar mai trebuie sa ii cumparam saltea.
La gradi este bine, ieri am lasat-o sa doarma acolo si nu au fost probleme. Azi nu am dus-o pentru ca i-au mai iesit doua zgaibe la ochi, altele, si ieri nu prea a vrut sa ne primeasca la gradi fara aviz. Asa ca azi avem si drum de facut la doctor si poate ii da ceva mai bun sa scapam de bube. Seara cand ma vede cu crema incepe sa plaga "pune-o la loc, lasa-mi ochii in pace" si trebuie sa alerg dupa ea, apoi trebuie tinuta si urla de sculam blocul.

la copilasi
Pe cine am uitat o sa scriu maine de la servici.

Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa ionescu spune:

Irinusha, esti o scumpa. eram cat Casa poporului...
dar ma simt tare bine cu 23 de kg mai putin (de fapt doar 22 ca am pus in ultima luna 2 la loc si acum sunt la cura iar. am dat jos unul si mai am unul). Dar am inceput gimnastica si masajul serios iar ca nu se mai putea.
Am venit din plimbarea la care m-a invitat fostul meu sot (Budapesta si Viena). A fost superb. dar am venit extraordinar de obositi. am fost cu masina. ne-am plimbat de nu puteam sa dor noaptea de durere de picioare. si am umplut porbagajul cu haine, pantofi si cizme (eu chiar nu mai aveam cu ce sa ma imbrac acum).
Copii au fost cuminti acasa nu am avut probleme. dar i-am lasat separati Andu la tata si Cata la soacra-mea.
Acum am inceput si scoala. Azi am sedinta cu parintii. Nu-mi vine sa cred ca am baiat de clasa a 4 a. La Cata la gradi nu se inchidse peste vara asa ca nu pot sa spun ca e ceva nou.
o sa pun azi sau maine niste poze.
va pup si ma duc sa citesc tot ce ati scris ca am citit pe sarite.

Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)
http://community.webshots.com/user/vaniavi100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alus spune:

Asa cum v-am promis am sa va povestesc ce am facut noi doi singuri singurei. Joi de dimineata am duso pe Julia la sora mea, cand ne-am intors, am fost la pizza, apoi ne-am plimbat putin si ne-am intors acasa. Vineri, am fost aproape toata ziua in oras, am mancat pranzul, bericica, apoi plimbare prin orasul vechi, seara ne-am intors acasa si am intrat direct sub, apoi ne-am uitat apoi la CSI si asa a trecut si vineri, Sambata a fost asa de frig ca am stat mai mult in casa. Dumineca de dimuneata am plecat sa o luam acasa. Deci nu am facut cine stie ce, dar important a fost ca am fost numai in doi acest scurt timp. Dar pot sa va spun ca sambata deja ni sa facut un dor de ea, aproape numai despre ea am vorbit.
Eu astazi am fost la convorbiri pe 5, 9 si 10 octombrie am traducere oral, daca va merge totul bine, voi avea servici, asta depinde si de mine, deci am sa fac totul sa fie bine. Cam atat pe la noi.

SI ACUM VESTEA CEA MARE :" SA HOTARAT LA BEBE!!!, dar cand nu stiu, adevarul este ca nici el nu stie cand vom incepe, mia spus ca atunci cand va decite voi sti imediat. Deci aceste zile totusi au schimbat ceva in viata noastra.

Pup la toate

http://community.webshots.com/user/julicia101

Alus + Julia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64324" target="_blank">Cum sau nascut Sylwia si Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lili_B spune:

Buna fete dragi,

Laureta, felicitari pt. noul job! Am vrut sa te intreb daca mai stii ceva de Nally? Ea mai intra intr-o vreme pe messenger si mai vorbeam, dar demult nu am mai vazut-o online....sper sa fie bine.

Laurina, am incercat sa vedem daca nu o putem muta, dar cica hotarirea vine de la centru in functie de locurile disponibile. Va fi mutata si ea prin Dec-Ianuarie.
Sanatate la Mihnea, sa se faca iute bine si succes la gradi.

Nico
, oofff ca sunt asa de uituca. De cite ori ascultam cintecelele ma gindesc sa-ti scriu sa-ti spun ce mult ne plac si de fiecare data cind am intrat pe forum am uitat. Ne-au placut f. mult si mie si la Bianca, in special Nu mi-e frica de bau-bau. Multumim inca odata.

Vanessa, ma bucur f. mult pt. voi si va doresc sa nu mai aveti nici un fel de probleme de acum inainte.

Alus, asta da veste buna!!! Ce tare ma bucur ca vrea si sotzul bebe2, stiu cit de mult iti doreai tu. Doamne ajuta sa ti se implineasca visul.

Anacami, vrem poze cu burtica, vrem poze cu burtica!

Irinusha, pupici si mai scrie-ne, ca ne-ai invatat cu mesaje lungi si haioase si acum ne lipsesc.

In weekend Bianca a fost la primul ei "sleep over" la Danutz. Am lasat-o acolo vineri seara si simbata au venit cu totii incoace. I-a placut mult, au fost cuminti (cel putin asa ne-au spus Irina si George), iar noi am mai apucat sa facem una-alta prin casa.

Va las acum ca iar am un examen si m-am apucat de invatat. Pupici.

Mergi la inceput

Buna fetele

Gata s-a dus concediul si m-am intors la munca. Am fost ieri cu Bia la doctor si nea dat antibiotic ca sa scapam de "ulcioarele de la ochi", nu sunt contagioase dar ne-a recomandat sa o tinem acasa pana terminam tratamentul. Eu am o durere de cap graznica ca am inceput ziua in forta plina de draci.

Vanesa Sa va fie de bine plimbarea si impacarea. Mult succes baietilor in nou an scolar.

Lili Ma bucur ca va plac cantecele. Spor la invatat.

Alus Felicitari, ce a fost mai greu a trecut acum vom astepta vestea cea mare.

Cami Cum e la gradi? Sau nu indraznesti sa ne spui. Tu te-i inscris in concursul pentru burtici? Ar fi pacat sa nu o faci, mai ales ca lauzi burticuta pe aici. pe burtica

Aseara cand ne intorceam acasa spunea Bia o poveste.
"Odata, un mos si o baba. Mosul avea o, un cocos si baba avea un, o gaina. Si baba si gaina eleau batane, si mosul ela batan si cocosul ela si mai batan. si intr-o zi cocosul intreba: unde te duci sulioala mea?"
Si daca vorbea unul din noi o lua de la capat.

"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Ola,

Am luato pe Inisa ieri bosumflata si suparata foc.Era puiu meu asa trist.La 16.00 vin parinti si iau copilasi de la grupa cu program mediu si ea i vede. Cred ca a crezut ca o lasam acolo, avea ochii rosi cu totul ca educatoarea mi a zis ca nu a plans doar a marait.
I am explicat a casa ca mami si tati o iau in fiecare zi de la gradi nu o so lasam niciodata singura acolo.
Nu vroia nimic nici ciocolata nici desene, statea pierduta uuuuf

Normal ca avem si muci era de asteptat dar doar atat ( deocamdata)

Tnicoleta refacere rapida lui Bia

Lili , Nally lucreaza si Sebi a fost la buni aproape toata vara.Acum cred ca inceput si Sebisor gradi.

Alus spor la bb2.Nu mai exista cand se va decide ca nu este hotarare de guvern sa astepte aprobari, te apuci ACUM si gata

Vanesa,am vazut si eu pozele, felictari ai slabit foarte mult si arati trasnet.Eu te tin minte atunci cand aveau pitici 6 luni de la WTC.

Laureta si galusca Inisa(10 iunie 2004)

Mergi la inceput

Laureta Sanatate Inisei, imi pare rau ca a fost atat de trista. Tin pumnii sa isi revina repede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Lili, ma bucur nespus ptr voi, sa stii ca m-am gandit la voi si speram sa fi intrat si sa ne fi dat vesti bune!

Irinush, cresc si ai tai acus acus si or fi cel putin la fel de frumosi!

Imi dati emotii citindu-va cu gradi, de luni incepem si noi...[hel

Ne-am intors ieri pe la 6 dupamasa, din Antalya a fost f f f fain, as mai fi stat linistita acolo si imi pare rau ca nu ne-am luat 14 zile... Primele zile a fost mai dificil pana ne-am gasit si noi o modalitate sa ne relaxam desi pruncii te solicita la greu... A doua zi ma plangeam la ai mei la tel ca ma termina pruncii dar deja a treia a patra zi nu mai aveam treaba. Timeea a fost monument de cumintenie, a mancat tot asa putin ca acasa si nu prea statea locului sa pot si eu manca linistita dar in rest... A dormit cu ceasurile in carucior, adormea si singura epuizata de apa si nisip, se juca frumos in nisip, in piscina era un deliciu cum se putea arunca in apa fara frica (stia ca eram prin zona sa o prindem), cum o dadeam pe topoganul de copii (singura si o prindea tata-su, avea vreo 3 metri inaltime topoganul) si si pe cel de adulti (maricel...) in brate la mine si ea tot ar mai fi vrut... Urla cand o stergeam si o imbracam in halat. Apa marii era beton, calda, dar f sarata (asta nu le-a prea placut la copii mei) cu panta super super lina numa buna de copii. Plaja frumoasa cu nisip fin auriu. Vladut a fost marait si n-a prea mancat, somnul de dupamasa era un chin asa ca il culcam pe sezlong cand pica de somn, se tot cerea la piscina si nu prea intra de buna voie in mare. Mancare excelenta la gust si cata ai vrut, nu se termina nici macar felurile f f bune si cautate, gaseai din belsug. Hotelul dragut si nou, camerele maaaaaari, cu pat matrimonial, pat de o persoana si o canapea barosana in standard plus patut de bebe. Baie cu hidromasaj. Serviciile erau punctul slab, destul de neserios personalul si mai ales cameristele, in Egipt erau mai brici. Pahare de plastic refolosibile la plaja care ne-au enervat pe toti in afara de mine care chiar nu am avut nici o treaba cu asta. Restaurante a la carte turcesc si pescaresc, ultimul absolut delicios, servire ireprosabila acolo... Excursie gratuita cu vaporasul hotelului pe mare pana la hotelul frate mai mare, dar cu aspect usor invechit si plaja naspa, in schimb cu un aquaparc bestial... zeci de topogane de adulti si copii, Vladut era absolut innebunit si nu se mai satura, Timeea la fel, eu si Vasile nu mai vorbesc... Ziua cu excursia a fost chiar f f reusita.
Locul de joaca ptr copii cam naspa, in schimb era luna parc (roata, gondola si trenulet) si o chestie gonflabila cu topogane cum gasesti la locurile de joaca acoperite de la noi.
Avionul absolut ok, Tarom, fara nici un fel de probleme, amandoi pruncii au dormit si au fost cuminti.
Incerc sa pun si poze zilele astea. Una peste alta un concediu absolut reusit, hotelul multumitor mai ales raportand pretul la ce ofera. Sigur nu 5 stele dar un 4 plus da.

Mai revin pe masura ce-mi trag sufletul... Va pup!

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)
Filmulete

Mergi la inceput