"Piticii nazdravani" de mai - iunie 2004 (86)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Bunaaaaa!
Lili, ma bucur din suflet ca Sebi este bine si s-au infirmat cele mai negre temeri !!! cred ca ai renascut!!!!Multa sanatate in continuare!
Ralu, ai doua fetite superbe ! chiar asa, de ce le tineai ascunse, parca nu am mai vazut poze cu ele...
Irinusha, n-ai sa vezi prea curand pt. ca nu mi-am facut..si la felul in care arat cam greu sa ma decid! poate o sa-mi fac doar cu zoom pe burticuta, ca ea este frumoasa ; daca vrei sa stii cum arat imagineaza-ti o gogosica , nu ma refer la burticuta, ci in rest...Oricum, acum am cu vreo 10 kg in plus fata de ziua in care l-am nascut pe Sebastian (si ce mareee mi se parea ca sunt atunci ).
Bafta si sa ii fie de bine cetatenia romana micutei Amelie! nu ar plange dupa tine- adica nu este dependenta de tine??
Nicoleta, super! felicitari pt. fetita intelegatoare! nu stiu ce ma asteapta de luni , dar imi imaginez ca o sa urmeze o perioada taree grea in leg. cu gradinita noastra . Trecem noi si peste asta, nu???
Laurina, waw, ce a crescut Mihnunita, mai sa nu il recunosc!!!Asa este, cred ca seamana f. bine cu tine! Mi s-a parut mie sau mai era o mamicuta de mai-iunie 2004 carre nu a mai trecut pe la noi de mult timp???

Va pupam si va dorim toate cele bune, weekend placut!!!

Camelia, Sebastian si Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alus spune:

Buna fetelor,

Fetelor am vazut pozele cu copii vostri, sunt tare daguti. Sa va traiasca!!!

Am intrat sie eu in sfarsit pe la voi. Julia la gradi se descurca foarte bine, nu sunt probleme cu ea. Ieri am duso la sora mea la tara, sa fim si noi doi impreuna putin. Sotul meu ieri si astazi are liber. De luni se duze la noul servici. Pe la noi sincera sa fiu nu prea este nimic nou. Cand Julia este la gradi eu stau acasa si imi gasesc de munca prin casa si nu numai. Imi caut si eu de serviciu. Cand se intoarce Julia acasa mai am si eu ce face deoarece ca intodeauna, vrea cate ceva deci nu pot sa stau pe un loc. Astazi dimineata am vorbit cu sora mea cum a dormit noaptea, daca nu a plans dupa mine, a spus ca nici nu a intrebat de mine, ia citit o carticica, ia sia luat iepurasul in brate si sa culcat. Am vorbit cu ea la tel. Ma intrebat daca vin la ea, i-am spus ca vin, ia ma intrebat daca sunt la doctor, i-am spus ca da, mia raspuns : BINE, EU TE ASTEPT, SA NU PLANGI LA DOCTOR, CA NU O SA DOARA!!!
si a figit la joaca. Ma bucura faptul ca poate sa ramana fara mine.

Lili- imi pare foarte bine ca nu o sa trabuiasca operatia. Imi inchipui prin ce ai rrecut pana sa afli aceasta veste buna. de la noi.

Nicoleta- ma bucur ca Bia nu mai plange. a vazut ea ca nu este asa de rau la gradi, are jucari, invata cantece, jocuri. Eu pe Julia din prima zi am lasat-o sa doarma la gardi, nu au fost probleme. Numai vinerea trecuta si luni inainte de culcare a cam miortait, dar si asa a adormit. Cand sa trezit a fost vesela si a spus : EU DEJA AM DORMIT FRUMOS, ACUM TREBUIE SA O ASTEPT PE MAMA!!!

Monet- super ca sau distrat asa de bine. Pozele sunt superbe. Cred ca si tu te-ai distrat pe langa ele.

Laurina- o sa-i treaca crizele, si Julia in grupa a avut asa copii, dar pana la urma cand au vazut ca si asa parinti ii lasa au incetat cu crizele. In legatura cu traducerile, pe moment am liniste, deci ma odihnesc si eu putin. Apo voi cauta de munca.

http://community.webshots.com/user/julicia101

Alus + Julia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64324" target="_blank">Cum sau nascut Sylwia si Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cin spune:

Buna, fetelor..imi cer scuze ca dau buzna pe la voi...
am intrat ca am vazut ca ALUS a scris aici...ALUS, am o mare rugaminte la tine...imi poti da un mail la aluch2004@yahoo.com si iti voi explica mai pe larg...multumesc frumos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Am reaparut si eu
Am avut o perioada tare zapacita cu schimbari majore .Acum cred ca ne am linistit cu toti (sper).
Am inceput alt job.Inca nu imi dau seama daca e mai bine sau mai rau.Aici am mai multe treburi administrative si oftez un pic dupa agitatia jobului celalat care era mai agitat cu evenimente si promotii.
Inisa a inceput gradi am mutato la alta grupa de unde pot so iau si foarte tarziu, acum avand program pina la 18.00.Si drumult de la Victoriei unde lucrez pina in Titan cu metroul e o batalie.
Si eu si sotu suntem muciosi tot din vina noastra ca sambata trecuta am fost la o nunta la Constanta, era rece vant rochie de seara, dans si dupa aia afara, am cam puso amandoi

Sper sa scriu mai des cu totul ca acum o sa am si mai putin timp, of mi se pare ca imi abandonez copilul.Ajung a casa la 19 i dau sa pape si stau prea putin cu ea ca gata se face noapte si la culcare, of.

Lili ma bucur enorm ca piticul n are nimic

Irinusha ce printzesa aiiiii, sa iti traisca crestina.Am vazuto in poze si pe Madutza cu Ana ei, o papusa.
Felicitari pentru gradi.O sa invete el germana.Cand o sa mai creasca ai sa il rogi sa iti vorbeasca romaneste :) Sora mea are probleme cu baieti ei in Grecia.Crescuti acolo, scoala in greaca prieteni greci si nu prea mai vorbesc limba materna cu totul ca in casa se vorbeste albaneza ei raspund in greaca, te doare capul

Alus felicitari pentru gradi

Ralu ai doua fete frumoase foc, sa iti traiasca sis a fie sanatoase

Laurina ce frumoooos e Mihnea.E un dulce.Si da, ca Anacami am observato si eu pe Iuliana cu Rares,Ea a slabit muuult si Rares e asa mare(il tin minte mic)

Anacami bafta luni la gradi, va tin pumni.Sa sti ce cel mai greu va fi pentri voi decat pentru el ai sa vezi.Se va obisnui repede.Cum e burtica?

Mona, super pozele si facute asa artistic cu doua fotomodele superbe

Mephala, in primul rand La Multi Ani lui TeoIn al doilea rand ai deja 2 voinici cu ochi albastri.
Si nu in ultimul rand vreau sa te trag de urechie, cum adica ne ai vazut?Si nu m ai tras de manecaaaaaaaaaaaa.Te baaaat Nu ca aveam treaba cu tine mai degraba vroaim sa iti pup baieti
Da am fost la Mamaia 3 zile (un weekend) ca era cumnata in vacanta acolo.A fost super si vremea si apa.

Mama mia ce am scris, pentru tot anul
Atata am retinut din ce am citit.Mai revin, sper cat mai curand, va puuup.

Laureta si galusca Inisa(10 iunie 2004)

Mergi la inceput

inca ceva

tnicoleta, cum este ochisorul printzesei?Felicitari si voi pentru gradi.

fetelor ce copii mari avem , ieri erau in burtica azi la gradi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lili_B spune:

Salutare fetele,

AM vrut sa ma laud la voi ca Sebi de doua zile zice ma-ma, ma-ma si nu-mi mai incap in piele de mindrie.

Cu Bianca avem seri grele de citeva zile, nu ne mai intelgem cu ea deloc. Se comporta ca atunci cind am nascut si am venit cu Sebisor acasa, plinge din orice. Credem ca se datoreaza faptului ca majoritatea prietenilor ei de la gradi au fost mutatzi intr-o grupa mai mare, iar ea a ramas cam singura pe acolo, cu pitici de 2 ani jumate. Mai ales cred ca-i duce dorul la prietenul ei Jacob. Chiar mi-a povestit alaltaieri ca s-a dus cu Lisa (educatoarea) la clasa lui Jacob "sa-i spuna Hi si sa-l iubeasca Bianca".

va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Felicitari Lili!!!iti doresc sa te bucure in fiecare zi, dupa stresul avut . Sa ne mai arati si noua poze cu ei!

Laureta, felicitari si bafta- sa fie cu noroc!!!ce bine ca Inisa este cuminte si intelegatoare! Haide ca trece timpul si se vor mai aranja si aseza lucrurile; poate doar asta este o perioada mai stresanta, asa ca la orice inceput!

Nicoleta,ce mai face Bia? Multa sanatate!

Camelia, Sebastian si Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

quote:
Originally posted by laureta

Mephala, in primul rand La Multi Ani lui TeoIn al doilea rand ai deja 2 voinici cu ochi albastri.
Si nu in ultimul rand vreau sa te trag de urechie, cum adica ne ai vazut?Si nu m ai tras de manecaaaaaaaaaaaa.Te baaaat Nu ca aveam treaba cu tine mai degraba vroaim sa iti pup baieti
Da am fost la Mamaia 3 zile (un weekend) ca era cumnata in vacanta acolo.A fost super si vremea si apa.

multumesc pentru urari.
Nu ma trage prea tare de ureche, caci pana sa ma dezmeticesc si sa-i soptesc sotului: 'am vazut o mamica de pe forum', voi plecaserati.
Oricum, ai o fetita scumpa tare.

Mergi la inceput

Cum e in prima zi de gradi? Astept primele povesti

Lili felicitari pentru ma-ma.

mephala mutumesc de complimente

Anacami,sunt asa suparata ca nu imi ajung 24 de ore.Eu am asa de multe de facut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alus spune:

La unele dintre voi (cele din romania) prima zi de gradi,iar la noi a inceput a 3-ea. Noi deja de pe 3 mergem. Prima saptamana lux, fara probleme. Se trezea super. A doua a fost doar 2 zile deoarece am dus-o la sora mea, iar noi am stat singuri cuci. Sotul a avut liber. Iar astazi nu a fost ca are guturai si din cand in cand tusea, foarte rar, cel mul 5 ori pe zi dar am fost cu ea la doctor si nimic grav, putem sa ne intoarcem la gradi maine.

Maine am sa va scriu mai pe indelete ce am facut singuri fara Julia acasa, acum este este tarziu si ma duc sa ma culc. Maine am o convorbire importanta si trebuie sa fiu odihnita.

Pupici la toate pe maine.

http://community.webshots.com/user/julicia101

Alus + Julia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64324" target="_blank">Cum sau nascut Sylwia si Julia

Mergi la inceput