hai la o cafea cap3...shi nu numai
Raspunsuri - Pagina 26
ina78 spune:
Cum sa nu spun... am avut de citit 10 pagini.
Am un proiect la job la care obosesc dupa 2-3 pagini de cetire... dar la asta... nu.
"O viata fara dragoste este asemenea unui an fara primavara."
ina78 spune:
Astazi iar te plictisti?
Vino cu niste propuneri de salate buuunnne.
belutza spune:
da, iar ma plictisesc si azi ...
salate ???h mmm .. da si tu un search pe google si gasesti o gramada ... eu mananc numai salata de rosii , este preferata mea ..sau salata bulgareasca
nu le am cu salatele , ina... eu mananc de toate..
belutza
ina78 spune:
Eu incerc sa maninc mai mult salate si am tot experimentat in ultima vreme... ghinionul sotzului...
Insa avem musafiri... si voiam ... altceva.
belutza spune:
chiar nu stiu , ina...
da search pe google si gasesti o gramada , n o sa stii pe care s-o alegi ..
eu cred ca o sa fac o crema de zahar ars mai tarziu ca mi s-a facut o pofta ,mmm
belutza
belutza spune:
ina,
ia intra aici http://gastronomie.ele.ro/Salate_--rc4.html sa vezi ce gasesti
belutza
ina78 spune:
Merci... o sa intru. Mai sint niste salate bune si pe DC - pe multe le-am incercat deja...
Crema de zahar ars ... chiar n-am mai mincat de multicel. Faceam si eu intr-o vreme o reteta simplificata cred...
belutza spune:
pai ia da si mie reteta ... ca am asa o lene si nu vreau sa stau prea mult in bucatarie ,,
belutza
ina78 spune:
Intr-o cratita topesti 500 gr. de zahar - la foc mic sau la bain- marin. Separat bati 6 oua spuma si adaugi 1 litru de lapte fiert si racit. Adaugi arome - eu pun rom. Si versi in cratita cu zaharul - in prealabil intinzi zaharul topit si pe peretii cratitii. Si bagi la cuptor. Face crusta - apoi dai la rece putin, poti servici cu frisca si ornat cu ciocolata rasa .. .. scoti si papi...