hai la o cafea cap3...shi nu numai
Raspunsuri - Pagina 15
belutza spune:
ca io nu inteleg daca-i noapte , cum sa faci mancare la 3 noaptea .. sau la voi nu e noapte ???
belutza
wonderful spune:
Dar ce,exista mai multe feluri de otet?Stiam parca_ca era si otet camforat bun la febra.Asta fragezeste tot.Atentie pe ce-l torni.De ce sa-l mai fierbi.ca-si pierde vitaminele.
maru spune:
quote:
Originally posted by Adina Iulia
Maru, fiert, nefiert, tu chiar pe mine ti-ai gasit sa ma intrebi, ca io nici macar o omleta nu stiu sa fac?
Adina + Olivia 04.03.2004
pai tu te-ai gasit sa raspunzi?
cum se face omleta?
daca afli zi-mi si mie
Doamne'ajuta!
principe spune:
ziua
a ma duc sa pun shi pepini la muuurat
marule nu cere retzete de la fumeile astea ca fac mincare virtuala ,mai mult nik li se strica fransesita aia cu una roshie una alba ,shi miine una laba shi una in dungi
monica mami de printz
belutza spune:
maru, a dat domnu sa gasesc si capatana aia ..
eu zic sa intrebi pe altcineva de conopida ca aici n ai sanse sa primesti vreun raspuns calumea
belutza
maru spune:
quote:
Originally posted by wonderful
Dar ce,exista mai multe feluri de otet?Stiam parca_ca era si otet camforat bun la febra.Asta fragezeste tot.Atentie pe ce-l torni.De ce sa-l mai fierbi.ca-si pierde vitaminele.
otet diluat?
pus asa cum e in sticla?
Doamne'ajuta!
wonderful spune:
quote:
Originally posted by maru
a gasit belutza capatana! uraaaaaaaaaaa
Doamne'ajuta!
Vai de mine!Capatana cui?
A_Iulia spune:
quote:
Originally posted by maruquote:
Originally posted by Adina Iulia
Maru, fiert, nefiert, tu chiar pe mine ti-ai gasit sa ma intrebi, ca io nici macar o omleta nu stiu sa fac?
pai tu te-ai gasit sa raspunzi?
cum se face omleta?
daca afli zi-mi si mie
Doamne'ajuta!
Pai decat sa te superi ca nu ti-am raspuns...na, ti-am raspuns!
maru spune:
ma duc sa intreb la bucatarese, da mi-e ca ma trimit fandositele alea la scoala de bucatari!
Doamne'ajuta!