hai la o cafea cap3...shi nu numai
Raspunsuri - Pagina 10
A_Iulia spune:
Ahaaaa maru am inteles. Atunci n-ai incotro. Desi sunt periculoase diferentele astea mari de temperatura, zau asa.
Adina + Olivia 04.03.2004
maru spune:
mai fetelor, eu sunt la munca acu, nu ca altii, care au incheiat programul pe ziua de azi
plaja la sf saptamnii, deja am programat o calatorie la Port Stanley, unde cica nisipul e super, apa e turcoaz, iar cei de pe plaja nu poarta turbane
Doamne'ajuta!
wonderful spune:
Maru,dar la noi pe cine crezi ca se lipeau hainele?De ce crezi ca-mi turnam peturi de 6l pe cap?Ca sa nu capii de caldura...si tot n-am scapat teafara.
belutza spune:
maru ,
da , a adormit saracu ca-i obosit . si i-am zis ca io vreau sa ies ca vreau aer . si el zice "si pe mine ma lasi in casa?" si i am zis "da, ca tu dormi".
da` nu ma duceam haimana cine stie unde... aici jos la 2 blocuri ne strangem mai multi seara la un suc , o samantza ... eh crezi ca ma lasa el sa ma duc asa daca nu stia unde ??
belutza
maru spune:
draga minunata, caldura de acasa e uscata, asta e sauna
nu spun ca una e mai rea ca alta, Doamne feri, caldura in exces e greu de suportat no matter what
eu nu am nevoie sa imi torn 6 l de apa in cap, se lipseste din aer
Doamne'ajuta!
maru spune:
belutza draga, samanta strica dantura
(mama ce as manca niste seminte de floarea soarelui, de alea negre, copate in cuptor, cu sare)
Doamne'ajuta!
A_Iulia spune:
quote:
Originally posted by maru
draga minunata, caldura de acasa e uscata, asta e sauna
nu spun ca una e mai rea ca alta, Doamne feri, caldura in exces e greu de suportat no matter what
eu nu am nevoie sa imi torn 6 l de apa in cap, se lipseste din aer
Doamne'ajuta!
Pai eu la sauna uscata mor, nu pot sa respir. Aia umeda mi se pare ok.
Adina + Olivia 04.03.2004
wonderful spune:
Deci e mai bine acolo:esti si transpirata si spalata!Ia hai acasa ca sa transpiri romaneste!
maru spune:
Adina, dupa ce le incerci pe amandoua decizi care e mai de nesuportat
repet, caldura in exces e periculoasa indiferent cum
Doamne'ajuta!