Mamici de iulie-august 2007 (84)
Raspunsuri - Pagina 22
Ioana75 spune:
Felicitari Carmen, sa-ti traiasca Petru si Stefan!
Lavinia, bafta la control! Smaranda e foarte cuminte, maninca, doarme, si uneori sta treaza cu noi si se uita imprejur. Miruna este foarte fericita cu Smaranda, nici in cele mai optimiste vise nu prevedeam atita dragoste (si nici un pic de gelozie). Eu sint f fericita cind vad ca o pupa si ii aduce jucarii si carti.
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei
X-ray spune:
alina(anya) felicitari pt cresterea arinei.a mea cred ca a kkat munca mea de o saptamana.
alina si bulina Elisa (20 iunie 2007)
AndraZ spune:
Ioana, in sfarsit am vazut pozele cu Smarandita.....frate, e o dulceata! si brunetica foc, fata de Miruna care e blondina. De fapt toti copiii nostri sunt superbi....iar eu am ajuns la concluzia ca noi mamicile de iulie-august stim sa facem copii adorabili!
Alina.a, am vazut pozele cu una bucat bulina Elisa....Doamne ce cute a facut! Am admirat si am scuipat de deochi! Nici nu imi vine sa cred ce mare s-a facut! Sa iti traisca si la cat mai multe cute!
Lavi, imi pare rau pt probleme cu Lorinuta. Eu cred ca va fi bine si se va decolora cat mai repede. Si noi am avut icter, dar am facut tratament cu fenobarbital si ne-a trecut repede. Stiu ca la tine e alta situatia, dar o sa fie bine! Nu se poate altfel. Si daca va fi nevoie sa treci pe formula, asta este. Important este ca bebelina sa fie sanatoasa. Ca sunt multi copii crescuti pe formula si sunt mari si sanatosi! Cu DD inainte! Multi
Aylin, eu am carut in 1, sport+landou si scaun de masina. sunt multumita de el. isi face super bine banii pe care i-am dat pe el. In legatura cu stomacul, eu zic sa treci pe naturiste. incearca si ceai de sunatoare. eu asa am patit cu 2 zile inainte sa nasc...parca stia organismul ca tre' sa se pregateasca inainte de venirea lui bb. Cat despre amestecarea meconiului cu lichidul amniotic, sunt cazuri destul de rare sa se intample astfel de accidente...asa ca nu te mai gandi la prostioare!
Simo, Mara mea se "lateste" pe zi ce trece! suge non-stop...uneori ma dispera ca ma sechestreaza in dormitor la pat si nu mai fac nimic decat alaptez copilul.....dar asta este....deja a luat 1 kg....Eu imi pregatesc terenul pt mai tarziu, ca nu se stie nicodata ce vremuri vor veni...de va trebui sa dau averi cand s-o marita fata....asa ca incep de pe acum pregatirile.... oricum, Matei este frumos foc si raman o fana a lui chiar daca "va lua" pe alta!
Deni, ce mare s-a facut si Tudor al tau! copiii astia cresc atat de rapid! parca mai ieri era un ghindoc, acum e deja baiat mare....maine poimaine o ia
Andra si Mara Teodora(13.07.2007)
"Cere si ti se va da!"
www.flickr.com/photos/9662615@N06/" target="_blank">Mara Teodora
AndraZ spune:
Alina (Anya) ma bucur sa aud asa vesti despre micutza Arina, o luptatoate adevarata, o mica Xena! Sa dea DD la mai mare si sa auzim numai de lucruri bune! Pup mami de "pete" si pe cele doua mici minuni!
Andutzy, tizo, imi pare rau pt starile lui Horia. Incearca retea data de Simo, poate merge. Eu am dat rezultate bune numai cu Bonnisan, pana acum! Sper sa nu avem probleme prea mare de acum inainte. Oricum va uram sa aveti parte de nopti dormite si de copil linistit!
Alina.a si amea se screme dimineata pana face un kk....dar nu am ce-i face....o mai masez pe burtica, ii mai dau Bonnisan.....daca incepe cu crize trec pe Debridat sau altceva din gama.....Apropo de anticolici....fetelor pt ce marca optati mai mult?
"Cere si ti se va da!"
Timi07 spune:
Buna ziua.Sunt sotul lui Timi07 si am intrat sa va anunt ca suntem mandrii parinti ai unei fetite, Maria Sophie. A fost nascuta ieri 05.08.2007 la ora 8:27 AM prin nastere naturala si a cantarit 3.635 Kg. Mama si fiica sa simt excelent si m-au rugat sa va transmit acest mesaj. Maria Sophie a fost alaptata la san incepand cu prima ora dupa nastere si de atunci continua cu succes.
Va doresc bebelusi frumosi si sanatosi plus o nastere usoara.
Mai multe detalii de la Timi07 insasi probabil azi sau maine.
PS:Daca aveti posibilitatea sa folositi epidurala v-o recomand cu cea mai mare caldura.Foarte mare diferenta.
Timi
cu termen de valabilitate expirat ( 40+ )
AndraZ spune:
Felicitari Timi! ieri chiar ti-a "expirat" timpul! sa va traiasca fetita, sa fie sanatoasa si sa va aduca numai bucurii!
"Cere si ti se va da!"
Ioana75 spune:
Felicitari Timi, sa va traiasca Maria Sophie!
Andra, multumim. Si Miruna era la fel de bruneta la nastere, dar s-a blonzit intre timp. Eu sint fan Sab Simplex ca anticolici.
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei
Luna1 spune:
quote:
Originally posted by aylin_tarcan
ai...mai am si eu niste intrebari...
daca vreau sa sterilizez bibieroane prin metoda traditionala in cratita, pe foc....bag biberoanele in apa care fierbe si le tin cateva minute? nu se topeste plasticul ala? sau tetinele?
si 2....voi de unde si cat ati dat pe carut? v-ati luat 2 in 1 sau 3 in 1...sau de care?
si 3....termometrul tip suzeta o fi bun?
si 4... immi trebuie vreun termometru care sa masoare temperatura laptelui(in cazul in care nu am lapte si trebuie sa dau praf)?
si zau ca as avea o mie de intrebari, dar nu imi vin acum...poate pe parcurs.
mai am o pata pe creier: eu am auzit si vazut la televizor, de meconiu. adica cand lichidul se amesteca cu kk. aia cand se poate intampla? stie cineva? pentru ca pune in pericol viata lui bb.
si inca o chestie: daca eu am facut antibiotice, si fac candida, ce se intampla? ca nu imi zice nimeni sa fac acum secretia. insa se asteapta sa nasc. cu ce afecteaza bble? sau se face atunci, in spital, cat sunt eu in travaliu?
gata, am intrebat....
Aylin, 38+
atat de mari suntem
Carmen si Timi felicitari pentru bebei.
Aylin sa-mi dau si eu cu parerea: nu se topesc biberoanele la fiert, nu stiu insa cate minute trebuie fierte.
Pe carut am dat cam mult, e 3 in 1 si e quinny.
Termometrul tip suzeta poate fi bun daca bebe vrea suzeta, intradevar in Romania se zice ca temp se ia cel mai bine rectal aici cica in gurita sau ureche. Aici nu se atinge nimeni de rectul cupilului.
Daca dai lapte praf il poti da si la temp camerei si la temp corpului, nu trebuie termometru, il incerci clasic pe interiorul bratului si trebuie sa nu te friga. Exista si incalzitoare de bibe care ti-l aduce la temp dorita.
Eu la Cosmin am nascut cu infectie urinara si nu s-a intamplat nimic dr meu de atunci nu dorea medicamente deloc si nu m-a lasat sa fac tratament, a zis ca fac dupa. Vezi ce zice dr de candida.
Despre meconium stiu ca prietena mea a avut situatia asta (cand i-au rupt apa au gasit meconium) au monitorizat-o mai atent si atat, pentru ca atunci cand bebe elimina meconium in burtica e un semn de stres fetal deci au vrut sa se asigure ca ea e bine. In rest nu s-a intamplat nimic.
Eu tot cu dopul siroind, am sunat la spital si mi-a zis sa monitorizez miscarile rasturnicii in rest nimic. E normal. Ma omoara asteptarea asta.
Va pup
Luna 38 sapt+
Adelise Raluca si Cosmin
Is the final countdown!!!
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia trebuie sa traiasca!
aylin_tarcan spune:
multumesc si fetele pentru raspunsuri. m-am mai lamurit.
de burta stiu ce trebuie sa pap, tin regim acum. dar pana acum nu am avut voie decat orez si morcovi. nu tu paine prajita nu tu nimic. si vad ca nu e mai bine. dar trebuie sa mananc si eu ceva. tot astept sa treaca, dar nimic.
ioana, si cu cine a nascut colega ta de salon la cf2? venea tutunaru acolo? parca ma vad in travaliu trecand din spital in spital [:)))]
si de la ce ma tot amenintau toti ca nasc atunci, nici pana acum nu am nascut...asteptam, asteptam...
Aylin, 38+
atat de mari suntem
madabout2003 spune:
Hola!
M_am intors si eu aseara din excursie, ma bucur ca nu am nascut pe acolo, dar sambata seara, dupa o zi la plaja, de ma durea spatele de muream am crezut ca poate, poate...
Felicitari fetelor care au nascut! Sa se refaca repede, sa se bucure de bebei frumosi si sanatosi!
Am vazut poze cu bebei! Sunt toti frumosi de imi venea sa ii pupicesc!!
Acum am si eu o intrebare ca dupa ce v_am citit si toata lumea are cate o chestie , doape, contractii alea, alea si ma indreptam bodoganind in bucatarie ca eu nu am de nici unele a inceput sa imi curga un lichid. Nu cred ca e dop ca nu era gelatinos, nu avea misor de pipi.. Am facut testul cu tamponul si sunt la al doilea tampon.. a la un momend dat parca avea o tenta rozalie lichidul.. Se poate sa mi se fisurat membranele? Acum de vreo 10 minute nu imi mai curge nimic, oricum nu a curs prea mult..nu stiu 3-4 linguri de lichid? Nu ca m_am panicat dar mi_am facut bagajul pentru prima zi si acum nu stiu ce sa fac.. Care e faza cu fisuratul memebranelor? Daca s_a oprit inseamna ca nu e asta, nu? Si daca reincepe..
MADA 36+, cu Emily
www.flickr.com/photos/9364421@N06/?saved=1" target="_blank">Noi doi+1