ea pleaca de-acasa

ea pleaca de-acasa | Autor: aelita

Link direct la acest mesaj

..cu copil cu tot.
Intr-o zi,ea vine acasa insotita de un barbat, isi strange lucrurile,ia copilul si pleaca.
Tatal ramane plangand, o roaga sa ii dea adresa sa isi poata vizita copilul,ea ii spune ca nu are nici o adresa,ca sta din loc in loc,ca nu poate sa ii dea nici o adresa.
El nu poate vedea copilul,nu stie unde au plecat.
Copilul are un an si ceva.
Ei nu sunt casatoriti legal,locuiesc impreuna de 7-8 ani si s-au chinuit sa aiba un copil .
Ea a venit intr.o zi si a spus ca are o legatura cu cineva...si pana la urma a plecat.

Ce drepturi are el si de ce o poate acuza pe ea?

El spune ca avocatul ii cere 3 mii de euro,pt caz penal,caz de sechestru..etc.O poate baga pe ea la sechestru ?
Ce obligatii are ea si ce se intampla in cazul in care ea nu respecta ?

www.helpsonia.com/" target="_blank">Povestea Soniei

Rugati-va pt Sonia

S.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catrinutza spune:

In primul rand nu stiu unde a gasit un asemena avocat care sa ceara o suma atat de exorbitanta...
Apoi...copilul este recunoscut de catre tata??? ca atunci lucrurile se mai simplifica un pic...
Daca nu este recunoscut, va trebui in primul rand sa rezolve aspectul asta...ca sa poata isi poata dovedi calitatea de parinte si sa isi poata sustine drepturile...dar si obligatiile...aici poate sa aiba nevoie de o consultanta juridica, nu neaparat reprezentare in instanta...
Daca este recunoscut, in instanta deschide proces de incredintare a minorului, cere drept de vizita, etc...si nu are nevoie de avocat ...zic chestia cu dreptul la vizita pentru ca extrem, dar extrem de rar si numai in cazuri extraordinare, instanta va incredinta un copil atat de mic tatalui...asta e realitatea...
Chestia cu cazul penal, cu sechestrul...cam exagerat din partea avocatului...si fara sorti de izbanda...poate doar ca sa o sperie pe mama, alta finaliatate nu vad...
In cazul in care va avea o hotarare judecatoreasca, cu un program de vizita stabilit si ea nu il va respecta, atunci se va pune problema de nerespectarea prevederilor unei hotarari judecatoresti...nici politia nu va interveni, pentru ca nu e de competenta lor, doar executorul judecatoresc...
Si inca un aspect...e vorba doar de o noua turnura de sentimente ale mamei sau a avut si alte motive sa il paraseasca pe tatal copilului???? doar o parere....
Si sa mai consulte si alt avocat...zau...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

multumesc pt raspuns..imi inchipuiam si eu ca sunt fabulatii,ori ale lui ,ori ale avocatului.
nici eu nu vad cum sa ajunga la o acuzatie de genul asta.

copilul este recunoscut,ei traiesc impreuna de multi ani,intre timp a aparut copilul,dorit si cautat,motive clare nu au avut de despartire,pur si simplu nu se intelegeau dintotdeauna,ea mereu spunea ca pleaca,el mereu se ruga de ea sa ramana,chiar inainte de a veni copilul.
ea a ramas pana cand l-a intalnit pe actualul,si acum isi reface viata.
motive reale,deci,pt a prezenta intr-un tribunal nu au ,nicunul nici altul.ea isi poate reface viata,el poate fì pisalog ..

deci totule fabulatie,inteleg...

el e disperat fara ea,fara copil,plange,sta cu pampersul in brate..nu intelege ca nu exista nici o lege in lumea asta care sa o oblige pe ea sa ramana in casa dupa ce au facut un copil.
ii intelege si durerea lui,ii intelege si dorinta ei de a sta cu altcineva..poate ce nu as fi facut eu,nu as fi facut un copil in conditiile in care stiam sigur ca nu voi sta cu tatal.
nu ca noi ceilalti stim sigur,dar macar credem in asta la momentul ala.

dar fiecare cum isi aseaza viata...

www.helpsonia.com/" target="_blank">Povestea Soniei

Ajutati-o pe Sonia

S.

Mergi la inceput