Bulgaria...impresii, drum, hoteluri (7)
Raspunsuri - Pagina 13
p_onu spune:
buna, si noi vom merge anul asta in bulgaria, prima oara...
Am ales nisipurile de aur, dar ezitam intre Complexul Sunrise/Excelsior si Mimosa...Cine a mai fost pe acolo? ce recomandati pentru o familie cu copil de 1 an jumate?
si inca ceva... A fost cineva in mai la bulgari?
Elag spune:
Eu am fost la Gergana doi ani la rand si a fost super, dar am fost vara!
Nu imi dau seama cum este in lunile de primavara... Serviciile hotelurilor difera mult cand sunt in extrasezon.
Chiar si la hotelurile de 5 stele de la turci, cei care au fost toamna tarziu sau iarna s-au plans ca nu era ca si vara...
Depinde cu ce asteptari pleci.
dulcetica spune:
quote:
Originally posted by p_onu
buna, si noi vom merge anul asta in bulgaria, prima oara...
Am ales nisipurile de aur, dar ezitam intre Complexul Sunrise/Excelsior si Mimosa...Cine a mai fost pe acolo? ce recomandati pentru o familie cu copil de 1 an jumate?
si inca ceva... A fost cineva in mai la bulgari?
cu Octavian (29.11.2006)
Eu am fost de 1Mai la Mimosa.DEspre celalat hotel nu stiu nimic.A fost bine,nu ne-am plictisit.Hotelul e in regula,mincarea buna.Au piscina si jacuzzi,deci sa-ti iei costumul de baie.
Cum ne-am distrat:
-o zi am fost la Nessebar,nu trebuie ratat deoarece e superb;
-o zi la resedinta de vara a reginei Maria,la Balcic;
-o zi la Varna,unde au magazine care merita deranjul.
In 2 seri am fost la cazino.
Chiar cind am ajuns ne-am oprit un pic prin Albena ,unde am nimerit un bar cu cafele de la 5E in sus.Daca te duci de 1 mai ia o aeroterma ,ca mi s-a parut cam rece,mai ales daca te duci cu copilul.
gologanii spune:
Buna
Despre Nessebar Mare stie cineva ceva, cum ati petrecut acolo? Cu ce va plimbati prin statiuni, cu masina personala sau altfel?
Vacanta inspirata!
anya spune:
Am vazut ca multe hoteluri au aer conditionat. Nu se poate incalzi in camera cu aparatul de aer cond.?
GeorgetaR spune:
Se poate, daca stii sigur ca aparatele din respctivul hotel au si functie de incalzire.
rizzuca spune:
Intrebare:
Am sunat la o agentie ca sa ma interesez de un sejur de 1 Mai la Sunny Beach si mi-au spuns ca este f OK statiunea, dar nu mi-o recomanda in aceasta perioada (1 mai) pt. ca este pustie . Si ca este mult mai animat la Nisipurile.
A fost cineva de 1 Mai sau Paste la Sunny Beach ? Imi poate spune cum e atmosfera?Multumesc!
ramonzca79 spune:
am fost anul trecut in sunny beach dar vara....intr-adevar cred ca este mult mai animata statiunea "golden sands" de paste sau 1 mai pentru ca merg mult mai multi turisti....gandeste-te ca sunny beach e mai departe cu cca 100 km si in general vara e mai populata cu turisti straini care vin cu avionul in burgas....apoi gandeste-te ca strainii nu au 1 mai ca si noi si in ceea ce priveste pastele majoritatea sunt catolici- deci au pastele duminica viitoare....asa ca daca nu-ti place pustietatea mergi in nisipuri!!!!
...vine minunea!!!
anc@ spune:
De 1 mai o sa fie la fel de pustiu si la Nisipuri. daca as fi in locul tau as alege Nessebar. E unic si gasesti orice acolo: distractie, cumparaturi si locuri cu adevarat unice. Chiar si atunci cind nu e sezon. In orice statiune ai merge in perioada asta (in mai) o sa dai numai de romani.
eunice78 spune:
Buna ziua!
Stie cineva ceva de hotelul Riu Helio Bay din Obzor? Review-urile de pe tripadvisor sunt ok dar ma gandeam ca poate stiti si voi ceva...Am impresia ca e un hotel ocupat mai mult de straini.
Eni, mama de baietzi - Petru (14.08.2003) si Toma (29.09.2006)