Gerovital H3 - vai de porii mei !

Buna tuturor,
Vazind pe mai multe subiecte deschise in aceasta sectiune faptul ca mai multe fete sint multumite de Gerovital H3, am decis sa cer cuiva sa-mi aduca din Romania. Mi-a adus crema hidratanta (se aplica numai seara, deoarece e grasa) si crema pentru ochi (deoarece i s-a spus ca gel nu se mai produce). Crema pentru ochi pare buna, am incercat-o azi si pare ceva bun. Insa crema hidratanta e ceva de neinchipuit, m-am dat seara cu ea si a doua zi aveam mai multe puncte albe , ca niste bubite de caldura cu putin puroi. Cred ca crema hidratanta imi va hidrata calcaile, deoarece e mult prea grasa si obstrueaza porii. Voiam sa intreb cum de va impacati cu asemenea crema ? Oare sint eu ''pe invers'' ? Sau nu am folosit-o bine ? Aici ar fi de neconceput o asemenea textura pentru o crema de fata. Parca as fi pus o miere groasa pe fata, asemenea senzatie da. Mentionez ca si aici e foarte cald si umed si probabil ca asta nu a ajutat experientii mele...
Adina si Gabriel
Raspunsuri

Onetzica spune:
Eu am crema hidratanta foarte grasa dar tenul meu este foarte uscat sinu am patit nimic de genul acesta. Sigur depinde de ten. Esti sigura ca este crema potrivita pentru tine?

Marilena12 spune:
Crema respectiva se adreseaza unui ten uscat si matur. Pentru tenurile mixte sau normale se gasesc si produse mai usoare. Gama Gerovital este destul de cautata, eu trimit periodic unei prietene in State. Si eu am folosit si mi-am reglat ph-ul pielii dupa ce mi-am uscat aproape iremediabil tenul folosind timp de 2 ani aceeasi crema superhidratanta de la L'Oreal (tot pentru ten uscat). Cosmeticiana mi-a spus ca folosite ani la rand, unele creme hidratante produc un soi de dependenta a pielii.
Mai mult ca sigur ai nevoie de o crema mai usoara.
www.flickr.com/photos/pisicuta/821316348/" target="_blank">Mari
www.sonia.as.ro" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia!

ungureaa spune:
Asta cu siguranta ! Insa pe ea scrie doar ''crema hidratanta'' fara a specifica pentru ce fel de piele. Eu am spus ca vreau crema pentru piele normala, si asta i s-a dat persoanei care mi-a adus. Insa e teribil, acum trag de fond de ten...nu mai repet asemenea experienta, nici cu masca de argila nu am scapat de bubite
Adina si Gabriel

Kya spune:
Te-ai gandit ca poate esti alergica la unul din componentele cremei? Si de acolo vin bubitele pe fata?
Eu am mai patit asa cu anumite creme - pur si simplu tenul meu nu le suporta si facea o astfel de reactie alergica.
Se prea poate sa nu fie potrivita pentru tipul tau de ten, dar chiar asa urmare, plus ca s-a intamplat foarte repede dupa ce te-ai dat cu ea, de seara pana dimineata.
Mi-e imi suna mai degraba a alergie.
Oricum ar fi, iti urez sa scap de bubite cat mai repede!
Kya
---------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!

daniella4 spune:
Si eu cred ca esti alergica la vreuna dintre ingredientele cremei. Eu am patit-o cu destule creme de renume.

ellinia spune:
Asa patesc eu de la cremele Garnier. In schimb cele de la Gerovital sunt super si imi priesc. Chiar mi-am luat acum recent creme de noapte din gama H3 si sunt super incantata, imediat intra in piele si pielea mea arata foarte bine. As vrea sa-mi iau si creme de zi, insa am o problema in privinta faptului ca acum gama H3 e pentru ten matur. Ce inseamna mai exact ten matur? Dupa 35 de ani?
Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)
http://www.shutterfly.com/view/pictures.jsp
http://community.webshots.com/user/ellinia_c

ungureaa spune:
Nu stiu exact ce ar insemna ten matur, cred ca e vorba de tenul unei femei care nu mai are ciclu ! Caci va asigur ca nu e alergie, ci doar o conjonctura nepotrivita, anume perioada mea de ciclu, o caldura inabusitoare si o crema care...nu intra in piele.
In schimb crema pentru ochi pare chiar ok, insa ma dau numai seara cu ea ca sa fiu sigura ca nu imi curge machiajul. In rest, ramin la crema mea de zi pe baza de propolis care imi si coloreaza usor pielea. Iar iarna utilizez crema cu laptisor de matca, caci e mai bogata. Toate produsele pe baza de miere imi priesc mult. Si uneori imi fac chiar masca cu miere amestecata cu argila si doi-trei stropi de lamiine. Efectul e foarte bun.
Adina si Gabriel

brendamitran spune:
Orice crema are un prospect,sau cam asa ceva.Pe care,de regula,il gasesti si pe internet.Altadata documenteaza-te inainte.
Nu cumva ai nimerit alta crema? Crema hidratanta nu are cum sa fie asa grasa.........
BRENDA
FOREVER YOUNGSa avem grija de viitorul copiilor nostri
COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI

andacos spune:
Si eu inclin sa cred ca nu ai crema potrivita tipului tau de ten!
Eu mi-am luat acum din tzara din aceasi gama intensive Moisurizing Day Lift Cream si sunt super multzumita de ea!(am cautat ceva pentru ten mixt)
Si crema pentru ochi este buna!(aia pe baza de argila).Si acum imi amintesc ca cremele de fatza pe baza de argila -pentru ten mixt,nu erau!
(nu stiu exact de care ai tu).
Sau poate pur si simplu nu-tzi prieste!
Dana

Marilena12 spune:
Un ten matur este cel de peste 45 de ani, din cate stiu eu, nu ma refer la unul imbatranit.
Ma gandeam, poate ca este alterata crema, desi presupun ca ar avea si un termen de garantie scris pe ambalaj, sau poate ca in magazin o fi fost tinuta in conditii aiurea, sau la temperaturi inalte, nu stiu nici eu ce sa cred.
www.flickr.com/photos/pisicuta/821316348/" target="_blank">Mari
www.sonia.as.ro" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia!