*** LA REDOUTE (39)***
Raspunsuri - Pagina 5
Lorenza spune:
Jasmine,
ai dat search pe laposte.fr,sa vezi daca coletul a intrat in Franta?
Coletul trimis de mine,abia dupa 3 luni de zile mi-au dat de stire ca l-ar fi primit!
claujro spune:
Lorenza, si daca ar fi plecat vre-un factor postal cu el pe jos, tot ajungea mai repede
Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
Jasmine spune:
quote:
Originally posted by Lorenza
Jasmine,
Coletul trimis de mine,abia dupa 3 luni de zile mi-au dat de stire ca l-ar fi primit!
Pai mi-ar trebui nr ala ca sa pot urmari coletul si nu cred ca-l am.
O sa astept raspuns de la madam Sabine.
claujro spune:
Tot citesc pe forumul ala frantuzesc, toata lumea e socata si nemultumita de cresterea de preturi la a 3-a soldare, ei pot sa dea comenzi pt lucrurile disonibile peste x saptamani si dau comanda la un pret si cand apare produsul disponibil e la pret mai mare, unele au vrut sa schimbe produse cumparate in prima soldare si LR le-au schimbat dar cu pretul de la a 3-a soldare...si tot felul de d'astea si vad ca sfatul cel mai des utilizat e sa faca reclamatie la OPC-ul lor : vous pouvez dénoncer cette pratique à la DGCCRF
Lorenza spune:
quote:
Originally posted by Jasminequote:
Originally posted by Lorenza
Jasmine,
Pai mi-ar trebui nr ala ca sa pot urmari coletul si nu cred ca-l am.
O sa astept raspuns de la madam Sabine.
Ai aruncat formularul pe care l-ai completat la posta?
Lorenza spune:
quote:
Originally posted by claujro
Lorenza, si daca ar fi plecat vre-un factor postal cu el pe jos, tot ajungea mai repede
Nici nu stiu ce sa cred,e prea ciudat pentru mine!Citisem undeva,parca tot pe topicul nostru,ca cica coletele mici,cum a fost al meu,sunt strivite sub greutatea celor f. voluminoase si sunt facute praf,de nu se mai cunoaste adresa unde trebuiesc trimise!Nefiind nici cu confirmare de primire,eram legata si de maini si de picioare,si nu puteam sa mai actionez in niciun fel,si asa ma resemnasem,ca doar nu era nici prima si nici ultima pierdere din viata.
aissa spune:
N-am mail.... M-am cam sictirit. Normal ar fi ca azi sa imi raspunda, daca nu....asta e. Nu stiu ce sa mai cred, dar vreau sa aflu date despre "OPC"-ul lor. Parca intra mai demult o fata din franta pe subiectul nostru, oare nu ne poate ajuta cu o adresa, un mail ceva? Ca as concepe o "plangere" (sau or avea ei pe site ceva) si le-as scrie, pt ca stilul de a trata clientii e atat de balcanic ca mi se pare ca am cumparat de la Dalga nu din Fr.
rall spune:
quote:
Originally posted by claujro
Da macar aia 1 leu tot ii platesc. Sper sa fie asa.
Care aia 1 leu? Eu am luat f multe colete din strainatate, si din UE si din afara, si n-am platit niciodata nici o taxa
claujro spune:
aissa, http://www.minefi.gouv.fr/DGCCRF/
rall, am ridicat colet din non UE acum 2 zile si am platit 1 leu.